Baaritool Notio Living Stool, kollane

Täpsustused:
Tüüp: Baaride toolid
Kogus komplektis: 1
Kõrgus: 74 cm
Kauba ID: 9860757
9499
Lisa korvi
728 / kuus
Sinu linn

Postkontor

19. juulist

199

Kuller

19. juulist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

19. juulist

199

Kuller

19. juulist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Baaritool Notio Living Stool, kollane


  • Elavat kollast värvi: Notio Living Stool baaritooli julge kollane toon lisab igasse kööki või söögituppa värvi ja rõõmsameelsust.

  • Vastupidav metallkonstruktsioon: See metallist valmistatud baaritool lubab vastupidavust ja stabiilsust, tagades, et see peab vastu regulaarsele kasutamisele tihedas keskkonnas.

  • Tööstuslik stiil: Selle disain kätkeb endas industriaalset esteetikat, mistõttu on see ideaalne täiendus ruumidesse, mis seda moodsat ja minimalistlikku stiili omaks võtavad.

  • Optimaalne istumiskõrgus: Istumiskõrgusega 74 cm sobib see ideaalselt baarilauale või letile, pakkudes mugavat istumist ilma kehahoidu kahjustamata.


Notio Living Stool baaritool sobib ideaalselt tööstusdisaini trendi austajatele, kes soovivad oma ruumidesse lisada säravat sära. Tooli tugev metallkonstruktsioon ja elavat kollast värvi teevad sellest silmapaistva eseme, mis ühendab endas funktsiooni ja stiili. Selle kõrgus ja mõõtmed sobivad ideaalselt kõrgete laudade või letiga ühendamiseks, mistõttu on see praktiline valik köökidesse, söögikohtadesse või isegi loomingulistesse kontoriruumidesse. Notio Living Stool on mõeldud neile, kes hindavad vastupidavust ja disaini koos elava värviga.

Notio Living

Taani kaubamärk "Notio Living" on mööblit tootnud ja tarninud üle maailma enam kui 25 aastat. Notio Livingu tooteid müüakse kogu Euroopas ja Ameerika Ühendriikides ning need on tuntud oma kõrge töökindluse poolest. Kuigi Notio Living mööblit toodetakse Holstebros, aitab pidev koostöö tunnustatud disaineritega hoida disaini vastavuses tänapäeva trendidega. Mööbli kvaliteedikontrolli kõikidel tasanditel viib läbi ettevõtte sisemine kvaliteedikontrolli meeskond Taanis ja välismaal, tagades, et kõik Notio Livingu ja tema klientide kvaliteedinõuete jooksva täitmise. Tootmisfaasis teeb ettevõte koostööd suurimate mööblitootjatega üle maailma. Koos oma partneritega pakub see kõrget jõudlust, konkurentsivõimelisi hindu ja garanteeritud õigeaegset tarnimist. Notio Living on disain, kvaliteet, väärtus, jätkusuutlikkus ja taskukohasus. Mööblispetsialistina pakub Notio Living üle maailma individuaalseid disainilahendusi, piiramatute tooraineressurssidega ja disainiideede jaoks, mis vastavad igaühe individuaalsele maitsele.

Baaritool Notio Living Stool, kollane Notio Living

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Baaritool Notio Living Stool, kollane

Kauba ID: 9860757
Kategooria: Köögitoolid, söögitoolid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,45 x 0,74 m, 8 kg
Kaubamärk: Notio Living
Värv: Kollane
Materjal: Metall
Stiil: Tööstuslik
Istme kõrgus: 74 cm
Laius: 45 cm
Sügavus: 45 cm
Tootjamaa: EU
Tüüp: Baaride toolid
Vaade: Notio Living, baaride toolid
Kogus komplektis: 1
Kõrgus: 74 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Notio Living tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Baaritool Notio Living Stool, kollane
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki