Madrats Asir, 90x190 cm, valge

Täpsustused:
Kõvadus: Pole täpsustatud
Kõrgus: 24 cm
Kauba ID: 10087387
20700
Lisa korvi
782 / kuus
Sinu linn

Postkontor

21. oktoobrist

199

Kuller

21. oktoobrist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. oktoobrist

199

Kuller

21. oktoobrist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Madrats Asir, 90x190 cm, valge

Rullpakendis Laius: 90 cm Sügavus: 190 cm Kõrgus: 24 cm Ühe suurusega kahepoolne täisortopeediline sulgkäsn Silikoonkiud Four Seasons kokkupandud


Koge ülimatut mugavust ja tuge meie rullpakendiga madratsiga! Uppuge õndsa une maailma meie madratsiga, mis on loodud pakkuma teile täiuslikku tasakaalu mugavuse ja toe vahel. Selle kahepoolne omadus tagab, et saate seda ümber pöörata, et saada uus tunne, millal iganes soovite. Värskendatult ja noorendatult ärkate igal hommikul! Meie ortopeediline madrats on spetsiaalselt loodud selleks, et tagada lülisamba optimaalne joondamine, leevendada rõhupunkte ning vähendada valusid ja vaevusi. Ütle hüvasti rahututele öödele ja tere elujõule! Lõbutsege luksuses meie esmaklassiliste materjalidega! Meie madratsi sulgede ja ränikiudude segu pakub pehmet ja pilvilist tunnet, ümbritsedes teid puhta mugavusega. Kogege pehmuse ja toe täiuslikku kombinatsiooni, mis tagab igal öösel puhkava une. Pärane kõikidele aastaaegadele, aastaringselt! Meie nelja aastaaja madrats on loodud kohanduma teie kehatemperatuuriga, hoides teid suvel jahedana ja talvel soojana. Sõltumata ilmast, saate nautida mugavat und aastaringselt. Kergesti ja mugavalt seadistatav! Meie rullpakendis madrats toimetatakse teie juurde kompaktses pakendis, mistõttu on seda lihtne transportida ja üles seada. Lihtsalt rullige see lahti ja vaadake, kuidas see mõne tunni jooksul täies suuruses välja paisub. Ei mingit vaeva, vaid puhas mugavus! Tehnilised üksikasjad: Toote tüüp: Mugavus, mis ei ole nii suur, et see ei oleks võimalik..: Matratsi Omadused: Rullpakendiga Laius: 90 cm Sügavus: 190 cm Kõrgus: 24 cm Suurus: Suurus: Üksik Kahepoolne: Jah Ortopeediline: Täielik Materjalid: Sulevamm, ränikiud Aastaajad: Neli Kokkupanek: Kokkupandud Värv: valge

Üldine tooteinfo: Madrats Asir, 90x190 cm, valge

Kauba ID: 10087387
Kategooria: Madratsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,29 x 1,03 x 0,29 m, 13,5 kg
Mõõdud: 90x190 cm
Laius: 90
Pikkus: 190
Madratsi tüüp: Ortopeedilised madratsid
Vaade: Asir, ortopeedilised madratsid madratsid
Omadused: Eemaldatav madratsikate
Eemaldatav pealiskate: Jah
Tootjamaa: Türgi
Kõvadus: Pole täpsustatud
Kõrgus: 24 cm
Kaubamärk: Asir
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Asir tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Madrats Asir, 90x190 cm, valge
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki