Mööblijalad 194, kuldsed

Täpsustused:
Tüüp: Mööblijalad
Kauba ID: 10144117
8340
Lisa korvi
871 / kuus
Sinu linn

Kuller

Neljapäeval, 26. septembrist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Neljapäeval, 26. septembrist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Mööblijalad 194, kuldsed

  • Elegantne kuldne viimistlus: Need mööblijalad on loodud lisama luksust ja elegantsust igale mööbliesemele, parandades selle üldist välimust.
  • Mitmekülgne kasutamine: Neid jalgu saab kasutada paljude erinevate mööbliesemete jaoks, et tõsta ja lisada diivanitele, toolidele, laudadele ja kappidele stiilsust.
  • Vastupidav konstruktsioon: Need mööblijalad tagavad stabiilsuse ja toe, pakkudes teie hinnatud mööblile kindlat alust.
  • Lihtne paigaldamine: Neid jalgu saab hõlpsasti mööbli külge kinnitada, mis teeb sellest lihtsa, kuid tõhusa viisi teie kodu sisekujunduse uuendamiseks.

Kuldsed mööblijalad on ideaalsed neile, kes soovivad lisada oma kodu sisustusse veidi glamuuri ja elegantsi. Need jalad sobivad ideaalselt kõigile, kes soovivad oma mööbli esteetilist atraktiivsust luksusliku puudutusega suurendada, olgu see siis vana mööbli uuendamine või uuele mööblile viimistluse lisamine. Tänu nende mitmekülgsusele ja paigaldamise lihtsusele sobivad need nii kodu- kui ka professionaalsetele disaineritele.

Üldine tooteinfo: Mööblijalad 194, kuldsed

Kauba ID: 10144117
Kategooria: Muud tarvikud mööblile
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,95 x 0,4 x 0,4 m, 30 kg
Tüüp: Mööblijalad
Kaubamärk: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Mööblijalad 194, kuldsed
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki