Baseus i-Wok 2 lamp for monitor with touch panel (black)

Täpsustused:
Kõrgus: - mm
Pirni võimsus: -
Sokkel: Pole täpsustatud
Kauba ID: 6407707
3689
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. maist

000

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Baseus i-Wok 2 lamp for monitor with touch panel (black)

Baseus i-Wok 2 monitori valgusti


Pakkuge optimaalset valgustust, kui töötate, õpite, sirvite Internetti või mängite mänge. Baseus i-Wok 2 monitorlamp genereerib silmadele ohutut valgust, mis ei tekita pimestamist, helki ega välku. Samuti saate reguleerida selle heledust ja värvitemperatuuri vahemikus 2700-6500K. Seadet eristab ka kõrge värviedastusindeks Ra>95. Lisaks on lamp varustatud täiendava taustvalgustuse ja praktilise puutepaneeliga.

Optimaalne valgustus


Lambi asümmeetriline disain tagab, et valgus langeb teie tööalale, mitte monitorile, nii et see ei väsita teie silmi, ei tekita pimestamist ega pimestamist. Lisaks tähendab CRI Ra>95, et sel viisil valgustatud objektid rõõmustavad kaunite loomulike värvidega. Samuti ei pea te muretsema kahjuliku sinise valguse pärast. Tervelt 80 kvaliteetset LED-helmest tagavad optimaalse valgustuse peaaegu igas olukorras.

Reguleerige valgust vastavalt oma vajadustele


Veenduge, et teil oleks igaks sündmuseks õige valgustus. Baseuse monitorvalgusti võimaldab reguleerida valguse heledust ja selle värvitemperatuuri vahemikus 2700-6500K. Veelgi enam, tänu nutikale kiibile salvestab see viimati kasutatud seaded – te ei pea iga kord nende reguleerimisele aega raiskama! Külm ja ere valgus soodustab keskendumist – see sobib ideaalselt töötamiseks või õppimiseks. Soe pehme valgus aitab teil lõõgastuda – lülitage see sisse, kui vaatate filmi või telesarja.

Puutetundlik juhtimine


Enam pole raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse asetatud nuppe! Baseus i-Wok 2 lamp on varustatud praktilise puutepaneeliga, mis muudab selle kasutamise palju lihtsamaks. Selle abiga saate mitte ainult valgust sisse või välja lülitada, vaid ka reguleerida selle heledust või värvitemperatuuri. Nüüd on kõik, mida vajate, teie käeulatuses! Lülitage mugavalt lamp sisse ja hämardage valgustust – te ei pea enam end tööst lahti rebima.

Kvaliteetne töötlus


Baseuse monitorlamp avaldab muljet mitte ainult oma funktsionaalsuse, vaid ka stiilse ja kaasaegse disainiga. Selle valmistamisel kasutati kvaliteetset alumiiniumisulamit, mis tagab erakordse vastupidavuse ja tõhusa soojuse hajumise. Tänu sellele ei kuumene seade üle isegi pikaajalisel kasutamisel! Lambil on ka täiendav taustvalgustus, mis annab sellele veelgi huvitavama iseloomu. Nüüd saate hõlpsasti hoolitseda oma toa ainulaadse atmosfääri eest!

Lihtne paigaldus


Lambi paigaldamine ei tekita teile probleeme. Saate selle hõlpsalt monitori külge kinnitada spetsiaalselt loodud võlli ja nupuga kronsteiniga. Seadme hoolikalt läbimõeldud disain annab talle vajaliku stabiilsuse – ära muretse, et see lahti tuleb või väriseb. Samuti on võimalik lampi pöörata vahemikus 0-35°. Nii saate veelgi paremini reguleerida selle kõrgust ja valgusnurka vastavalt oma vajadustele ja monitori tüübile.

Kasti

Monitori lamp

Toitekaabel


Spetsifikatsioon


Bränd
Baseus

Nimi
i-wok2 seeria USB asümmeetrilise valgusallika ekraani rippvalgusti (noored)

Mudel
DGIW000101

Värv
Must

Valgusallikas
LED

Valgushelmeste arv
80

CRI
RA> 95

Värvitemperatuur
2700-6500K

Heledus
160lm

Sisend nimivool
5V 1A (max.)

Hinnatud jõud
5W (max)

Töötemperatuur
-10°C-40°C

Materjal
Alumiiniumisulam + ABS + PC

Mõõtmed
442x45 mm

Kaal
Umbes 280 g

Üldine tooteinfo: Baseus i-Wok 2 lamp for monitor with touch panel (black)

Kauba ID: 6407707
Kategooria: Laualambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,3 x 0,2 m, 0,28 kg
Pirnide arv: -
Värv: Valge
Kaubamärk: Baseus
Materjal: Plastik
Kõrgus: - mm
Pirni võimsus: -
Sokkel: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Baseus i-Wok 2 lamp for monitor with touch panel (black)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki