TK Lighting rippvalgusti Cesar

Täpsustused:
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9636701
18400
Lisa korvi
695 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. juunist

000

Kuller

21. juunist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

21. juunist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: TK Lighting rippvalgusti Cesar

TK Lighting Cesar rippvalgusti on suurepärane täiendus igasse kaasaegsesse ruumi, mis väärtustab kaasaegset disaini ja ümbritsevat valgustust. Metallist ja klaasist valmistatud, elegantse musta viimistlusega valgusti on ideaalne ese neile, kes naudivad elegantsust oma kodu või kontori sisustuses. Tänu mitme lambipirni mahutavusele pakub see ulatuslikku, reguleeritavat valgustust, mis sobib suurematesse ruumidesse või ruumidesse, kus soovitakse dramaatilist valgustust.

  • Stiilne koostis: Metallist ja klaasist materjalide kombinatsioon annab moodsa, tööstusliku välimuse, tagades samas vastupidavuse.
  • Mitu valgusallikat: See rippvalgusti mahutab neli lambipirni, mis annab laia ja ühtlase valguse, mis sobib ideaalselt suurte ruumide valgustamiseks.
  • Suured mõõtmed: Valgusti laius on 580 millimeetrit ja kõrgus 1500 millimeetrit, mis aitab kaasa selle silmapaistvusele ja võimaldab märkimisväärset valgustusala.
  • Paindlik pirnide ühilduvus: E27-pesa on mitmekülgne, võimaldades paigaldada erinevaid pirnitüüpe, sealhulgas energiasäästlikke võimalusi.
  • Elegantne värviskeem: Klassikaline must värv tagab, et valgusti saab vaevata integreeruda mis tahes sisustusse, täiendades laia värvipaletti.

Üldine tooteinfo: TK Lighting rippvalgusti Cesar

Kauba ID: 9636701
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,6 x 1,52 m, 3 kg
Materjal: Klaas, Metall
Kaubamärk: TK Lighting
Laius: 580 mm
Kõrgus: 1500 mm
Värv: Must värv
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik TK Lighting tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

TK Lighting rippvalgusti Cesar
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki