2 välitooli komplekt Beliani Bovino, pruun

Täpsustused:
Tüüp: Aiatoolid
Laius: 43 cm
Materjal: Metall
Sügavus: 53 cm
Kauba ID: 9926492

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 2 välitooli komplekt Beliani Bovino, pruun

  • Vastupidav materjal: Need õuetoolid on valmistatud metallist, mis lubab pikaealisust ja vastupidavust ilmastikutingimustele, mistõttu sobivad need ideaalselt igasse välitingimustesse.
  • Klassikaline disain: Beliani Bovino toolide pruun värv ja klassikaline stiil sobituvad sujuvalt mis tahes aia või terrassi sisustusse, pakkudes nii mugavust kui ka elegantsust.
  • Mugavad mõõtmed: Laius 43 cm, kõrgus 90 cm ja sügavus 53 cm, pakuvad need toolid piisavalt ruumi lõõgastavaks istumiseks, tagades mugavuse pikkade välitingimustes toimuvate koosviibimiste ajal.
  • Euroopa kvaliteet: Need toolid on uhkelt valmistatud ELis ja peegeldavad kõrgeid käsitöö- ja disainistandardeid, tagades, et need on teie õuealale vastupidav ja stiilne täiendus.

Klassikalises pruunis värvitoonis 2 õuetoolist koosnev komplekt Beliani Bovino sobib ideaalselt neile, kes hindavad õuemööbli ajatut disaini ja vastupidavust. Need toolid, mis on valmistatud tugevast metallist ja disainitud mugavust silmas pidades, sobivad kõigile, kes soovivad luua külalislahke õueala. Olgu see siis vaiksete hommikute nautimiseks aias või õhtuste koosviibimiste korraldamiseks terrassil, need toolid parandavad oma stiili ja funktsionaalsusega kindlasti teie õues elamise kogemust.

Klassikaline

Klassikaline interjöör ei ole siiamaani kaotanud oma võlu. See on ajatu stiil, mida kasutatakse tublisti ka mööbli valmistamisel. Sellised tooted sobivad eriti hästi neile, kes soovivad luua kodus elegantset atmosfääri, ei väldi huvitavaid lahendusi ja otsivad originaalseid kujunduselemente.

Klassikaline mööbel erineb tumedate ja rikkalike värvide poolest, mis sobituvad märksa heledamate toonidega, luues nii meeldiva ja kütkestava atmosfääri. Mustreid praktiliselt ei ole näha (või ainult väga peeneid nüansse). Peamist rõhku pööratakse vormile . Sageli kasutatakse maiseid ja looduslikke värve, mis täidavad ruumi hubasusega, seega peitub elegantse mööbli all märksa soojem disain.

Minimalism tuleks ära unustada klassikalise stiili mööblit kaunistatakse luksuslike detailidega, võib leida palju kaardus vorme ja teisi täiustatud lahendusi. Selle mööbli loomisel kaalutakse hoolikalt kõiki nüansse , mistõttu lähemalt vaadates, võib märgata luksuslikke detaile ja originaalseid pisiasju. See on üks põhjustest, miks klassikalist stiili mööbel muutub interjööri tähelepanuväärseimaks detailiks. Kui soovite, võib 2 välitooli komplekt Beliani Bovino, pruun täpselt samamoodi sujuvalt sulanduda teie kodu atmosfääriga.

Kuigi see mööbel on küllaltki graatsiline, säilitab see õigeid geomeetrilisi vorme, seega leiate mööblile suurema vaevata oma kodus sobiva koha. Materjalide seas domineerib puit, kuid võib leida ka nahast, klaasist või metallist tooteid. Klassikalise mööbli olulisemaks tingimuseks on kõrge kvaliteet , mistõttu kestab see aastaid. See sobib ideaalselt kokku ajatu interjööriga.

2 välitooli komplekt Beliani Bovino, pruun Klassikaline

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: 2 välitooli komplekt Beliani Bovino, pruun

Kauba ID: 9926492
Kategooria: Aiatoolid, rõdutoolid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,52 x 0,23 x 0,46 m, 12 kg
Värv: Pruun
Kaubamärk: Beliani
Stiil: Klassikaline
Päritolumaa: EU
Kõrgus: 90 cm
Tüüp: Aiatoolid
Vaade: Beliani, aiatoolid
Laius: 43 cm
Materjal: Metall
Sügavus: 53 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Beliani tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

2 välitooli komplekt Beliani Bovino, pruun
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki