Kosmeetikapeegel Simplehuman, ST3010

Täpsustused:
Tüüp: Peeglid
Kauba ID: 9494561

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kosmeetikapeegel Simplehuman, ST3010

Simplehuman ST3010 kosmeetikapeegel on mõeldud inimestele, kes on elegantse välimusega ja vajavad igapäevases hoolitsemisrutiinis täpsust. Selle keerukas konstruktsioon ja kvaliteetne peegeldus teevad sellest olulise abivahendi üksikasjaliku meigi pealekandmiseks ja nahahoolduseks. See peegel sobib ideaalselt nii kodus kui ka professionaalsetes tingimustes kasutamiseks ning on ideaalne vahend kõigile, kes hindavad oma iluravis selgust ja disaini.

  • Brändi tipptase: Simplehumani nimi on kvaliteedi ja innovatsiooni sünonüüm, mis tagab, et see peegel vastab kõrgeimatele disaini- ja funktsionaalsusstandarditele.
  • Asjatundlikult valmistatud: See kosmeetikapeegel on disainitud suure tähelepanuga detailidele ja on mõeldud neile, kes hindavad oma ilurutiinis täpsust.
  • Elegantne disain: Tänu oma elegantsele välimusele muutub mudel ST3010 mitte lihtsalt töövahendiks, vaid osaks teie vannitoa sisustusest.
  • Funktsionaalne igapäevaseks kasutamiseks: Selle peegli kasutajasõbralik aspekt muudab selle ideaalseks igapäevaseks hoolitsemiseks.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Kosmeetikapeegel Simplehuman, ST3010

Kauba ID: 9494561
Kategooria: Kosmeetikakotid ja meigipeeglid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,15 x 0,15 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Simplehuman
Tüüp: Peeglid
Vaade: Simplehuman, peeglid kosmeetikakotid ja meigipeeglid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Simplehuman tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kosmeetikapeegel Simplehuman, ST3010
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki