Kulmuhoolduskomplekt Makeup Revolution London Brow Sculpt Kit Medium brown 2,2 g

Täpsustused:
Kauba ID: 2253637
899
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Postkontor

14. maist

199

Omniva pakiautomaat

14. maist

219

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. maist

199

Omniva pakiautomaat

14. maist

219

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kulmuhoolduskomplekt Makeup Revolution London Brow Sculpt Kit Medium brown 2,2 g

Koostis:SHADES 1: KOOSTIS: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE CERA (HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX), ETHYLHEXYL PALMITATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX, CIRE MICROCRYSTALLINE), MICA, DIISOSTEARYL MALATE, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE. [+/- MAY CONTAIN (PEUT CONTENIR): CI 77491(IRON OXIDES), CI 77492(IRON OXIDES), CI 77499(IRON OXIDES), CI 77891(TITANIUM DIOXIDE)].
SHADES 2: KOOSTIS: MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL METHICONE, ZINC STEARATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE. [+/- MAY CONTAIN (PEUT CONTENIR): CI 16035(RED 40), CI 77491(IRON OXIDES), CI 77492(IRON OXIDES), CI 77499(IRON OXIDES)].
SHADES 3: KOOSTIS: MICA, PETROLATUM, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL, HUILE MINERALE), TOCOPHEROL, POLYISOBUTENE, SORBITAN ISOSTEARATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE.[+/- MAY CONTAIN (PEUT CONTENIR): CI 77491(IRON OXIDES), CI 77492(IRON OXIDES), CI 77499(IRON OXIDES), CI 77891(TITANIUM DIOXIDE)].

Tutvuge mini kulmukangelasega - kõik, mida kulmude stiliseerimiseks vajate, leiate sellest kulmukomplektist.

See 3in1 kulmupalett sisaldab: kulmugeeli, puudrit ja esiletõstjat, samuti mini pintsette, harja ja kahepoolset pintslit. 

Kasutamine: Harjaga kammige ja vormige kulmud, kandke kulmudele kulmugeel. Kandke puuder-toon karvade vahele. Vajadusel saate kulme esiletõstjaga heledamaks muuta.

Makeup Revolution on 2014. aastal Londonis asutatud innovatiivne kosmeetikatoodete firma, mis on muutunud populaarseks kogu maailmas. Ettevõte paistab silma oma tootekvaliteedi ja laia kosmeetikatoodete sortimendi poolest. Makeup Revolution pakub uusimate moesuundadega kosmeetikat taskukohase hinnaga kõigile. See briti ettevõte loob kosmeetikat nahale ja juustele kogumaailmas. Miks nad siis on "revolutsioonilised"?


Makeup Revolution toodab tooteid kiiremini kui ükski teine planeedi bränd. Koos pakuvad nad kõrgeima kvaliteediga tooteid. See ettevõte keskendub asjaolule, et kõigil - olenemata nende soost, seisukohtadest, vanusest, eelarvest või riigist - on võimalik omada kvaliteetset meiki.


Sageli näete, et selle ettevõtte loodud tooteid reklaamivad selle kasutajad. Nende arvates ei saa keegi teine teha paremat lõpptoote läbivaatamist kui tema enda tarbijad. Samuti pole ühtegi Makeup Revolution'i toodet loomade peal katsetatud. Enamik neist kosmeetikatoodetest sobivad ka veganitele.


Seega, kui on veel vähe põhjuseid, miks see kosmeetiline sari on revolutsiooniline - proovige seda ise ja veenduge. Me olemegi ilu ja Makeup Revolution aitab seda paljastada

Kulmuhoolduskomplekt Makeup Revolution London Brow Sculpt Kit Medium brown 2,2 g

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Kulmuhoolduskomplekt Makeup Revolution London Brow Sculpt Kit Medium brown 2,2 g

Kauba ID: 2253637
Kategooria: Kulmupliiatsid, -puudrid ja -värvid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,07 x 0,05 x 0,014 m, 0,04 kg
Tüüp: Kulmupaletid
Vaade: Makeup Revolution, kulmupaletid kulmupliiatsid, -puudrid ja -värvid
Komplektatsioon: Komplektid
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: Makeup Revolution
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Makeup Revolution tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Kulmuhoolduskomplekt Makeup Revolution London Brow Sculpt Kit Medium brown 2,2 g
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Tiina A.
25.08.2021

Olen tootega rahul, kena tagasihoidlik tulemus

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki