Närimiskumm Miradent Xylitol puuviljamaitseline 30 tk

Täpsustused:
Tüüp: Närimiskummid
Spetsifikatsioonid: Täpsustamata
Maht: -
Kauba ID: 2660653
701
701 /tk
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Närimiskumm Miradent Xylitol puuviljamaitseline 30 tk

Kasutamine: Närige pärast hambapesu. Ksülitooliga närimiskumm kaitseb tõhusalt hambaid kaariese eest ja värskendab hingeõhku. Toode ei sisalda suhkrut. See sisaldab looduslikku magusainet – KSÜLITOOL – see vähendab hambakatu teket, moodustades kaltsiumi- ja süljevalkudega kompleksi, remineraliseerides nii hambaemaili. Ksülitool ei ole kariogeenne, mistõttu on bakteritel võimatu sellega seonduda. Neid närimiskumme võivad kasutada ka diabeetikud. Kasutades neid närimiskumme igapäevaselt, ei saa te mitte ainult värsket hingeõhku ja meeldivat maitset, vaid kaitsete oma hambaid ka kaariese ohu eest tõeliselt! Ksülitool ehk kasesuhkur on looduslik magusaine, mida saadakse erinevatest puu- ja juurviljadest. Väike kogus ksülitooli tekib ka inimorganismis ainevahetuse tulemusena. Soovitatav päevane annus: 6-7 tk täiskasvanutele, 3-4 tk lastele Liigne kasutamine võib põhjustada kõhulahtisust. Sel viisil piisab 3-7 g ksülitooli tarbimisest päevas, et saada kasu ksülitooli teaduslikult tõestatud positiivsetest mõjudest. Seda tuleks võtta kogu päeva jooksul jagatud annustena ja kõige parem on neid võtta veidi enne või pärast põhisööki. Ksülitool vabaneb, kui kumm on magus. Kuna ksülitooli eraldub ka inimorganismis ainevahetuse tulemusena, võivad ksülitooli sisaldavaid tooteid kasutada igaüks. Ksülitool mõjutab veresuhkru ja insuliini taset vaid vähesel määral, seega sobib see ka diabeetikutele Koostis: magusaine - ksülitool, kummipõhi, aroom, niisutaja - glütseriin, paksendaja - kummiaraabik, happesuse regulaator - õunhape, emulgaator - sojaletsitiin, värvaine - titaandioksiid, kattekiht - karnaubavaha. Ei sisalda: aspartaami, gluteeni, GMO-d, laktoosi.

Miradent ksülitooliga närimiskumm kaitseb hambaid kaariese eest ning värskendab hingeõhku. Toode ei sisalda suhkrut, vaid naturaalset magusainet ksülitooli, mis vähendab hambakatu tekkimist, moodustades koos kaltsiumiga ja süljes sisalduvate valkainetega kompleksi ning remineraliseerides hambaemaili. Ksülitool pole kariogeenne (kaariest tekitav), seepärast ei seo see baktereid ja on hammastele kasulik.

Ksülitooliga närimiskumm kaitseb tõhusalt hambaid kaariese eest ja värskendab hingeõhku. Toode ei sisalda suhkrut. See sisaldab looduslikku magusainet – KSÜLITOOL – see vähendab hambakatu teket, moodustades kaltsiumi- ja süljevalkudega kompleksi, remineraliseerides nii hambaemaili. Ksülitool ei ole kariogeenne, mistõttu on bakteritel võimatu sellega seonduda. Neid närimiskumme võivad kasutada ka diabeetikud.

Kasutades neid närimiskumme igapäevaselt, ei saa te mitte ainult värsket hingeõhku ja meeldivat maitset, vaid kaitsete oma hambaid ka kaariese ohu eest tõeliselt!

Ksülitool ehk kasesuhkur on looduslik magusaine, mida saadakse erinevatest puu- ja juurviljadest. Väike kogus ksülitooli tekib ka inimorganismis ainevahetuse tulemusena.

Soovitatav päevane annus: 6-7 tk täiskasvanutele, 3-4 tk lastele

Liigne kasutamine võib põhjustada kõhulahtisust.

Sel viisil piisab 3-7 g ksülitooli tarbimisest päevas, et saada kasu ksülitooli teaduslikult tõestatud positiivsetest mõjudest. Seda tuleks võtta kogu päeva jooksul jagatud annustena ja kõige parem on neid võtta veidi enne või pärast põhisööki. Ksülitool vabaneb, kui kumm on magus. Kuna ksülitooli eraldub ka inimorganismis ainevahetuse tulemusena, võivad ksülitooli sisaldavaid tooteid kasutada igaüks.

Ksülitool mõjutab veresuhkru ja insuliini taset vaid vähesel määral, seega sobib see ka diabeetikutele

Koostis: magusaine - ksülitool, kummipõhi, aroom, niisutaja - glütseriin, paksendaja - kummiaraabik, happesuse regulaator - õunhape, emulgaator - sojaletsitiin, värvaine - titaandioksiid, kattekiht - karnaubavaha.

Ei sisalda: aspartaami, gluteeni, GMO-d, laktoosi.

Üldine tooteinfo: Närimiskumm Miradent Xylitol puuviljamaitseline 30 tk

Kauba ID: 2660653
Kategooria: Hambaharjad, hampapastad ja suuloputusvedelikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,03 x 0,09 m, 0,1 kg
Kaal: - g
Kogus: 1 tk
Tüüp: Närimiskummid
Vaade: Miradent, närimiskummid hambaharjad, hampapastad ja suuloputusvedelikud
Spetsifikatsioonid: Täpsustamata
Kaubamärk: Miradent
Maht: -
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Miradent tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Närimiskumm Miradent Xylitol puuviljamaitseline 30 tk
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Elanas M.
16.08.2023

Hind vastas ootustele

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki