Kõõmavastane šampoon Essential Antidandruff 300 ml, Šampoon tundlikule nahale kõõma vastu Essential Antidandruff 300 ml

Täpsustused:
Šampooni toime: Igapäevaseks kasutamiseks, Kõõmavastased, Niisutavad, Sära andvad, Tundlikule peanahale
Kauba ID: 1040832
1289

SJH hind

1400
4297 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. aprillist

000

Smartpost pakiautomaat

9. aprillist

259

Postkontor

10. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

10. aprillist

219

DPD pakiautomaat

10. aprillist

249

Kuller

10. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

9. aprillist

259

Postkontor

10. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

10. aprillist

219

DPD pakiautomaat

10. aprillist

249

Kuller

10. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kõõmavastane šampoon Essential Antidandruff 300 ml

Kiire mõjuga kõõma vastane šampoon, mis on rikastatud nõiapuu, lavendli ja kummel ekstraktidega -  rahustab kuiva, sügelevat ja ärritunud peanahka.

Šampoon puhastab juukseid õrnalt, taastab peanaha loomuliku tasakaalu ja annab värskustunde ning kerguse. Šampoonil on antiseptilised omadused. Sisaldab taimseid ekstrakte, mis niisutavad juukseid ja annavad neile loodusliku sära. Efektiivsuse tagamiseks on soovitav kasutada šampooni regulaarselt.

Kasutamine: kandke šampoon niisketele juustele, masseerige peanahka, loputage hoolikalt. Vajadusel korrake.

***

Cosmofarma asutati aastal 1974 Itaalias. Patenteeritud kaubamärgid Joniline® ja Honey®. Tuginedes paljude aastate kogemustele toodab ja tarnib ettevõte isikliku hügieeni- ja juuksehooldusvahendid, rahuldades klientide ootusted kõrge kvaliteediga ja mõistliku hinnaga.

Niisutavad

Pole saladus, et liiga pikk päikese käes viibimine, klooritud vesi, sagedane kuivatamine või sirgendamine on tegurid, mis põhjustavad juuste kuivust, ärritust ja katkemist. Spetsiaalselt kuivadele ja tundlikele juustele mõeldud šampoon niisutab sügavuti, lisab läiget ja hoiab ära juuste murdumise. Niisutavad šampoonid on äärmiselt mitmekülgsed, mistõttu sobivad need ideaalselt igapäevaseks hoolduseks ja enamiku nahatüüpide jaoks. Suur osa sellest tootesarjast on mõeldud kuivadele ja karedatele juustele ning kuivale peanahale. Need tooted sisaldavad sageli rikkalikult toitvaid koostisosi, nagu argaaniaõli, oomega-3-rasvhappeid, keratiini, sheavõid ja muid väärtuslikke toimeaineid. Nad taastavad juuste struktuuri, säilitades samal ajal loomuliku kaitsebarjääri ja peanaha niiskuse, nii et juuksed ei ole mitte ainult vabad kuivusest, vaid ka pehmed ja siledad. Sassis juukseid on lihtne kammida ja lokke hõlpsasti kontrolli alla saada. Valige oma vajadustele kõige paremini vastav niisutav šampoon ja nautige nüüd siledamaid, tervemaid juukseid.

Üldine tooteinfo: Kõõmavastane šampoon Essential Antidandruff 300 ml

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (1)

Kõõmavastane šampoon Essential Antidandruff 300 ml
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Hanna R.
29.11.2019

Kvaliteet vastab deklareeritud.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki