Šampoon Head & Shoulders Citrus Fresh Shampoo, 800ml

Täpsustused:
Juuksetüüp: Kõikidele juuksetüüpidele, Normaalsetele juustele
Šampooni toime: Kõõmavastased
Kauba ID: 9355016

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Šampoon Head & Shoulders Citrus Fresh Shampoo, 800ml

Kasutamine: Loksutage šampooni Head & Shoulders enne kasutamist. Kandke seda niisketele juustele, tekitage masseerides vaht ja lõpuks loputage hoolikalt. Korrake vajadusel protsessi. Kõige parem on seda kasutada kaks korda nädalas.

Head & Shoulders Citrus Fresh kõõmavastane šampoon kõikidele juukse- ja peanahatüüpidele eemaldab isegi tõrksa kõõma. Igapäevane šampoon meestele ja naistele mikrobioome tasakaalustava koostisega, mis on suunatud kõõma algpõhjustele ja toetab peanaha tasakaalustatud mikrobioomi. See toimib nähtava ja nähtamatu kõõma vastu, vabastades 2x rohkem kaitsvaid koostisosi, mis tungivad pooridesse ja aitavad vältida raskesti eemaldatava kõõma tagasitulekut. Kliiniliselt tõestatud, dermatoloogide testitud ja tasakaalustatud pH-valem, mis jätab teie peanaha ja juuksed värskendatuks ja puhtaks.
 

  • Efektiivne kaitse ja ennetamine kõõma vastu. Kliiniliselt tõestatud kuni 100% kõõmakaitse* *regulaarsel kasutamisel tekib nähtav kõõm.
  • Parimate tulemuste saavutamiseks kasutage igapäevaselt. Regulaarne kasutamine niisutab peanahka, parandades selle seisundit ja eemaldades kõõma.
  • Microbiome balancing formula võitleb kõõma algpõhjuse vastu, säilitades hea ph ja peanaha mikrobioomi tasakaalu.
  • Dermatoloogiliselt testitud šampoon sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks, meestele ja naistele, kõikidele juukse- ja peanahatüüpidele.
  • Taaskasutatud pakend. Täielikult taaskasutatav pudel, mis on valmistatud 100% taaskasutatud plastikust (v.A kork, värvained ja tarvikud).
  • Dispenseriga pudel naudi oma lemmik šampooni veelgi kauem ja vähenda raiskamist meie 800 ml pudelitega. Dosaatori kasutamiseks tõmmake lihtsalt pumpa.

„Head & Shoulders"" on Ameerika Ühendriikide kõõmavastaste juuksehooldusvahendite tootja, kes alustas oma tegevust 1961. aastal. Praegu kuulub see kaubamärk „Procter & Gamble"" gruppi. Huvitav on see, et kuni 1982. aastani oli see ""number üks šampooni kaubamärk"".

„Head & Shoulders“ ei ole kindlasti ilma põhjuseta tuntud juuksehooldustoodete arendaja ja tootja kogu maailmas. Selle tootja poolt koostatud valem on taastanud paljude inimeste enesekindluse ja jällegi: Pole saladus, et kõõm on paljude jaoks murettekitav probleem. „Head & Shoulders“ on valmis seda lahendama.

Šampoonide, palsamite või teiste vahendite loomisel on „Head & Shoulders“ pannud kokku erinevaid toimeainedm nagu seleensulfiid, piroktonolamiin ja tsinkpüriit. Need ained ei tööta mitte ainult kõõmaga, vaid ka meie juustega.

„Head & Shoulders“ juhindub filosoofiast, mis ütleb, et miski ei tohiks takistada enesekindlust ja elu nautimist. Tema ülesandeks on vabastada maailm kõõmast.

Šampoon Head & Shoulders Citrus Fresh Shampoo, 800ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Šampoon Head & Shoulders Citrus Fresh Shampoo, 800ml

Kauba ID: 9355016
Kategooria: Šampoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,2 x 0,2 m, 1 kg
Ettenähtud: Meestele, Naistele
Šampooni tüüp: Vedelšampoon
Komplekt: Ei
Maht: 800 ml
Kaubamärk: Head & Shoulders
Juuksetüüp: Kõikidele juuksetüüpidele, Normaalsetele juustele
Šampooni toime: Kõõmavastased
Vaade: Head & Shoulders, kõõmavastased šampoonid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Head & Shoulders tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Šampoon Head & Shoulders Citrus Fresh Shampoo, 800ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki