Stimuleeriv juuste kasvu šampoon Neofollics, 250 ml

Täpsustused:
Juuksetüüp: Kõikidele juuksetüüpidele
Šampooni toime: Igapäevaseks kasutamiseks
Kauba ID: 9411826

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Stimuleeriv juuste kasvu šampoon Neofollics, 250 ml

Kasutamine: Pese juukseid väikese koguse šampooniga ja loputa need esimeste lisandite eemaldamiseks veega. Seejärel võtke rikkalik kogus šampooni ja masseerige see peanahasse. Jätke šampoon 3 minutiks ligunema, et toimeained imenduksid hästi. Seejärel loputage juukseid hoolikalt.
 
Šampoon sobib igapäevaseks kasutamiseks. Parimate tulemuste saavutamiseks kasutage seda vähemalt 3 korda nädalas.
 
Mõne kuu pärast võib täheldada esimesi mõjusid. Mõju muutub tugevamaks 6–12 kuu jooksul. Tulemuste säilitamiseks jätkake seda ravi.

Koostis:Aqua, Sodium cocoamphoacetate, Lauryl glucoside, Cocamidopropyl betaine, Cocoglucoside, Glycerin, Sodium cocoyl glutamate, Sodium lauryl glucose carboxylate, Caffeine, Ecklonia cava extract, Piroctone olamine, Argania spinosa kernel oil, Sanguisorba officinalis root extract, Carthamus tinctorius flower extract, Epigallocathechin gallate (EGCG), Raspberry ketone, Trigonella foenum-graecum seed extract, Panax ginseng root extract, Niacinamide, Mentha arvensis leaf oil, Osmarinus officinalis leaf oil, Acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Caprylyl glycol, Polyquaternium-7, Dipropylene glycol, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Glyceryl caprylate, Citric acid, CI 42051

Sisaldab efektiivset kombineerimist kliiniliseltkõnesid toimeinetest, et edendada tervislikku juuste kasvu ja välja juuste väljalangemist. Lisaks toidab vt maapähklid ja juukseid. Champoon on dermatoloogilistelt testidelt ja sisaldab ainult kergeid ja ohutuid koosistisosi. Seega ei sisalda vt SLS - i ja teisi sulfaat, silikoone ja parabeene. Champoon sisaldab mitmeidkoostisosi, mis vähendavad DHT taset, stimeerivad juuste kasvu, toidavad maapähklid ja kontrollivadkõma.

Piroktoon Olamiinil on sama toime kui ketokonasool ja see kontrollibkõma. Vaata stimeerib, et juuste kasvu.

Taimeekstraktid küünte Ecklonia cava vastutavad DHT alandamise eest. Vaarika ketoon ja Carthamus tinctorius toimivad juuste kasvu stimuleerides teatud kasvufaktorid. Kofeiin ja Niatsiin stimuleerivad maapähklid mitmel viisil.

Üldine tooteinfo: Stimuleeriv juuste kasvu šampoon Neofollics, 250 ml

Kauba ID: 9411826
Kategooria: Šampoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,3 m, 1,1 kg
Maht: 250 ml
Kaubamärk: Neofollics
Juuksetüüp: Kõikidele juuksetüüpidele
Šampooni toime: Igapäevaseks kasutamiseks
Vaade: Neofollics, igapäevaseks kasutamiseks šampoonid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik NEOFOLLICS tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Stimuleeriv juuste kasvu šampoon Neofollics, 250 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki