Meeste seep Four Starlings Oaksnatcher, 110 g

Täpsustused:
Tüüp: Dušigeelid
Ettenähtud: Meestele
Kauba ID: 8418446
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
749
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Postkontor

21. maist

199

Omniva pakiautomaat

21. maist

219

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. maist

199

Omniva pakiautomaat

21. maist

219

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Meeste seep Four Starlings Oaksnatcher, 110 g

Kasutamine: Asetage riba jooksva vee alla, kastke paar korda oma käsi, et tekiks vaht ja puhastage kogu keha nahk.

„Oaksnatcher“ – esimene meeste kosmeetika Four Starlings Soap Shop sarjas ja pehmelt öeldes väga edukas debüüt selles kategoorias. Selle seebi retsepti loomisel pidasime meeles mõnda lihtsat fakti. Oleme eeldanud (meile tundub üsna põhjendatult), et tänapäeva inimene on või tahaks olla kõva puuraiuja ja hästi hoitud kuju. Nii metsik segaja kui ka majesteetlikult elegantne. See on see, mida Oaksnatcher talle annab – see toob kokku omadused, mis justkui ei sobi kokku. Ja teeb seda parimas võimalikus stiilis.

Sellel on tugevad puhastavad omadused, imab endasse liigse rasva ja nahale kogunenud mustuse. Seda kasutatakse nahahoolduseks, süstemaatiliselt puhastab ja vähendab rasunäärmetes tekkiva rasva hulka. Selle tulemusena väheneb märgatavalt lahtiste mustpeade (nn komedoonide ehk nende tumedate, vihatud täppide) arv. Pärast aktiivsöe seebi kasutamist on hea kasutada toonikut või hüdrolaati. Loodetavasti kõlab see paljudele meestele arenenud alkeemiana, kuid see puudutab ainult naha pH taastamist. Samuti tasub jälgida, et see niisutaks nahka hästi. Selleks võite kasutada oma abikaasa, elukaaslase või muu toakaaslase sarnaste omadustega kreemi. Doseerimisel on aga soovitatav sellises olukorras olla ettevaatlik – liiga suurte koguste kasutamine võib kahtlaselt suure pakendidefekti tõttu lõppeda üsna ebameeldiva uurimisega. Seetõttu tasub keskenduda iseseisvusele – hankige oma kreem ja kandke seda oma äranägemise järgi, nii palju kui hing (täpsemalt nahk) ihkab. 

Roheline kiht koos loorberiõliga levitab mehe ümber ainulaadset, eeterlikku, salapärast aroomi ja toidab tema väsinud epidermist. Oaksnatcheriga saate pesta kogu keha ilma igasuguse hirmuta.

Dušigeelid

Dušigeel (ka dušikreem või kehapesuvahend) on spetsiaalne vedel toode, mida kasutatakse keha puhastamiseks duši all käies. Dušigeeli ei tohi segi ajada vedelseebiga. Dušigeel ei sisalda seebiõli. Selle asemel kasutatakse sünteetilisi detergente, mis on saadud naftast või taimsetest allikatest. Kehapesuvahendite ja dušigeelide pH on madalam kui traditsioonilistel seebidel. Dušigeelid on tavaliselt rikastatud erinevate mineraalide, Surnumere soolade, eeterlike õlide, taimeekstraktide ja lõhnaainetega, seega on oluline valida toode, mis vastab kõige paremini teie vajadustele.

Üldine tooteinfo: Meeste seep Four Starlings Oaksnatcher, 110 g

Kauba ID: 8418446
Kategooria: Dušigeelid, õlid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,08 x 0,08 m, 0,11 kg
Kaubamärk: Four Starlings
Maht: -
Tüüp: Dušigeelid
Vaade: Four Starlings, dušigeelid dušigeelid, õlid
Ettenähtud: Meestele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Four Starlings tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Meeste seep Four Starlings Oaksnatcher, 110 g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki