Jalakreem Guinot Longue Vie 125 ml

Täpsustused:
Tüüp: Kehakreemid
Maht: 125 ml
Kauba ID: 66527

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Jalakreem Guinot Longue Vie 125 ml

Kasutamine: kandke puhastele ja kuivadele jalgadele. Kasutage vastavalt vajadusele.

Koostis:Featured Ingredient
Panthenol
B5-vitamiini alkoholivorm, mida kasutatakse niisutaja ja määrdeainena.
Water/Eau (Aqua) Glycerin Butylene Glycol C10-18 TriglyceridesPrunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil Isodecyl Neopentanoate Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Arachidyl Alcohol Glyceryl Stearate PEG-100 Stearate Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer Behenyl Alcohol Fragrance (Parfum) Caprylyl Glycol Allantoin Arachidyl Glucoside Propylene Glycol Panthenol Xanthan Gum Piroctone OlamineDisodium EDTA Polysorbate 60 Sorbitan Isostearate BHT Citronellol Sodium Chloride Ascorbyl Palmitate Citric Acid Cinnamyl Alcohol Coumarin Glucose Potassium Chloride Calcium ChlorideGlutamic AcidMagnesium Sulfate Sodium PhosphateGlutamine Lysine HClArginine Leucine Alanine Glycine Potassium NitrateSodium AcetateSodium Sulfate ValineProline Tyrosine Aspartic AcidMethionineThreonineAdeninePhenylalanineSerine HistidineIsoleucineHydroxyproline TryptophanCysteineDisodium Adenosine TriphosphateDNARNAAdenosine Ascorbic Acid Biotin Calcium Pantothenate Cholesterol CytosineDisodium Adenosine PhosphateEthyl Linoleate Ethyl LinolenateEthyl OleateFolic Acid Glutathione GuanineInositol Niacin Niacinamide Pyridoxine HClRiboflavinThiamine HClThymineTocopherol UracilXanthine

Jalakreem Longue Vie koos taastava valemiga, mis koosneb 56-st bioloogiliselt aktiivsest koostisosast. Toode tungib sügavale nahka ja aitab kaasa rakkude uuenemisele. Ideaalne pragunenud, kuiva ja kareda jalanaha jaoks. See ei jäta rasvaseid jääke, nii et saate kohe pärast kasutamist kingad jalga panna või voodisse pikali heita. Kiiresti imenduv kreem parandab jalgade naha seisundit, annab mugavustunde. Koostis on rikastatud magusmandliõli ja sheavõiga. Kreem niisutab ja toidab.

Üldine tooteinfo: Jalakreem Guinot Longue Vie 125 ml

Kauba ID: 66527
Kategooria: Kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,05 x 0,04 m, 0,12 kg
Ettenähtud: Naistele
Tüüp: Kehakreemid
Vaade: Guinot, kehakreemid kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Maht: 125 ml
Kaubamärk: Guinot
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Guinot tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Jalakreem Guinot Longue Vie 125 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki