Naturaalne taimne makadaamiaõli Oleum Macadamiae Aromatika

Täpsustused:
Toimeaine: Makadaamia
Tüüp: Kosmeetilised õlid
Maht: 50 ml
Kauba ID: 710777
642
12840 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Naturaalne taimne makadaamiaõli Oleum Macadamiae Aromatika

Makadaamiaõli valmistatakse makadaamia (Macadamia, Proteáceae) pähklitest külmpressimise ja rafineerimise teel. Makadaamiapähklite kodumaa - Austraalia, kus neid pähkleid peetakse pühaks. Makadaamiapähklid kasvavad ka Californias, Brasiilias, Hawaiil. Makadaamiapähklid - ainulaadsed ja kõige kallimad pähklid maailmas, mida kasvab vähem kui toodetakse musta kaaviari.

Esmakordselt seda tüüpi pähkleid kirjeldanud teadlane nimetas need oma meditsiini keemiku dr Macadami auks (John Macadam, 1827-1865).

Pähklitest toodetud õli on oma koostiselt sarnane mereimetajatelt saadud õliga (spermatseet). Kuna makadaamiaõli imendub koheselt nahka, nimetatakse seda "kiiresti kaduvaks" õliks. Tuhande õlitarbimise aasta jooksul pole teatatud sallimatuse või kahjulike mõjude juhtudest.

Omadused: niisutav, pehmendav, hooldav, taastav.

Kasutamine: kudede niiskuse, tundliku naha, mitmesuguste massaažide ja rasva tasakaalu reguleerimiseks (imendub hästi ja avaldab positiivset mõju epidermisele); küpse ja areneva naha hooldamiseks; õrna ja kahjustatud naha ning ka silmameigi puhastamiseks; kuivade ja kahjustatud juuste hooldamiseks (pärast värvimist või keemilist töötlemist).

VÄLISPIDISEKS KASUTAMISEKS

Kasutatakse puhtalt, seguna teiste õlidega, baasõlina looduslike eeterlike õlide koostise moodustamiseks, muude kosmeetikatoodete (kreemid, maskid, šampoonid, palsamid) rikastamiseks.

Kasutatakse pealemäärimiseks, sidemetel, massaaži- ja kosmeetikavahendites.

"Aromaatsed" kodused retseptid:

Figuuri modelleeriv massaaž: segage hoolikalt: 1 osa (1-2 supilusikatäit) makadaamiaõli, 1 osa seesamiõli, 1 osa oliiviõli, 10 tilka rosmariini eeterlikku õli, 10 tilka sidruni eeterlikku õli, 10 tilka greibi eeterlikku õli, 10 tilka lavendli eeterlikku õli, 1 spl. aaloe mahla või viljaliha ja 1 spl. avokaado (või kõrvitsa) viljaliha. Selle seguga masseerige igapäevaselt figuuri probleemseid piirkondi.

Vanni massaažikott: lisage marlikotti 1–1,5 klaasi kaerahelbeid, 1 teelusikatäis makadaamiaõli, 1 teelusikatäis takjaõli, 5 tilka rosmariini või tüümiani eeterlikku õli ja 5 tilka salvei eeterlikku õli. Käsna asemel kasutage pesemiseks kotti.

Käte- ja jalakreem: 1 spl. glütseriini, 1 spl. seesamiõli, 1 tl makadaamiaõli, 1 tl. aloe mahla, 10 tilka apelsini eeterlikku õli, mida segage ühtlase massi tekkimiseni. Kandke see segu käte ja jalgade nahale. Hoidke segu külmkapis.

Näonaha puhastamiseks: kandke mõni tilk õli sooja veega niisutatud vatitupsule ja puhastage nahk.

Kuiva naha hooldus: segage 1 teelusikatäis makadaamiaõli, 1 teelusikatäis mandliõli ja 2-4 tilka roosi eeterlikku õli. Hõõruge selle seguga niisutatud näpuotstega nahale, kergete masseerivate liigutustega.

VASTUNÄIDUSTUSED: individuaalne sallimatus makadaamiaõli suhtes. Oluline! Looduslikud "Aromatika" õlid vastavad kirjeldatud omadustele ja kasutusviisidele. Soovituste ettevalmistamisel võtsime arvesse õliseemnete kasvupiirkondi, õli kaevandamise meetodeid ja nende koostist. Seda teavet ei saa täielikult rakendada muude kaubanduslike õlide kasutamisel.

SÄILITAMISTINGIMUSED: Tihedalt suletud, kuivas, jahedas ja pimedas kohas, temperatuuril mitte üle +25 0 C. Kaitske otsese päikesevalguse eest.

Kõlblikkusaeg on märgitud pakendil.

Üldine tooteinfo: Naturaalne taimne makadaamiaõli Oleum Macadamiae Aromatika

Kauba ID: 710777
Kategooria: Kosmeetilsed ja eeterlikud õlid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,08 x 0,07 x 0,09 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Aromatika
Toimeaine: Makadaamia
Vaade: Aromatika, makadaamia kosmeetilsed ja eeterlikud õlid
Tüüp: Kosmeetilised õlid
Maht: 50 ml
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Aromatika tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Naturaalne taimne makadaamiaõli Oleum Macadamiae Aromatika
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Rasa M.
31.01.2023

Toode meeldis, kasutan juuksemaskina. Soovitan proovida.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki