ALEhopp superdiilid! Hinnad, mis panevad rõõmust hüppama! 

Kaitsekreem tätoveeritud nahale SPF 50 Cosmepick, 50ml

Täpsustused:
Tüüp: Päikesekaitse
SPF: 50
Kauba ID: 7866495
1539
30780 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

18. juunist

000

Postkontor

19. juunist

199

Omniva pakiautomaat

19. juunist

219

DPD pakiautomaat

19. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

19. juunist

259

Kuller

19. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

19. juunist

199

Omniva pakiautomaat

19. juunist

219

DPD pakiautomaat

19. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

19. juunist

259

Kuller

19. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kaitsekreem tätoveeritud nahale SPF 50 Cosmepick, 50ml

Kasutamine: Ei soovita kasutada värskelt tätoveeritud nahal. Kandke kreemi päikesevalgusele avatud kehapiirkondadele. Seda sammu tuleks korrata iga kahe tunni järel ja pärast iga pesu ning ka pärast naha rätikuga kuivatamist, pärast ujumist või higistamist. Vältige viibimist päikese käes, kui selle kiirte mõju on kõige intensiivsem. Ükski UV-filtriga toode ei paku 100% kaitset kiirte eest. Liiga pikk päikese käes viibimine, isegi UV-filtriga toodete kasutamisel, kujutab endast tõsist ohtu tervisele. Ärge unustage mütsi, päikeseprille ja päikese eest kaitsvat riietust. Vältida kokkupuudet riietega.

Koostis:AQUA, C12-15 ALKYL BENZOATE, OCTOCRYLENE, DIBUTYL ADIPATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ISOPROPYL MYRISTATE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, GLYCERIN, ETHYLHEXYL TRIAZONE, TRIETHANOLAMINE, PROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, NYLON 6/12, CAESALPINIA SPINOSA FRUIT POD EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SPROUT EXTRACT, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERETH-18 ETHYLHEXANOATE, SODIUM ACRYLATE /SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ISOHEXADECANE, GLYCERETH-18, PEG-8 LAURATE, PROPYLENE GLYCOL, ALLANTOIN, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, POLYSORBATE 80, SORBITAN OLEATE, SODIUM BENZOATE, DISODIUM EDTA.

Kaitsekreem koos tugeva päikesekaitsega SPF 50. Kaitseb tätoveeringuid pleekimise eest.


HOIATUS:
Ainult välispidiseks kasutamiseks. Kasutage ainult pärast tätoveeringu paranemist. Vältige toote silma sattumist. Kokkupuute korral loputage silmi veega. Kui tekib lööve, lõpetage manustamine ja pöörduge viivitamatult arsti poole. Hoidke toodet otsese päikesevalguse eest kaitstult. Hoida laste eest.

Kui te ei kasuta aastaringselt SPF-i sisaldavat näokreemi, on ilmselt aeg sellele mõelda ja lisada oma igapäevase kosmeetika loendisse veel üks vahend. Näokreemid ja kõik muud kosmeetikatooted, mis sisaldavad SPF-i, on noortele nagu nooruseseerum. Pole saladus, et mitte ainult suvel, vaid ka aastaringselt on raske võidelda kahjulike UV-kiirgustega.

SPF ( ing. Sun Protection Factor) ütleb meile, milline on UV-kaitse tase. Erinevate meditsiiniliste soovituste kohaselt tuleks kasutada vähemalt SPF30 sisaldavaid kosmeetikatooteid.

Kasutades tooteid nagu Kaitsekreem tätoveeritud nahale SPF 50 Cosmepick, 50ml, saate vältida kiiremat naha kuivust, pigmentatsiooni või kortse. Samuti vähendavad SPF sisaldavad meetmed nahavähi riski.

Miks lisada sellised tooted oma kosmeetika hulka? Sest see ei ole vajalik ainult naha niisutamiseks, katmiseks erinevate jumestuskreemide või protseduuridega, vaid ka selle kaitsmiseks. Nii et tooted nagu Kaitsekreem tätoveeritud nahale SPF 50 Cosmepick, 50ml hoolitsevad teie naha eest.

Üldine tooteinfo: Kaitsekreem tätoveeritud nahale SPF 50 Cosmepick, 50ml

Kauba ID: 7866495
Kategooria: Päikesekaitse ja päevitusjärgsed kreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,04 x 0,064 x 0,125 m, 0,068 kg
Ettenähtud: Meestele, Naistele
Maht: 50 ml
Tüüp: Päikesekaitse
Vaade: Cosmepick, päikesekaitse päikesekaitse ja päevitusjärgsed kreemid
SPF: 50
Kaubamärk: Cosmepick
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cosmepick tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kaitsekreem tätoveeritud nahale SPF 50 Cosmepick, 50ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki