Kehakreem pärast päevitamist või duši all käimist Australian Gold Hemp Nation Vanilla Pineapple Body Lotion, 473 ml

Täpsustused:
Tüüp: Tooted pärast päevitamist
Kauba ID: 6686202

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kehakreem pärast päevitamist või duši all käimist Australian Gold Hemp Nation Vanilla Pineapple Body Lotion, 473 ml

Kasutamine: kanna kuivale nahale pärast päikesepõletust.

AUSTRAALIA KULD
Hemp Nation® Vanilla Ananassi niisutav päevituse pikendaja kanepiseemneõliga, millele on lisatud troopiliste puuviljade segu
Niisutav kehakreem pärast päikest troopiliste puuviljade seguga
Alustage troopiliste puuviljade teekonda ja avastage intensiivse niisutuse paradiis. Võrgutav segu vanilje ananassist ja troopilistest puuviljadest koos ensüümide ja antioksüdantidega toidab ja taastab, jättes naha siidiselt siledaks. Puhas kanepiseemneõli tagab väärtusliku tasakaalu niiskuse, oluliste toitainete ja aminohapete vahel. Sheavõi, jojobaõlist ja glütseriinist koosnev Hydra Rich segu niisutab ja lukustab selle naha sees. Vananemisvastane Age Defying segu kontsentreeritud vitamiinidega E ja B5 pakub loomulikku kaitset naha vananemise vastu, samas kui Soft Focus mikrokapslid vähendavad ja siluvad kortse, andes nahale sileduse tunde. Kõigil, kes hoolivad ilust, peaks see kreem olema passina kauni ja hoolitsetud naha maailma. See vanilje ananassi aroom paneb sind sukelduma unistuste maailma.

Australian Gold® bränd on juba rohkem kui 25 aastat olnud suurim ja kõige paremini äratuntav kosmeetikatoodete valmistaja. See kosmeetika tootja, kes juhindub ideest säilitada meie suve mälestused, loob erakordselt kõrge kvaliteediga tooteid. Arvestades kosmeetikatoodete tootmise ja kasutamise põhimõtteid, nagu niisutamine, toitmine ja nahahooldus, on Australian Gold® üks kosmeetikatoodete tootmise juhtidest.

Australian Gold® pakub tooteid, mis vastavad igaühe vajadustele päevituse, elustiili ja kvaliteedi-hinna suhtes. Tootmises kasutatavad valemid põhinevad looduslikel koostisosadel, et muuta naha tooni tumedamaks ja tervislikumaks - nii loomulikult kui võimalik!

Australian Gold® teadlased on kõrgkvaliteetse päevitus- ja nahahooldustoodete algatajad ja valmistajad kliendi vajadustele vastavalt. Nad avastasid, et vitamiinide üldine seisund ja toitumine nahal paranes vitamiinide paiksel kasutamisel. Tervislik nahk põleb kiiremini, tumedam ja soovitud päevitus kestab kauem!

Australian Gold® tootevalikus on vahendid, mis muudavad päevitamise kergemaks ja kiiremaks või lõõgastumise pärast päevitamist mõnusamaks.

Kehakreem pärast päevitamist või duši all käimist Australian Gold Hemp Nation Vanilla Pineapple Body Lotion, 473 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Kehakreem pärast päevitamist või duši all käimist Australian Gold Hemp Nation Vanilla Pineapple Body Lotion, 473 ml

Kauba ID: 6686202
Kategooria: Päikesekaitse ja päevitusjärgsed kreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,005 x 0,005 x 0,12 m, 0,185 kg
Ettenähtud: Naistele
Maht: 473 ml
Tüüp: Tooted pärast päevitamist
Vaade: Australian Gold, tooted pärast päevitamist päikesekaitse ja päevitusjärgsed kreemid
Kaubamärk: Australian Gold
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Australian Gold tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Kehakreem pärast päevitamist või duši all käimist Australian Gold Hemp Nation Vanilla Pineapple Body Lotion, 473 ml
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Roman M.
20.02.2024

Ei imendu täielikult. Keha jääb veidi paksuks... Selle raha eest leiab paremat

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki