Päikesekaitsegeel La Roche Posay Anthelios Dry Touch Spf 50 50 ml

Täpsustused:
Tüüp: Päikesekaitse
SPF: 50
Kauba ID: 5390442
2089

SJH hind

2790
41780 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

6. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

6. septembrist

219

DPD pakiautomaat

6. septembrist

249

Smartpost pakiautomaat

6. septembrist

259

Kuller

6. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

6. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

6. septembrist

219

DPD pakiautomaat

6. septembrist

249

Smartpost pakiautomaat

6. septembrist

259

Kuller

6. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Päikesekaitsegeel La Roche Posay Anthelios Dry Touch Spf 50 50 ml

Kasutamine:  Prieš eidami į saulės šviesą gausiai išsitepkite apsaugine priemone, kad oda būtų tolygiai padengta ir neliktų neapsaugotų vietų. Pakartotinai tepkite apsaugai palaikyti, ypač paplaukiojus ar nusišluosčius rankšluosčiu. Prieš naudodami pirmiausia išbandykite ant mažo odos ploto.

Koostis:Aqua, homosalate, ethylhexyl salicylate, silica, ethylhexyl triazone, styrene/acrylates copolymer, bis-ethylhexyloxyphenol, methoxyphenyl triazine, drometrizole trisiloxane, butyl methoxydibenzoylmethane, aluminium starch octenylsuccinate, octocrylene, c12-15 alkyl benzoate, glycerin, pentylene glycol, potassium cetyl phosphate, dimethicone, perlite, propylene glycol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, aluminium hydroxide, caprylyl glycol, disodium edta, inulin lauryl carbamate, isopropyl lauryol sarcosinate, peg-8 laurate, phenoxyethanol, stearic acid, steraryl alcohol, terephtalydinene dicamphor sulfonic acid, titanium dioxide (nano)/titanium dioxide, tocopherol, triethanolamine, xanthan gum, zinc gluconate.

Tahate olla uhke suurepärase päevituse üle, hoolitseda oma naha eest? Siis La Roche Posay Anthelios Dry Touch Spf 50 päikesekaitsegeel - täpselt see, mida otsite! Nüüdsest saate nautida päikesekreemi La Roche Posay ja muid päevituskreeme või õlisid, mis on valmistatud 100% originaalmaterjalidest.

Omadused:

  • veekindel toode;
  • sobib meestele ja naistele;
  • mahutavus: 50 ml.
  • koos SPF 50 filtriga;
  • soovitatav kasutamine:
    • Kombineeritud nahatüübile;
    • Rasusele nahale.

Koostis:

Aqua, homosalate, ethylhexyl salicylate, silica, ethylhexyl triazone, styrene/acrylates copolymer, bis-ethylhexyloxyphenol, methoxyphenyl triazine, drometrizole trisiloxane, butyl methoxydibenzoylmethane, aluminium starch octenylsuccinate, octocrylene, c12-15 alkyl benzoate, glycerin, pentylene glycol, potassium cetyl phosphate, dimethicone, perlite, propylene glycol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, aluminium hydroxide, caprylyl glycol, disodium edta, inulin lauryl carbamate, isopropyl lauryol sarcosinate, peg-8 laurate, phenoxyethanol, stearic acid, steraryl alcohol, terephtalydinene dicamphor sulfonic acid, titanium dioxide (nano)/titanium dioxide, tocopherol, triethanolamine, xanthan gum, zinc gluconate.

Kui te ei kasuta aastaringselt SPF-i sisaldavat näokreemi, on ilmselt aeg sellele mõelda ja lisada oma igapäevase kosmeetika loendisse veel üks vahend. Näokreemid ja kõik muud kosmeetikatooted, mis sisaldavad SPF-i, on noortele nagu nooruseseerum. Pole saladus, et mitte ainult suvel, vaid ka aastaringselt on raske võidelda kahjulike UV-kiirgustega.

SPF ( ing. Sun Protection Factor) ütleb meile, milline on UV-kaitse tase. Erinevate meditsiiniliste soovituste kohaselt tuleks kasutada vähemalt SPF30 sisaldavaid kosmeetikatooteid.

Kasutades tooteid nagu Päikesekaitsegeel La Roche Posay Anthelios Dry Touch Spf 50 50 ml, saate vältida kiiremat naha kuivust, pigmentatsiooni või kortse. Samuti vähendavad SPF sisaldavad meetmed nahavähi riski.

Miks lisada sellised tooted oma kosmeetika hulka? Sest see ei ole vajalik ainult naha niisutamiseks, katmiseks erinevate jumestuskreemide või protseduuridega, vaid ka selle kaitsmiseks. Nii et tooted nagu Päikesekaitsegeel La Roche Posay Anthelios Dry Touch Spf 50 50 ml hoolitsevad teie naha eest.

Üldine tooteinfo: Päikesekaitsegeel La Roche Posay Anthelios Dry Touch Spf 50 50 ml

Kauba ID: 5390442
Kategooria: Päikesekaitse ja päevitusjärgsed kreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,055 x 0,035 x 0,144 m, 0,1 kg
Ettenähtud: Meestele, Naistele
Maht: 50 ml
Tüüp: Päikesekaitse
Vaade: La Roche, päikesekaitse päikesekaitse ja päevitusjärgsed kreemid
SPF: 50
Kaubamärk: La Roche
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik La Roche tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Päikesekaitsegeel La Roche Posay Anthelios Dry Touch Spf 50 50 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki