Veekindel päikesekreem Skin79 UV Sun Waterproof Sun Gel SPF50, 50 ml

Täpsustused:
Tüüp: Päikesekaitse
SPF: 50
Kauba ID: 9532231
1934
19340 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Veekindel päikesekreem Skin79 UV Sun Waterproof Sun Gel SPF50, 50 ml

Kasutamine: Kasutamine: Enne päikese kätte minekut kandke rohkelt päikesekaitsekreemi, et tagada ühtlane katvus ja et ei jääks kaitsmata piirkondi. Kandke kaitse säilitamiseks uuesti peale, eriti pärast ujumist või rätikuga eemaldumist. Enne kasutamist testige esmalt väikesel nahapiirkonnal. See on tugev ja kauakestev kaitse ning samal ajal suurepärane nahahooldus. Kreemi on lihtne peale kanda, see imendub kiiresti ja sulandub hästi BB-kreemide ja jumestuskreemidega.

SKIN79 veekindel päikesekaitse geel SPF50+ kaitsekreem PA++++ 100ml
Skin79 veekindel päikesekaitse geel UV kerge näo päevituskreem kaitsefaktoriga SPF50 PA++++, 100ml.

Waterproof Sun Gel on kerge ja mittevärviline kreem. Levitub kergesti, imendub kiiresti ja sobib kokku BB-kreemide ja jumestuskreemidega. Suurepärane nahahooldus, mis kaitseb nahka UVA/UVB-kiirguse kahjulike mõjude eest.

Kõrge taimeekstraktide sisaldus on niisutava, taastava ja kortsudevastase toimega.

Kreem on mõeldud kõikidele nahatüüpidele, ilma vanusepiiranguteta.
Lisateave

Päev/öö: päev

Ohutushoiatused: HOIATUS_1. Ärritusnähtude ilmnemisel lõpetage kasutamine._2. Ainult välispidiseks kasutamiseks._3. Hoida lastele kättesaamatus kohas._4. Vältida kokkupuudet silmadega.

Toime: UV-kaitse

Seadusega nõutav nimetus: Skin79 SPF 50+ Protection Cream PA++++ 100 ml.
Koostisosad

Water,Ethylhexyl Methoxycinnamate,Ethylhexyl Salicylate,Homosalate,Propanediol,Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Pentylene Glycol,1,2-Hexanediol,Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer,Octyldodecanol,Dimethicone,Phenoxyethanol,Glyceryl Stearate,Fragrance (Limonene, Linalool, Citronellol, Citral, Hydroxycitronellal),Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Tromethamine,Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate,Polysorbate 20,PEG-100 Stearate,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Calendula Officinalis Flower Extract,Houttuynia Cordata Extract,Aloe Barbadensis Leaf Water,Centella Asiatica Extract,Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract,Butylene Glycol,Caprylyl Glycol

Kui te ei kasuta aastaringselt SPF-i sisaldavat näokreemi, on ilmselt aeg sellele mõelda ja lisada oma igapäevase kosmeetika loendisse veel üks vahend. Näokreemid ja kõik muud kosmeetikatooted, mis sisaldavad SPF-i, on noortele nagu nooruseseerum. Pole saladus, et mitte ainult suvel, vaid ka aastaringselt on raske võidelda kahjulike UV-kiirgustega.

SPF ( ing. Sun Protection Factor) ütleb meile, milline on UV-kaitse tase. Erinevate meditsiiniliste soovituste kohaselt tuleks kasutada vähemalt SPF30 sisaldavaid kosmeetikatooteid.

Kasutades tooteid nagu Veekindel päikesekreem Skin79 UV Sun Waterproof Sun Gel SPF50, 50 ml, saate vältida kiiremat naha kuivust, pigmentatsiooni või kortse. Samuti vähendavad SPF sisaldavad meetmed nahavähi riski.

Miks lisada sellised tooted oma kosmeetika hulka? Sest see ei ole vajalik ainult naha niisutamiseks, katmiseks erinevate jumestuskreemide või protseduuridega, vaid ka selle kaitsmiseks. Nii et tooted nagu Veekindel päikesekreem Skin79 UV Sun Waterproof Sun Gel SPF50, 50 ml hoolitsevad teie naha eest.

Üldine tooteinfo: Veekindel päikesekreem Skin79 UV Sun Waterproof Sun Gel SPF50, 50 ml

Kauba ID: 9532231
Kategooria: Päikesekaitse ja päevitusjärgsed kreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,12 x 0,04 x 0,03 m, 0,08 kg
Ettenähtud: Naistele
Maht: 100 ml
Tüüp: Päikesekaitse
Vaade: SKIN79, päikesekaitse päikesekaitse ja päevitusjärgsed kreemid
SPF: 50
Kaubamärk: SKIN79
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik SKIN79 tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Veekindel päikesekreem Skin79 UV Sun Waterproof Sun Gel SPF50, 50 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki