Näohoolduskomplekt Lumene Nordic Ageless Radiant Youth Night: ööeliksiir, 30 ml + öökreem, 50 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Küpsele nahale
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav, Toitev
Kauba ID: 10225227
4999
62488 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

HOMME, 22. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

HOMME, 22. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

HOMME, 22. oktoobrist

259

Postkontor

Kolmapäeval, 23. oktoobrist

199

Kuller

Kolmapäeval, 23. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Kolmapäeval, 23. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

Kolmapäeval, 23. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

Kolmapäeval, 23. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

Kolmapäeval, 23. oktoobrist

259

Kuller

Kolmapäeval, 23. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Näohoolduskomplekt Lumene Nordic Ageless Radiant Youth Night: ööeliksiir, 30 ml + öökreem, 50 ml

Kasutamine: Loksutage korralikult, kandke igal õhtul puhastatud näo- ja kaelanahale.

Koostis:Radiant Youth Night Elixir: AQUA (WATER), GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, BUTYLENE GLYCOL, BETAINE, VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) FRUIT JUICE, NIACINAMIDE, VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) FRUIT EXTRACT, VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) SEED OIL, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) FRUIT EXTRACT, CALLUNA VULGARIS (HEATHER) FLOWER EXTRACT, COPPER HEPTAPEPTIDE-14 PANTOTHENATE, HEPTAPEPTIDE-15 PALMITATE, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, PROPANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM GLUCONATE, SODIUM HYALURONATE, PENTYLENE GLYCOL, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, ADENOSINE, CITRIC ACID, GLUCONOLACTONE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, N-PROLYL PALMITOYL TRIPEPTIDE-56 ACETATE, GLYCERYL CAPRYLATE, LACTIC ACID/GLYCOLIC ACID COPOLYMER, POLYVINYL ALCOHOL, PHENYLPROPANOL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, CALCIUM GLUCONATE, PARFUM (FRAGRANCE), (CI 77491) IRON OXIDES ----- Radiant Youth Night Cream: AQUA (WATER), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERIN, PROPANEDIOL, CANOLA OIL, DICAPRYLYL CARBONATE, BETAINE, C12-16 ALCOHOLS, SQUALANE, CETEARYL ALCOHOL, NIACINAMIDE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL OIL, VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) FRUIT EXTRACT, VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) SEED OIL, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) FRUIT EXTRACT, CALLUNA VULGARIS (HEATHER) FLOWER EXTRACT, COPPER HEPTAPEPTIDE-14 PANTOTHENATE, HEPTAPEPTIDE-15 PALMITATE, PHENOXYETHANOL, HYDROGENATED LECITHIN, PALMITIC ACID, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, DIMETHICONE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), TOCOPHEROL, GLYCERYL ROSINATE, LECITHIN, CAESALPINIA SPINOSA GUM, SODIUM HYALURONATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL UNSAPONIFIABLES, PENTYLENE GLYCOL, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, ADENOSINE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, CERAMIDE NP, GLUCONOLACTONE, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, SODIUM BENZOATE, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, POTASSIUM SORBATE, N-PROLYL PALMITOYL TRIPEPTIDE-56 ACETATE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, GLYCERYL CAPRYLATE, LACTIC ACID/GLYCOLIC ACID COPOLYMER, POLYVINYL ALCOHOL, PHENYLPROPANOL, CALCIUM GLUCONATE, CERAMIDE EOP, PARFUM (FRAGRANCE), (CI 77491, CI 77492) IRON OXIDES. THIS INGREDIENT LIST IS SUBJECT TO CHANGE, PLEASE CHECK THE INGREDIENT LIST FROM THE PRODUCT PACKAGING OF YOUR PURCHASED PRODUCT.

Komplekt "Lumene Nordic Ageless Radiant Youth Night" on suurepärane valik naistele, kes soovivad hellitada oma küpset nahka luksusliku ööhooldusega. See komplekt sisaldab ööeliksiiri ja öökreem, mis toidavad ja pinguldavad nahka ning annavad sellele sära. See on spetsiaalselt loodud neile, kes soovivad säilitada nooruslikku sära ja noorendada nahka üleöö.

  • Toitev ööeliksiir: küpse naha sügavaks toitmiseks loodud eliksiir toimib üleöö, jättes nahale hommikul värske tunde.
  • Pinguldav öökreem: see kreem aitab nahka pinguldada, muutes selle siledamaks ja toniseeritumaks.
  • Küpsele nahale: loodud spetsiaalselt küpse naha ainulaadsete vajaduste jaoks, pöörates erilist tähelepanu erilisele hooldusele ja tähelepanule.
  • Eksklusiivselt naistele: naistele mõeldud kollektsioon pakub spetsiaalselt neile kohandatud nahahooldust.
  • Täielik nahahoolduskomplekt: Öise eliksiiri ja kreemi kombinatsioon on terviklik öine nahahooldustoode.
  • Kasutusala: Komplekt koosneb 30 ml ööeliksiirist ja 50 ml öökreemist tasakaalustatud nahahoolduseks.

Maailma ülaosas, Arktikas, kus loodus on kõige metsikum ja elemendid on kõige äärmuslikumad, leidub kõige tõhusamaid looduslike koostisosi planeedil. Siin alustab "Lumene" oma lugu.


Pärast pikka pimedat talve vilgub intensiivne, püsiv suve valgus. Juba tuhandeid aastaid on Arktika ja Põhja-Euroopa taimed välja töötanud selle unikaalse valguse neelamise ja levitamise, pakkudes efektiivseid toitaineid ja antioksüdante.


Juba üle 40 aasta on "Lumene" kasutanud neid haruldasi Arktika ja Põhja-Euroopa piirkonna eliksiire, pärandades looduslikku Arktika iseloomu. Kombineerides neid puhta Arktika veega ja hoolikalt valitud koostisosadega nahahooldustoodete jaoks. Loob efektiivsed valgustundlikud nahahooldus- ja meigi töövahendid, mis taaselustavad naha loomulikku tugevust, ilu ja sära. Kõik see - et anda oma nahale, meelele ja hingele tasakaal ja harmoonia.


"Lumene" filosoofia on Soomega tihedalt seotud. Kõik selle kosmeetikatootja tooted on tihedalt seotud selle riigi kliimaga. Tootmisel pööravad tähelepanu neid ümbritsevale loodusele; valgusele ja selle eelistele; veele, mis on väga oluline.

Näohoolduskomplekt Lumene Nordic Ageless Radiant Youth Night: ööeliksiir, 30 ml + öökreem, 50 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Küpsele nahale

Küpsele nahale mõeldud näohooldustooted on varem või hiljem iga naise riiulil. Nende kõrval on näokreemid, seerumid ja muud tooted ebaühtlase ja muude nahaprobleemide tunnuste vastu. Kuid ärge laske end petta, et küpsele nahale mõeldud kreeme võib kasutatada ainult vanemas eas. On olemas kaks peamist vananemise tüüpi - loomulik vananemine ja enneaegne vananemine, mis on põhjustatud erinevatest sisemistest ja välistest teguritest. Seda tuntakse ka kui fotovananemist. Meie valik sisaldab laia valikut näokreeme küpsele nahale, mis niisutavad sügavuti, toidavad, täidavad ja kirgastavad väsinud näonahka. Nende kreemide koostisosad aitavad kaitsta nahka keskkonna kahjulike mõjude eest. Küpsele nahale mõeldud kreemid sisaldavad sageli järgmisi koostisosi: peptiidid, lipiidid, aminohapped, glükosamiin, polüfenoolid, antioksüdandid, hüaluroonhape, kollageen, retinooli, C-vitamiin jt. Need koostisosad aitavad ületada probleeme, millega meie nahk iga päev silmitsi seisab: saastunud linnaõhk, külm, ultraviolettkiirgus, nutiseadmete sinine valgus jne.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Näohoolduskomplekt Lumene Nordic Ageless Radiant Youth Night: ööeliksiir, 30 ml + öökreem, 50 ml

Kauba ID: 10225227
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,1 x 0,07 m, 0,2 kg
Kasutamine: Öö
Komplektatsioon: Komplektid
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: Lumene
Maht: 80 ml
Naha tüüp: Küpsele nahale
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav, Toitev
Vaade: Lumene, pinguldav näokreemid, Lumene, toitev näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lumene tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Näohoolduskomplekt Lumene Nordic Ageless Radiant Youth Night: ööeliksiir, 30 ml + öökreem, 50 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki