Näokreem retinooliga COSRX The Retinol 0.1

2199
1 09950 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

3. detsembrist

199

Omniva pakiautomaat

3. detsembrist

219

DPD pakiautomaat

3. detsembrist

249

Smartpost pakiautomaat

3. detsembrist

259

Kuller

3. detsembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

3. detsembrist

199

Omniva pakiautomaat

3. detsembrist

219

DPD pakiautomaat

3. detsembrist

249

Smartpost pakiautomaat

3. detsembrist

259

Kuller

3. detsembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Näokreem retinooliga COSRX The Retinol 0.1

Kasutamine: COSRX Retinol 0.1 kreem silub nahka ja aeglustab vananemisprotsesse, vähendades kuivusest oluliselt peente kortsude sügavust. Suurepärane neile, kes võtavad retinooli oma nahahooldusrežiimi esimest korda: on rikas toitvate ja toodetud ravivate koostisainete poolest, mis hoiavad ära retinoolist põhjustatud ärritust. Ühtlustab nahatooni ja tekstuuri, lisab elastsust ja tugevust ning kergendab õrnalt akne jälgi. Vähendab rasket tootmist, hoiab ära õlise läike ja ummistunud pooride tekkimist. Vähendab komedoonide arvu. Valemi põhikomponent on 0,1% puhas retinool. See käivitab rakkude uuenemise, mille tõttu see silub kortse, ühtlustab mikroreljeefi ja suuremat pigmentatsiooni nähtavust.

Koostis:Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Alcohol, Trehalose, Panthenol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycine Soja (Soybean) Oil, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Dimethicone, Glyceryl Polymethacrylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polyglyceryl-10 Stearate, Hydrogenated Lecithin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Carbomer, Tromethamine, Glyceryl Stearate, Polysilicone-11, Sodium Sulfite, Tocopherol, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Retinol(0.1%), Allantoin, Glyceryl Caprylate, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Tocotrienols, Stearic Acid, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Palmitic Acid, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Sorbitan Isostearate, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, BHT, Beta-Carotene, Myristic Acid, Lauric Acid, Ascorbic Acid, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Glutathione, Sodium Hyaluronate, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate

Cosrx Retinol 0.1 kreem silub nahka ja aeglustab vananemisprotsesse, vähendab kuivusest tingitud peente joonte sügavust.

Ideaalne, kui olete retinoolitoodetega uustulnuk, kuna kreem sisaldab toitvaid ja niisutavaid koostisosi, mis aitavad vältida retinooli ärritust.

Ühtlustab nahatooni ja tekstuuri, annab elastsust ja tugevust, valgendab õrnalt aknearme. Vähendab liigset rasu tootmist, hoiab ära õlise läike ja ummistunud poorid. Vähendab komedoonide arvu.

Peamine toimeaine:

0,1% puhas retinool käivitab rakkude uuenemise, mille tulemusena silub kortse, silub mikroreljeefi ja vähendab pigmentatsiooni teket.

Täiendavad toimeained:

Panthenool (vitamiin B5) vähendab punetust ja sügelust, tugevdab hüdrolipiidset barjääri, takistab niiskuse aurustumist, soodustab taastumist.
Tokotrienool on E-vitamiini rasvlahustuv vorm, mida leidub kookos- ja kakaovõis, riisikliides jm. Tokotrienool suurendab C-vitamiini efektiivsust, hoiab ära liigse kapillaaride läbilaskvuse, suurendab kollageeni sünteesi ja kaitseb oksüdatiivse stressi eest.
Adenosiin on võimas vananemisvastane aine, mis stimuleerib kollageeni tootmist, suurendab elastsust ja tihedust, pinguldab ja silub, aeglustab vananemist.
Allantoiin on antioksüdant, mis aeglustab rakkude vananemist, vähendab reaktiivsust, stimuleerib regeneratsiooni ja silub ebatasasusi.
Glutatioon stimuleerib taastumist, ravib mikrokahjustusi, aeglustab vanusega seotud muutusi, võitleb punetuse ja valgendamisega.

Sobib kõikidele nahatüüpidele.

Üldine tooteinfo: Näokreem retinooliga COSRX The Retinol 0.1

Kauba ID: 9720292
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,18 x 0,1 m, 0,12 kg
Kasutamine: Öö
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: CosRx
Maht: 20 ml
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele, Kombineeritud nahale, Normaalne nahk, Probleemne, aknega nahk, Rasvane nahk, Super-nahale, Tundlikule nahale
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav
Vaade: CosRx, niisutav näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik CosRx tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Näokreem retinooliga COSRX The Retinol 0.1
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki