COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer 80ml - niisutav kreem AHA ja BHA hapetega

Täpsustused:
Naha tüüp: Probleemne, aknega nahk
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav
Kauba ID: 9915197
2849
35613 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

27. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

27. septembrist

219

DPD pakiautomaat

27. septembrist

249

Smartpost pakiautomaat

27. septembrist

259

Kuller

27. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

27. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

27. septembrist

219

DPD pakiautomaat

27. septembrist

249

Smartpost pakiautomaat

27. septembrist

259

Kuller

27. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer 80ml - niisutav kreem AHA ja BHA hapetega

Kasutamine: žr. ant pakuotės

AHA- ja BHA-hapetega kerge niisutav kreem


Niisutav kreem, mis rahustab nahka, vähendab aknet ning ärritust ja põletikku. Toode kaitseb nahka kuivamise eest, reguleerib hüdrolipiidide tasakaalu ja piirab rasu tootmist. Koorib õrnalt surnud nahka, ühtlustab nahatooni ja ühtlustab.


Peamised toimeained:

    AHA hape – pehmendab ja koorib epidermise ülemist sarvkihti, parandab probleemse naha seisundit, ühtlustab nahatooni, suurendab naha siledust ja elastsust, kaitseb naha fotovananemise eest, heledab värvimuutusi, niisutab nahka. Stimuleerib kollageeni- ja elastiinikiudude sünteesi.
  • BHA hape – värskendab ja rahustab, hävitab komedoonide sees põletikku tekitavaid baktereid, peatab rasuerituse, vähendab naha rasusust, pehmendab ja koorib sarvkihti. epidermis.
  • >
  • Centella asiatica kompleks (asiahape, madekassosiid, asiatikosiid) – on põletikuvastase ja rahustava toimega ärritusi korral, aitab taastada naha barjääriomadusi ja säilitab niiskust, vähendab naha tundlikkust, vähendab turseid, omab vasokonstriktsiooni ja vähendab rosaatsea.
  • >
  • Niatsiinamiid – aitab stimuleerida kollageeni sünteesi ja parandab naha kaitsefunktsioone, aitab vähendada niiskuse kadu nahast, suurendab naha elastsust, niisutab, ahendab poore, rahustab, mõjutab tundlikku nahka , parandab vere mikrotsirkulatsiooni, helendab .
  • Tsink – reguleerib rasunäärmete tegevust ja takistab liigset rasu tootmist. Vähendab naha rasusust, desinfitseerib ja on kergelt kokkutõmbava toimega. Kiirendab naha taastumise ja taastamise eest vastutavaid protsesse.
  • Taruvaik – taastab naha hüdrolipiidide tasakaalu, tugevdab kaitsebarjääri ja kaitseb välistegurite kahjulike mõjude eest. Lisaks aitab see koostisaine rahustada ärritunud ja kuiva nahka, toites ja pehmendab seda. Ja taruvaigu antibakteriaalsed omadused hoiavad ära põletike teket.
  • Aloetne – aitab niisutada nahka ja leevendada ärritusi, omab põletiku- ja allergiavastast toimet, omab antioksüdantseid omadusi, stimuleerib oma kollageenikiudude sünteesi.
  • Arginiin on aminohape , millel on rahustav toime, rahustab ärritusi, eemaldab naha ebatasasused ja suurendab epidermise pinget.
  • Alantoiin – pehmendab ja niisutab nahka intensiivselt. , aitab ahendada poore ja normaliseerida rasueritust, omab põletikuvastaseid omadusi, rahustab ärritusi.
  • Panthenool – soodustab naha terviklikkuse taastamist, rahustab punetust ja ärritust, on haavu parandavate omadustega.
  • Rohelise tee ekstrakt - rahustab suurepäraselt ärritusi, omab antibakteriaalseid omadusi, tugevdab ja muudab nahka elastseks, silub kortse, parandab jumet.
  • Hüaluroonhape - säilitab niiskuse ka sügavates kihtides, suurendab naha pinget ja parandab naha seisundit. tingimus. selle elastsus.


Sobib rasusele, sega- ja probleemsele nahale


Kasutamine: Kasutage hoolduse viimase etapina.


Koostis: Taruvaigu ekstrakt , Aloe Barbadensis lehed vesi, Camellia Sinensis lehtede vesi, butüleenglükool, tsetüülheksanoaat, glütseriin, 1,2-heksaandiool, niatsiinamiid, hüdroksüetüülakrülaat/naatriumakrüloüüldimetüül, tsüklimetaeraldehüüdi diklimeerdimeerimee, tsüklimetaeraldehüüdi dimeerhüdromeerimee. Vinüüldimetikoonristpolümeer, naatrium Hüaluronaat, arginiin, tsink-PCA, betaiinsalitsülaat, mentaplokalüksi ekstrakt, mentüüllaktaat, sidrunhape, melaleuca alterni, asiatic hape, madecassic hape

Päevane

Päevasel ajal on vaja korralikult kaitsta näonahka päikese, tuule, tolmu ja muude välistegurite eest. Igapäevane näokreem – igapäevase ilurutiini lahutamatu osa, mis on loodud naha niisutamiseks ja toitmiseks. Need kreemid on ülikerged, mitterasuvad, õhema konsistentsiga, imenduvad kergesti nahka ja säilitavad õige veetasakaalu. Õiget kreemi kasutades muutub näonahk pringiks, siledaks, ei veni ega tee haiget. Nende toodete hulgast leiate niisutavad, toitvad, pinguldavad, sära andvad kreemid ja toonitud näokreemid (BB-kreemid). Neid iluabivahendeid valides on äärmiselt oluline pöörata tähelepanu oma nahatüübile (kuiv, rasune, kombineeritud, küps), aastaajale ja ilutoote koostisele. Kreem peaks sisaldama võimalikult vähe ärritavaid ja tundmatuid aineid, mistõttu on väga oluline selle koostist korralikult uurida. Üha rohkem tähelepanu saavad vahendid, milles domineerib üks või teine ​​toimeaine. Tänapäeval ülipopulaarsed hüalurooni, kollageeni ja C-vitamiiniga tooted – annavad nahale värskuse ja elastsuse. Päevasel ajal on soovitatav kasutada päikesekaitsega tooteid. Vali endale sobivaim näokreem kohe välja!

Üldine tooteinfo: COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer 80ml - niisutav kreem AHA ja BHA hapetega

Kauba ID: 9915197
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,05 x 0,05 m, 0,2 kg
Kasutamine: Päevane
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: CosRx
Maht: 80 ml
Naha tüüp: Probleemne, aknega nahk
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav
Vaade: CosRx, pinguldav näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik CosRx tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer 80ml - niisutav kreem AHA ja BHA hapetega
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki