Öökreem küpsele nahale Sattva Ayurveda Pro Age Night, 50 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Küpsele nahale
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav, Rahustav
Kauba ID: 10235227
1549
30980 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

31. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

31. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

31. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

31. oktoobrist

259

Kuller

31. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

31. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

31. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

31. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

31. oktoobrist

259

Kuller

31. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Öökreem küpsele nahale Sattva Ayurveda Pro Age Night, 50 ml

Kasutamine:

kandke väike kogus kreemi puhastatud näole. Jäta ööseks.

Kombineerides magneesiumi, niatsiinamiidi ja ayurveda kumkumadiõli, pakub see rahustavat ja taastavat öökreemi. See mõjub nahale lõõgastavalt, taastab sära, vähendab punetust ja ebatäiuslikkust. Usaldage rikkalikku ayurveda traditsiooni ja ärgake värske, särav ja imeliselt elujõuline jume.
Avastage Pro-age öökreemi peamised koostisosad:
1. Magneesium: Magneesium, mis on tuntud oma suurepäraste nahka rahustavate omaduste poolest, mängib olulist rolli naha rahustamisel ja taaselustamisel. See aitab vähendada punetust, põletikku ja ärritust, mistõttu on see ideaalne koostisosa tundliku või reaktiivse nahaga inimestele. Meie öökreemiga võite tunda, kuidas päevane pinge kaob, sest magneesium lõdvestab nahka ja aitab tal une ajal taastuda.
2. Ayurveda Kumkumadi õli: Ayurveda nooruse eliksiir. See traditsiooniline segu tõhusatest ravimtaimedest ja õlidest, sealhulgas safranist, kurkumast ja sandlipuust, on hinnatud oma regeneratiivsete ja vananemisvastaste omaduste poolest.
3. Niatsiinamiid: tuntud ka kui vitamiin B3, silub nahka, vähendab plekke ja värvimuutusi ning ühtlustab rasueritust.
Millised on kumkumadiõli kreemi korrapärase kasutamise eelised?
Rahustab nahka: Öökreemis sisalduv magneesium aitab nahka rahustada ja pehmendada, mida hindavad tundliku või ärritunud nahaga inimesed. Kreem vähendab punetust ja põletikku, jättes nahale lõõgastunud ja mugava tunde.
Sära: Kumkumadiõli, mis sisaldab rohkelt looduslikke koostisosi, suurendab naha loomulikku sära. Ärge ärgake särava ja värskendatud jume, mis peegeldab teie sisemist ilu.
Vähendab ebatäiuslikkust: kreemis sisalduvad ayurveda ravimtaimed (kurkum, tsentella, lagrits) pehmendavad ebatäiuslikkust, plekke ja ebatäiuslikkust. Need toovad esile ühtlasema nahatooni.
Öine noorendamine: teile ei ole võõras iluuni mõiste. Pro-age öökreem on loodud selleks, et toetada naha uuenemist une ajal.
Aroomiteraapia: kumkumadji õli peen ja rahustav lõhn mõjub lõõgastavalt, andes teile tõeliselt tervikliku hoolduskogemuse.
Kasutamine: kanna väike kogus kreemi puhastatud näole. Jäta üleöö peale.
Koostisosad (INCI): Aqua, Propanediol, Niacinamide, Garcinia Indica Seed Butter, Glyceryl Mono Stearate Se, Centella Asiatica Leaf Extract, Sesamum Indicum Seed Oil, Crocus Sativus Flower Extract, Curcuma Longa Root Extract, Saccharide Isomerate, Sodium Cocoyl Amino Acids, Sarcosine, Magnesium Aspartate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Crocus Sativus Flower Filament Powder, Madhua Longifolia Flower Powder, Glycyrrhiza Glabra Root Powder,  Vetiveria Zizanioides Root Powder, Nelumbo Nucifera Flower Powder, Curcuma Longa Root Powder, Sodium Gluconate, Parfum.

Küpsele nahale

Küpsele nahale mõeldud näohooldustooted on varem või hiljem iga naise riiulil. Nende kõrval on näokreemid, seerumid ja muud tooted ebaühtlase ja muude nahaprobleemide tunnuste vastu. Kuid ärge laske end petta, et küpsele nahale mõeldud kreeme võib kasutatada ainult vanemas eas. On olemas kaks peamist vananemise tüüpi - loomulik vananemine ja enneaegne vananemine, mis on põhjustatud erinevatest sisemistest ja välistest teguritest. Seda tuntakse ka kui fotovananemist. Meie valik sisaldab laia valikut näokreeme küpsele nahale, mis niisutavad sügavuti, toidavad, täidavad ja kirgastavad väsinud näonahka. Nende kreemide koostisosad aitavad kaitsta nahka keskkonna kahjulike mõjude eest. Küpsele nahale mõeldud kreemid sisaldavad sageli järgmisi koostisosi: peptiidid, lipiidid, aminohapped, glükosamiin, polüfenoolid, antioksüdandid, hüaluroonhape, kollageen, retinooli, C-vitamiin jt. Need koostisosad aitavad ületada probleeme, millega meie nahk iga päev silmitsi seisab: saastunud linnaõhk, külm, ultraviolettkiirgus, nutiseadmete sinine valgus jne.

Üldine tooteinfo: Öökreem küpsele nahale Sattva Ayurveda Pro Age Night, 50 ml

Kauba ID: 10235227
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,04 x 0,04 x 0,14 m, 0,15 kg
Kasutamine: Öö
Ettenähtud: Meestele, Naistele
Kaubamärk: Sattva Ayurveda
Maht: 50 ml
Naha tüüp: Küpsele nahale
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav, Rahustav
Vaade: Sattva Ayurveda, pinguldav näokreemid, Sattva Ayurveda, rahustav näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sattva Ayurveda tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Öökreem küpsele nahale Sattva Ayurveda Pro Age Night, 50 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki