Pinguldav näokreem Helia D Botanic Concept 55+, 50 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Küpsele nahale
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav
Kauba ID: 9829817
1749
34980 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Smartpost pakiautomaat

11. juulist

259

Postkontor

12. juulist

199

Omniva pakiautomaat

12. juulist

219

DPD pakiautomaat

12. juulist

249

Kuller

12. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

11. juulist

259

Postkontor

12. juulist

199

Omniva pakiautomaat

12. juulist

219

DPD pakiautomaat

12. juulist

249

Kuller

12. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Pinguldav näokreem Helia D Botanic Concept 55+, 50 ml

Kasutamine: Kandke kreemi puhtale näo ja kaela nahale õrnade ülespoole suunatud liigutustega. Ettevaatusabinõud: Vältige silma sattumist. Silma sattumisel loputada rohke veega. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Sisaldab vitamiini A. Kasutamisel arvestada ööpäevase annusega.

Koostis:Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Phenoxyethanol, Sodium Acrylates Copolymer, Panthenol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Hydrogenated Polydecene, Parfum (Fragrance), Allantoin, Cetearyl Glucoside, Dimethicone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Lactic Acid, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Isomalt, Sodium Hydroxide, Polysorbate 20, Retinol, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Extract, Caprylyl Glycol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene, Coumarin, Tocopherol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Acetyl Hexapeptide-8, Argania Spinosa (Argan) Callus Culture Extract, Sodium Benzoate.

Pinguldav näokreem Helia D Botanic Concept 55+, 50 ml, on spetsiaalselt loodud naistele, kellel on probleeme küpsema nahaga. See öökreem on spetsiaalselt loodud küpsele nahale, pakkudes hooldavat lahendust, mis toimib üleöö, et noorendada ja pinguldada naha välimust. See on ideaalne valik neile, kes soovivad säilitada säravat ja nooruslikku jume.

  • Öine noorendamine: See öiseks kasutamiseks mõeldud kreem toetab une ajal naha loomulikke taastumisprotsesse, mis viib hommikuks värskema väljanägemiseni.
  • Suunatud küpsele nahale: Kohandatud küpsele nahale, tagades, et konkreetsed probleemid on suunatud ja tõhusalt lahendatud.
  • Pinguldav toime: Pakub pinguldavat toimet, mis aitab parandada naha elastsust ja pinguldatust, andes näole toonuse ja nooruslikuma välimuse.
  • Spetsiaalselt naistele mõeldud koostisega: See toode on loodud naiste vajadusi silmas pidades, mistõttu on see austav ja mõistev lahendus küpsema naha hooldamiseks.

Küpsele nahale

Küpsele nahale mõeldud näohooldustooted on varem või hiljem iga naise riiulil. Nende kõrval on näokreemid, seerumid ja muud tooted ebaühtlase ja muude nahaprobleemide tunnuste vastu. Kuid ärge laske end petta, et küpsele nahale mõeldud kreeme võib kasutatada ainult vanemas eas. On olemas kaks peamist vananemise tüüpi - loomulik vananemine ja enneaegne vananemine, mis on põhjustatud erinevatest sisemistest ja välistest teguritest. Seda tuntakse ka kui fotovananemist. Meie valik sisaldab laia valikut näokreeme küpsele nahale, mis niisutavad sügavuti, toidavad, täidavad ja kirgastavad väsinud näonahka. Nende kreemide koostisosad aitavad kaitsta nahka keskkonna kahjulike mõjude eest. Küpsele nahale mõeldud kreemid sisaldavad sageli järgmisi koostisosi: peptiidid, lipiidid, aminohapped, glükosamiin, polüfenoolid, antioksüdandid, hüaluroonhape, kollageen, retinooli, C-vitamiin jt. Need koostisosad aitavad ületada probleeme, millega meie nahk iga päev silmitsi seisab: saastunud linnaõhk, külm, ultraviolettkiirgus, nutiseadmete sinine valgus jne.

Üldine tooteinfo: Pinguldav näokreem Helia D Botanic Concept 55+, 50 ml

Kauba ID: 9829817
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,07 x 0,08 m, 0,1 kg
Kasutamine: Öö
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: Helia D
Maht: 50 ml
Naha tüüp: Küpsele nahale
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav
Vaade: Helia D, pinguldav näokreemid

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Pinguldav näokreem Helia D Botanic Concept 55+, 50 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki