Niisutav kreem tundlikule nahale Helia D Botanic Concept, 50 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele, Kuiva naha jaoks
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav
Kauba ID: 9829777
1199
23980 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Smartpost pakiautomaat

11. juulist

259

Postkontor

12. juulist

199

Omniva pakiautomaat

12. juulist

219

DPD pakiautomaat

12. juulist

249

Kuller

12. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

11. juulist

259

Postkontor

12. juulist

199

Omniva pakiautomaat

12. juulist

219

DPD pakiautomaat

12. juulist

249

Kuller

12. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Niisutav kreem tundlikule nahale Helia D Botanic Concept, 50 ml

Kasutamine: Kreemi kandke puhtale nahale. Masseerige nägu ja kaela ühtlaselt. Ettevaatusabinõud: Vältige silma sattumist. Silma sattumisel loputage rohke veega. Hoidke lastele kättesaamatus kohas.

Koostis:Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Nonanoate, Phenoxyethanol, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Sodium Acrylates Copolymer, Panthenol, Wine, Wine Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Hydrogenated Polydecene, Squalane, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Bisabolol, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Opuntia Ficus-Indica (Prickly Pear) Stem Extract, Tocopherol.

Helia D Botanic Concept niisutav kreem on hoolikalt koostatud tundliku nahaga inimestele, pakkudes õrna, kuid tõhusat niisutavat lahendust. Selle ainulaadne koostis on loodud nii kuivale kui ka kõikidele nahatüüpidele, tagades igapäevase toitmise ilma ärritust tekitamata. Ideaalne naistele, kes otsivad igapäevast nahahooldustoodet, mis ühendab endas niisutuse ja tundliku hoolduse.

  • Mõeldud igapäevaseks kasutamiseks: Ideaalne lisada oma hommikusesse nahahooldusrutiini, et hoida nahka kogu päeva jooksul niisutatuna.
  • Spetsialiseeritud tundlikule nahale: Õrn koostis, mis pakub vajalikku niisutust ilma ebamugavust või ärritust tekitamata, mistõttu sobib kuivale ja kõikidele nahatüüpidele.
  • Niisutavad omadused: Keskendub optimaalse niisutuse pakkumisele, et hoida nahk pehme, sile ja terve välimusega.
  • Kompaktne ja mugav: 50 ml mahuga on seda lihtne kaasas kanda käekotis, et saaksite seda teel olles parandada, tagades, et teie nahk jääb niisutatuks, kus iganes te ka ei viibiksite.

Päevane

Päevasel ajal on vaja korralikult kaitsta näonahka päikese, tuule, tolmu ja muude välistegurite eest. Igapäevane näokreem – igapäevase ilurutiini lahutamatu osa, mis on loodud naha niisutamiseks ja toitmiseks. Need kreemid on ülikerged, mitterasuvad, õhema konsistentsiga, imenduvad kergesti nahka ja säilitavad õige veetasakaalu. Õiget kreemi kasutades muutub näonahk pringiks, siledaks, ei veni ega tee haiget. Nende toodete hulgast leiate niisutavad, toitvad, pinguldavad, sära andvad kreemid ja toonitud näokreemid (BB-kreemid). Neid iluabivahendeid valides on äärmiselt oluline pöörata tähelepanu oma nahatüübile (kuiv, rasune, kombineeritud, küps), aastaajale ja ilutoote koostisele. Kreem peaks sisaldama võimalikult vähe ärritavaid ja tundmatuid aineid, mistõttu on väga oluline selle koostist korralikult uurida. Üha rohkem tähelepanu saavad vahendid, milles domineerib üks või teine ​​toimeaine. Tänapäeval ülipopulaarsed hüalurooni, kollageeni ja C-vitamiiniga tooted – annavad nahale värskuse ja elastsuse. Päevasel ajal on soovitatav kasutada päikesekaitsega tooteid. Vali endale sobivaim näokreem kohe välja!

Üldine tooteinfo: Niisutav kreem tundlikule nahale Helia D Botanic Concept, 50 ml

Kauba ID: 9829777
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,06 m, 0,11 kg
Kasutamine: Päevane
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: Helia D
Maht: 50 ml
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele, Kuiva naha jaoks
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav
Vaade: Helia D, niisutav näokreemid

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Niisutav kreem tundlikule nahale Helia D Botanic Concept, 50 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki