Päikesekaitse seerum SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+ PA++++ 50ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Ettenähtud: Meestele, Naistele
Kosmeetika tüüp: Seerumid
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav, Sära andev
Kauba ID: 9600301

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Päikesekaitse seerum SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+ PA++++ 50ml

Kasutamine: Pärast kõiki päevahooldusmeetmeid kandke umbes 1,2 ml näole, kaelale ja muule avatud nahale 15-20 minutit enne õue minekut. Otsese päikesevalguse käes (nt rannas) uuendage kaitsekihti iga 2 tunni järel.

SKIN1004 Madagaskar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+ PA++++ rahustab, värskendab ja niisutab nahka, luues märkamatu barjääri, mis kaitseb UVA- ja UVB-kiirguse eest.

Seerumi kerge tekstuur imendub kiiresti, jätmata kleepuvust ja valgeid triipe. Toode hoiab ära kuivuse ja pinguldatuse, säilitab naha elastsuse ja sileduse, sobib tundlikule nahale. Sellel on mugav dosaator.

Peamine komponent on niisutav kompleks Hyalu-Cica, mis koosneb Centella asiatica ekstraktist ja hüaluroonhappest. Hyalu-Cica taastab niiskust, leevendab ärritust ja punetust, tugevdab loomulikku kaitsebarjääri ja toetab naha tervist. SKIN1004 toodete Centella ekstrakt on kogutud Madagaskari ökoloogilises piirkonnas ja ekstraheeritud külma ekstraheerimise meetodil, mis võimaldab säilitada maksimaalselt kasulikke aineid. 

Koostis sisaldab ohutuid, järgmise põlvkonna fotostabiilseid keemilisi filtreid, mis kaitsevad UV-kiirguse eest kuni 8 tundi linnatingimustes:

Uvinul A Plus (Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate) kaitseb UVA kiirte eest.

Tinosorb M (metüleenbisbensotriasoolitetrametüülbutüülfenool) kaitseb UVA- ja UVB-kiirguse eest. Sellel on kombineeritud toime, mis neelab ja peegeldab UVA- ja UVB-kiirgust.

Iscotrizinol/Uvasorb HEB (Diethylhexyl Butamido Triazone) - superfotostabiilne laia spektriga filter, kaitseb UVA- ja UVB-kiirguse eest, kaotab umbes 10% oma omadustest 25 tunni pärast.

Täiendavad toimeained:

  • Niatsiinamiid (vitamiin B3) takistab rasvast läiget, reguleerib rasu eritumist, helendab ja takistab uute vanusevigastuste teket, suurendab kollageeni tootmist.
  • Adenosiin on võimas vananemisvastane toimeaine, stimuleerib kollageeni tootmist, parandab pinguldust ja tihedust, pinguldab ja silub, aeglustab vananemist.
  • Pöövli lehtede ja juurte ekstraktil on antioksüdantsed omadused, kaitseb epidermist väliste ärritajate eest, suurendab naha barjäärifunktsiooni.
  • Ginko biloba lehtede ekstrakt pehmendab, pärsib põletikku, on antibakteriaalse toimega, kiirendab regenereerimist ja stimuleerib kollageeni sünteesi, mis vähendab kortsude tugevust.
  • Rohelise tee leheekstrakt toniseerib, aitab toime tulla oksüdatsiooniprotsessiga, kaitseb rakke, vähendab paistetust, normaliseerib rasu tootmist.
  • Nisu idu ekstrakt soodustab kudede regenereerimist, pehmendab, toidab, ravib aktiivselt, puhastab, on põletikuvastase ja antioksüdantse toimega. 
  • Brokkoliekstrakt sisaldab A- ja C-vitamiini, takistab pigmentatsiooni ja kortsude teket, helendab õrnalt, on vananemisvastase toimega.
  • Rukolaekstrakt küllastab mineraalide ja antioksüdantidega, ravib haavu ja mikroristmeid, pärsib kahjulike bakterite kasvu.

Sobib normaalsele, kombineeritud, kuivale ja tundlikule nahale.

Üldine tooteinfo: Päikesekaitse seerum SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+ PA++++ 50ml

Kauba ID: 9600301
Kategooria: Näoõlid, ampullid ja seerumid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,08 x 0,05 x 0,05 m, 0,1 kg
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Ettenähtud: Meestele, Naistele
Maht: 50 ml
Kosmeetika tüüp: Seerumid
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav, Sära andev
Vaade: Skin1004, niisutav näoõlid, ampullid ja seerumid, Skin1004, sära andev näoõlid, ampullid ja seerumid
Kaubamärk: Skin1004
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Skin1004 tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Päikesekaitse seerum SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+ PA++++ 50ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki