SKIN VITAMINS näoseerum BIOCOS, 30 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele, Kombineeritud nahale, Kuiva naha jaoks, Normaalne nahk, Rasvane nahk
Ettenähtud: Naistele
Kosmeetika tüüp: Seerumid
Hooldusvahendi tüüp: Nahka heledamaks muutev, Niisutav, Pinguldav, Toitev
Kauba ID: 1001847
2049
68300 /l

1 tk on jäänud

Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 2. maist

000

Omniva pakiautomaat

Reedel, 3. maist

219

DPD pakiautomaat

Reedel, 3. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 3. maist

259

Postkontor

Esmaspäeval, 6. maist

199

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Esmaspäeval, 6. maist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

219

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

259

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: SKIN VITAMINS näoseerum BIOCOS, 30 ml

Kasutamine: Seerumit saab kasutada nii kuival kui ka niiskel nahal. Ühest dosaatori klõpsust piisab näo, silmade ja dekolteepiirkondade jaoks. Kui nahk enam ei veni, võite kreemi pealekandmise lõpetada. Sobib kasutamiseks nii päeval kui õhtul.

Mis teeb selle toote eriliseks?

Looduslik nahka niisutav, kirgastav, elastsust parandav seerum C- ja B-vitamiini, taimsete ekstraktide ja valkude, hüaluroonhappe ja kofeiiniga. Tänu oma loomulikule koostisele saab seerumit kasutada ka silmaaluses piirkonnas.

Mis nahale see on mõeldud?

Sarja BIO VITAMINS seerum on loodud sobima kõikidele nahatüüpidele, seega sobib see nii küpse kui ka noorusliku naha omanikele.

Kuidas kasutada?

Jaotage paar tilka seerumit niisutatud näo- ja dekoltee nahale, masseerige õrnalt naha sisse. Kasutame seerumis ohutut ja stabiilset C-vitamiini vormi, seega on toodet ohutu kasutada aastaringselt.

Aktiivsed koostisosad:

  • Hüaluroonhape kiirendab kudede rakkude uuenemisprotsesse, parandab mikrotsirkulatsiooni, vähendab naha kuivust ja kipitust ning soodustab uute naharakkude taastootmist. Hüaluroonhappe molekulid tõmbavad endasse kuni 500 korda rohkem vett kui ise, andes seeläbi nahale pringi ja volüümi, siludes kortse, pehmendades ja pehmendades nahka.
  • Kofeiin toniseerib nahka, parandab naha seisundit, aitab moodustada naha lipiidbarjääri, heledab tumedaid silmaaluseid.
  • Õllepärmi proteiinid moodustavad kaitsekile, mis aitab säilitada naha loomulikku niiskust ja aktiveerib naharakkude uuenemist.
  • C-vitamiin: kasutame kosmeetikatoodete koostises stabiilset C-vitamiini vormi, seega on selliseid tooteid päevasel ajal ohutu kasutada. C-vitamiini kasutatakse kosmeetikas tugeva antioksüdandina, mis kaitseb nahka vananemise eest. C-vitamiini sisaldavad tooted muudavad naha säravaks ja heledamaks, seega sobivad need eriti hästi hallile, väsinud nahale.
  • Provitamiin B5 (D-pantenool) on naharakkude jaoks oluline energiaallikas, vajalik kudede optimaalseks funktsioneerimiseks. Pantenool toniseerib nahka, niisutab, kaitseb põletike eest, pehmendab, rahustab ärritunud nahka, taastab kahjustatud epidermise, kaitseb nahka ketendamise eest.
  • Kibuvitsa-, astelpaju-, punase ristiku ekstraktid aitavad nahka niisutada, rahustada, parandada naha seisundit.
  • Kurgiekstrakt: Kurk on väga vesine köögivili ja selle ekstrakti kasutatakse sageli kosmeetikatööstuses niisutava ja nahka rahustava kosmeetika valmistamiseks. Õrn kurgiekstrakt rahustab, jahutab ja elustab nahka.

Üldine tooteinfo: SKIN VITAMINS näoseerum BIOCOS, 30 ml

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

SKIN VITAMINS näoseerum BIOCOS, 30 ml
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Mantė B.
08.10.2023

Mulle väga meeldis

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki