Beauty Relax Creambooster galvaaniline raud

Täpsustused:
Tüüp: Näomasseerijad
Kauba ID: 6185222

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Beauty Relax Creambooster galvaaniline raud

Kasutamine: -

Kosmeetikaseade Creamboost suurendab kosmeetikatoodete efektiivsust mitmekordselt. Toitained imenduvad nahka paremini. BeautyRelax Creamboost pakub kombinatsiooni kolmest tehnoloogiast: galvaaniline vool, EMS elektriline mikroimpulss ja kõrgsageduslik vibratsioon. BeautyRelax Creamboost taastab teie naha noorusliku välimuse. Saavutage kauni ja särava naha eest kõrgem hooldustase. Galvaaniline vool – negatiivne ionisatsioonGalaanivool aitab tungida kosmeetikaseerumi toitainetel sügavale nahka. Absoluutne turboefekt teie kosmeetikale! Ilma edasise kasutamiseta välditakse nahapinna kuivamist. EMS elektriline mikroimpulss Nahaga kokkupuutel edastab kosmeetikaseadme rakenduspea peeneid elektrilisi mikroimpulsse, mis tungivad läbi naha ülemise osa otse näolihastesse. Lihased tõmbuvad kokku ja tugevdavad neid. Näopiirkonnas parandate naha tekstuuri, selle toonust ja suurendate elastsust. VibratsioonVibratsioon toetab vereringet. Lümfisüsteem on positiivselt stimuleeritud, et paremini eemaldada mustused ja saasteained. Õrn kõrgsageduslik vibreeriv massaaž on üks lihtsamaid, kuid samas tehnoloogilisest aspektist väga tõhusaid nahahooldusvõtteid.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Beauty Relax Creambooster galvaaniline raud

Kauba ID: 6185222
Kategooria: Näopuhastus- ja massaažiseadmed
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,64 x 0,38 x 0,09 m, 0,5 kg
Tüüp: Näomasseerijad
Kaubamärk: BeautyRelax
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik BeautyRelax tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Beauty Relax Creambooster galvaaniline raud
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki