ALEhopp superdiilid! Hinnad, mis panevad rõõmust hüppama! 

Komplekt Azzaro Wanted meestele: parfüümvesi EDP, 100 ml + šampoon, 75 ml + pihusti, 10 ml

Täpsustused:
Maht: 100 ml
Kontsentratsioon: EDP
Kauba ID: 9654671

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Komplekt Azzaro Wanted meestele: parfüümvesi EDP, 100 ml + šampoon, 75 ml + pihusti, 10 ml

Kasutamine: Soovitatav on parfüümi pihustada keha pulbitsevatele aladele – randmetele, põlvedele, kaelale, kõrvade taha alale, samuti ka sisemistele küünarnukkidele. Lasta kuivada, mitte hõõruda, kuna lõhn võib muutuda.

Azzaro Wanted komplekt meestele on julguse ja elegantsi sümbol, mis teeb sellest täiusliku valiku kaasaegsele mehele, kes hindab luksust ja rafineeritust oma hoolitsemisrutiinis. See hoolikalt koostatud lõhnakomplekt sisaldab eau de parfumit, mida täiendab sobiv šampoon ja mugav sprei, pakkudes harmoonilist lõhnasegu nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka erilisteks puhkudel.

  • Peenike lõhnakompositsioon: Eau de parfumil on lummav lilleline lõhn, mis kätkeb endas mehelikkuse ja ahvatluse olemust.
  • Põhjalik hoolduskomplekt: See komplekt sisaldab 100 ml eau de parfumit kauakestva lõhna jaoks, 75 ml šampooni igapäevaseks värskuseks ja 10 ml pihustit, mis on mugavaks kaasas käimiseks.
  • Kvaliteetne lõhnakontsentratsioon: Eau de Parfum (EDP) kontsentratsiooniga lõhn pakub rikkalikku, kestvat lõhnakogemust, mis kestab kogu päeva.
  • Ideaalne kinkimiseks: Ühtse komplektina pakendatuna on see ideaalne kingitus teie elus olevale mehele, kes hindab oma isiklike hooldustoodete puhul elegantsust ja rafineeritust.

"Azzaro" parfüüm meestele ja naistele. Azzaro pakub dünaamilisi, karismaatilisi ja kogenud lõhnu nii meestele kui naistele. Kõige populaarsemate Azzaro parfüümide laiast valikust leiate kindlasti endale sobiva lõhna. Tuntud naiste moemajade parfüümid paistavad silma suurepäraste, Vahemerest ja päikesest inspireeritud keerukate aroomidega. "Azzaro" räägib tähistamisest, lõputust suvest, igavesest särast ja üle äärte voolavatest tunnetest. Azzaro naiste parfüüm paistab silma julgete lõhnade ja kõrgeima kvaliteediga koostisosadega. Iga Azzaro aroom on kui kontsentreeritud annus päikest, vabadust, sära, värskust, head huumorit, glamuuri ja rõõmu. Kõige populaarsem Azzari parfüüm naistele. 2019. aastal esitletud Azzaro Wanted Girl on idamaine lillelõhn naistele. Ebatavaline kooslus granaatõunast, ingverist, piprast ja apelsiniõitest põimub magusate karamelltoonidega, mille koostist lõpetavad Haiti vetiver, patšuli ja tonkaoad. Põhimõtteliselt peegeldab kogu Azzaro Wanted parfüümisari naist, kes pürgib, ehitab ja toetub ainult oma edule. Keegi ei peata teda! Tähelepanu saate pöörata ka teistele selle kaubamärgi lõhnadele: Azzaro Dua Woman, Eau Belle, Azzaro Now ja teised kaasaegsetele naistele mõeldud parfüümid.

Komplekt Azzaro Wanted meestele: parfüümvesi EDP, 100 ml + šampoon, 75 ml + pihusti, 10 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kontsentratsiooni liigid Krüpteerimine Mitu tundi lõhn püsib? Lõhnained
EDT "Tualettvesi" Võib püsida 2–4 tundi; 4-15%
EDP "Parfüümvesi" Püsib 3 kuni 5 tundi 15-20%
EDC "Kölnivesi" Enamasti püsib see kuni 2 tundi. 3-5%;
PP "Parfüüm" Püsib üle 6 tunni 20-30%
EDF "Lõhnavesi" Püsib kuni 2 tundi 1-3%

Üldine tooteinfo: Komplekt Azzaro Wanted meestele: parfüümvesi EDP, 100 ml + šampoon, 75 ml + pihusti, 10 ml

Kauba ID: 9654671
Kategooria: Parfüümid meestele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,22 x 0,2 x 0,07 m, 0,25 kg
Tüüp: Lõhnakomplektid
Lõhnanoodid: Lillelised
Vaade: Azzaro, lillelised parfüümid meestele
Ettenähtud: Meestele
Maht: 100 ml
Kontsentratsioon: EDP
Kaubamärk: Azzaro
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Azzaro tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Komplekt Azzaro Wanted meestele: parfüümvesi EDP, 100 ml + šampoon, 75 ml + pihusti, 10 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki