Komplekt Hugo Boss: EDT 75 ml + deodorant 150 ml

Täpsustused:
Maht: 75 ml
Kontsentratsioon: EDT
Kauba ID: 6535667

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Komplekt Hugo Boss: EDT 75 ml + deodorant 150 ml

Kasutamine: EDT- et lõhn kauem peal püsiks, pihustage seda randmetele või kaelale. Laske kuivada, ärge hõõruge, kuna aroom võib muutuda.
Deodorant: pihustage puhastele kaenlaalustele.

Koostis:deodorant: Aqua/Water , Sodium Laureth Sulfate , Cocamidopropyl Betaine , Peg-7 Glyceryl Cocoate , Parfum/Fragrance , Sodium Chloride , Propylene Glycol , Peg-120 Methyl Glucose Dioleate , Peg-40 Hydrogenated Castor Oil , Methylparaben , Phenoxyethanol , Benzyl Alcohol , Polyquaternium-10 , Propylparaben , Disodium Eau de Toilettea , Alcohol Denat, , Sodium Hydroxide , Potassium Sorbate , Citric Acid , Butylparaben , Ethylparaben , Isobutylparaben , Sodium Acetate , Isopropyl Alcohol , Butylphenyl Methylpropional , Linalool , Limonene , Benzyl Salicylate , Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde , Ci 60730/Ext, Violet 2 , Ci 42090/Blue 1 , Ci 47005/Yellow 3

Komplekti kuulub:
  • Tualettvesi Hugo Boss Hugo EDT meestele, 75 ml

Unikaalne, mitmekesine Hugo Boss Hugo meestele mõeldud aroom on traditsiooniliste ja kaasaegsete magevee lõhnade kombinatsioon, mis on mõeldud noortele, kes otsivad eripärast stiili. See on seotud värskendavate Põhjamaade õhuga, tihedalt lopsakate metsadega ja sätendavate kallastega kus on läbipaistvad lained.

Hugo Boss Hugo meeste aroom hakkab lõhnama roheliste õunte järgi kuhu lisandub mündi, lavendli ja greibi lõhn. Seejärel levib apelsini, marja ja vürtsika nelgi, salvei ja kurereha lehtede aroom. Lõhnapõhjas on tunda tugevat puitu - männiokste, aromaatse kuldkinga, patšuli, seedri ja sambla lõhna.

- Tipunoodid: rohelised õunad, piparmünt, lavendel, greip;
- Südamenoodid: nelk, salvei lehed, kurereha;
- Põhinoodid: männiokkad, vetiver, patšuli, sammal.

  • Lõhnastatud spreideodorant Hugo Boss, 150 ml

Pihustatav deodorant ei eemalda ainult ebameeldivaid kehalõhnu, vaid katab teie keha pikaajalise ning kütkestava aroomiga.

Hugo Boss asutas oma firma Metzingenis Saksamaal 1923. aastal, paar aastat pärast I maailmasõja lõppu ja pärast riigi majanduslangust. Enne ja II maailmasõja ajal kavandas ja valmistas ""Hugo Boss"" ettevõte Wehrmacht vägede vormiriietust. Hugo Boss suri 1948. aastal. Pärast 20 aastat võtsid ettevõtte üle kaks tema lapselast Uwe ja Jochen Holy. Vennad muutsid ettevõtte suuna uueks - meeste riiete loomine.

1985. aastal ilmus moemaja esimene lõhn - „Boss Number One“. Lõhna populaarsus on toonud kaasa uue ettevõtte osakonna tekkimise. Samuti on loodud lõhnu naistele: „Femme“, „BOSS Intense“ ja „BOSS Women“.

Meestele loodud klassikalised lõhnad on „BOSS Bottles Cologne“, „BOSS Soul“, „BOSS in Motion“, „BOSS In Motion Limited Edition“ ja „BOSS Selection“. Teised lõhnad, mida nimetatakse lihtsalt „Hugo“, sobivad noorematele meestele ja naistele- Teiste lõhnasegmentide hulka kuuluvad - „Del Mar Baldessarini“, mille on loonud Hugo Boss, „Hugo Dark Blue"" ja „Hugo Deep Red"" lõhnad.

Tänapäevane „HUGO BOSS“ pilt koosneb neljast sõltumatust ja unikaalselt paigutatud joontest, mis vastavad erinevatele vajadustele: rõivad, kingad, parfüümid ja aksessuaarid. Need moodsad tooted on saadaval üle maailma 103 riigis ja üle 5000 jaekaupluses.

Komplekt Hugo Boss: EDT 75 ml + deodorant 150 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kontsentratsiooni liigid Krüpteerimine Mitu tundi lõhn püsib? Lõhnained
EDT "Tualettvesi" Võib püsida 2–4 tundi; 4-15%
EDP "Parfüümvesi" Püsib 3 kuni 5 tundi 15-20%
EDC "Kölnivesi" Enamasti püsib see kuni 2 tundi. 3-5%;
PP "Parfüüm" Püsib üle 6 tunni 20-30%
EDF "Lõhnavesi" Püsib kuni 2 tundi 1-3%

Värsked

Värsked lõhnad on paljude lemmikud ja eriti populaarsed parfümeerias. Tavaliselt koosnevad need tsitruselistest, veest ja rohelistest nootidest. See tähendab, et nende aroomid on värsked, särtsakad ja erksad. Neis on tunda sidruni, bergamoti, apelsini, greibi, mandariini ja teisi noote. Huvitav fakt on see, et neid noote kutsutakse mõneti juhuslikult ka "Hesperiidiks" Kreeka mütoloogia nümfide Hesperiidide järgi. Üldjuhul seostatakse värskeid lõhnu puhtusega ja sageli on tegemist tualettvee versioonidega, kuigi praegu töötatakse välja ka kauakestvaid parfüüme, mis meenutavad vürtsikat stiili. Need on eriti hinnatud, sest paljud tsitruselised lõhnad aurustuvad kiiremini (eriti kuiva naha puhul) ning õlid on kõige kergemad ained parfümeerias. Tugevamad kontsentratsioonid võimaldavad värskusel pakkuda ergutavat naudingut mitmeks tunniks. Mõned värsked lõhnad sobivad ideaalselt kevadeks ja suveks, sest need meenutavad meretuult, teised aga lõhnavad nagu päikesepaiste pudelis. Paljud inimesed arvavad, et värske parfüüm aitab alati tuju tõsta.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Komplekt Hugo Boss: EDT 75 ml + deodorant 150 ml

Kauba ID: 6535667
Kategooria: Parfüümid naistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,2 x 0,05 m, 0,3 kg
Tüüp: Värsked
Vaade: Hugo Boss, värsked parfüümid naistele
Spetsifikatsioonid: Komplektid
Ettenähtud: Meestele
Maht: 75 ml
Kontsentratsioon: EDT
Kaubamärk: Hugo Boss
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hugo Boss tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Komplekt Hugo Boss: EDT 75 ml + deodorant 150 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki