Parfüümvesi Giorgio Armani My Way EDP naistele 90 ml

Täpsustused:
Maht: 90 ml
Kontsentratsioon: EDP
Kauba ID: 1189497

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Parfüümvesi Giorgio Armani My Way EDP naistele 90 ml

Kasutamine: Parfüümiga on soovitatav pihustada pulseerivaid kehaosi – randmeid, põlvi, kaela, kõrvatagust piirkonda, aga ka küünarnukkide sisekülgi. Lase kuivada, ära hõõru, sest aroom võib muutuda.

Koostis:Alcohol, Parfum / Fragrance, Aqua / Water, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Limonene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Methyl Anthranilate, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol, Eugenol, Citral, Alpha-Isomethyl Ionone, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Isoeugenol, Cinnamal, Benzyl Benzoate, Ci 17200 / Red 33, Ci 60730 / Ext. Violet 2

"Giorgio Armani My Way" on avastamise ja ühenduse lõhn avatud, uudishimuliku ja autentse isiksuse jaoks. Pühendatud sõltumatutele laia silmaringiga naistele, kes on maailmale avatud, tahavad seda tunda ja sukelduda tähenduslikesse kogemustesse, mis loovad autentseid seoseid. "Armani My Way" kutsub teid avastama avastamata maailma, kus teid saadab elegantne aroom. Nautige seda erakordset reisi!

Kvapusis vanduo Giorgio Armani My Way EDP moterims 90 ml

"Giorgio Armani My Way" on äärmiselt peen lillelõhn, mis on läbi imbunud rikkalike varjunditega lillede, jasmiini, vanilje nootidega. Lõhn on loodud teadlikult valmistatud koostisosadest üle maailma. Bergamot kohtub Egiptuse apelsiniõitega, mida täiustab harmooniliselt särav India lilleline bukett tuberoosist ja jasmiinist. Lõpuks seguneb särav Virginia seeder sensuaalse Madagaskari vanilli ja lummava valge muskusega. Sukelduge "Giorgio Armani My Way" abil lõhnade lummavasse maailma!

Kvapusis vanduo Giorgio Armani My Way EDP moterims 90 ml internetu

Erakordne on ka parfüümipudel. See on nagu talisman, mis saadab sind erakordsel eluteekonnal. Kuju ja värvi poolest tähistab sinine müts majesteetlikku maakera. Sinine on Giorgio Armani rõivaloomingut ühendav, sümboolne ja ajatu värv. Peen aktsent on Giorgio Armani signatuuriga kullavärvi sõrmus.

Kvapusis vanduo Giorgio Armani My Way EDP moterims 90 ml kaina

"My Way" on esimene brändi parfüüm, mis sisaldab orgaanilisi koostisosi ja taaskasutatavaid pudeleid. "Giorgio Armani" eksperdid on astunud ka olulise sammu planeedi säästmise suunas, vähendades lõhnaainete tootmise süsinikujalajälge. Juba 2025. aastani see väheneb 25 protsenti. Oma luksuslikke "Giorgio Armani My Way" lõhnasid saab ka kodus uuesti täita, kasutades korduvtäitepudelit. See on äärmiselt praktiline ja mugav. Tänu moodsale disainile saad pudelit uuesti täita, ilma et kaotaksid ühtki tilka lõhna. "My Way" parfüüm on armastuse väljendus, mis päästab maailma.

Kvapusis vanduo Giorgio Armani My Way EDP moterims 90 ml pirkti Kvapusis vanduo Giorgio Armani My Way EDP moterims 90 ml pirkti Kvapusis vanduo Giorgio Armani My Way EDP moterims 90 ml pirkti

„My Way” aroom:

  • Tarneaasta: 2020;
  • Päritoluriik: Prantsusmaa;
  • Mahutavus: 90 ml;
  • Tipunoodid - Calabria bergamot, Egiptuse apelsiniõis;
  • Kesknoodid - India jasmiin, lõhnav tuberoos;
  • Põhinoodid - Madagaskari vanill, valge muskus, Virginia seeder;
  • Lõhna iseloom: energiline, rafineeritud ja majesteetlik aroom, mis tõmbab tähelepanu.

"Parfüümvesi Giorgio Armani My Way EDP naistele 90 ml" saate osta internetist meie poest. Ärge jätke kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

Giorgio Armani

„Armani“ moemaja asutati 1975. aastal, kui Giorgio Armani avas selle Itaalias. Giorgio sündis Piacenzas, 40 miili Milanost lõuna pool. Paljude aastate jooksul on „Armani“ muutunud globaalseks elegantsuse, lihtsuse ja rafineerituse märgiks, mida motiveerib ja inspireerib „Giorgio"". „Armani“ moemajas on kõik: rõivad, ehted, kellad, kosmeetika ja loomulikult kodusisustuse detailid.

1982. aastal vabastati selle moemaja esimene lõhn, mida nimetati lihtsalt ""Armani"". See oli selle moemaja jaoks tõeline saavutus ja suur avastus naistele. 1984. aastal ilmus esimene „Armani“ meeste parfüüm - „Armani Eau Pour Homme“.

Aastate jooksul on see moemaja loonud tänapäeval erinevaid tuntud lõhnaseeriaid, nagu „Acqua Di Giò Pour Homme“, „Armani Mania“, „She and He“, „Sensi“ ja „Sensi White“, „Diamonds“ ning muidugi „Si“. Lõhnades kasutatavaid aroome meenutavad meile lilli, merd, idamaiseid vürtse ja tsitrusvilju. „Armani“ lõhnade valikust leiate kindlasti selle, mida ikka ja jälle soovite tunda.

Parfüümvesi Giorgio Armani My Way EDP naistele 90 ml Giorgio Armani

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kontsentratsiooni liigid Krüpteerimine Mitu tundi lõhn püsib? Lõhnained
EDT "Tualettvesi" Võib püsida 2–4 tundi; 4-15%
EDP "Parfüümvesi" Püsib 3 kuni 5 tundi 15-20%
EDC "Kölnivesi" Enamasti püsib see kuni 2 tundi. 3-5%;
PP "Parfüüm" Püsib üle 6 tunni 20-30%
EDF "Lõhnavesi" Püsib kuni 2 tundi 1-3%

Üldine tooteinfo: Parfüümvesi Giorgio Armani My Way EDP naistele 90 ml

Kauba ID: 1189497
Kategooria: Parfüümid naistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,05 x 0,145 m, 0,12 kg
Tüüp: Lill
Vaade: Giorgio Armani, lill parfüümid naistele
Ettenähtud: Naistele
Maht: 90 ml
Kontsentratsioon: EDP
Kaubamärk: Giorgio Armani
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Giorgio Armani tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (15)

Parfüümvesi Giorgio Armani My Way EDP naistele 90 ml
5

(15 ostja hinnangud)

5 tähte
(15)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Endla V.
27.02.2024

Väga hea parfüüm, sobib kogu päevaks.

Viktor Z.
17.02.2024

---------------

Eglė G.
05.01.2024

Suurepärane teenindus

Gabrielia K.
10.12.2023

Suurepärane ja meeldiv lõhn

Artūras M.
30.11.2023

Suurepärane parfüüm tarnitakse samal päeval kui tellitud, aitäh.

Kestas M.
17.10.2023

Kiire kohaletoomine

Armands K.
08.09.2023

Suurepärane parfüüm, kallis.

Katrin L.
09.11.2022

Lemmik lõhnaõli.

Ligita K.
10.10.2022

Parfüüm on suurepärane. Tarneaeg viibis nädala võrra.

Armands K.
29.09.2022

Kaup hea, hind i-neta poodide keskmisest madalam, kohaletoimetamine kiire, mugav ja tasuta.

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki