Fenix E20 V2.0 LED Taskulamp

Täpsustused:
Tüüp: Taskulambid
Element komplektis: Täpsustamata
Mõõtmed: Pole täpsustatud
Kauba ID: 6835317
5070
Lisa korvi
670 / kuus
Sinu linn

Postkontor

30. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

30. septembrist

219

DPD pakiautomaat

30. septembrist

249

Smartpost pakiautomaat

30. septembrist

259

Kuller

30. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

30. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

30. septembrist

219

DPD pakiautomaat

30. septembrist

249

Smartpost pakiautomaat

30. septembrist

259

Kuller

30. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Fenix E20 V2.0 LED Taskulamp

Fenix E20 V2.0 on väiksem ja poole raskem kui tema eelkäija, pakkudes pikemat tööaega ja võimsamat 350 luumeni väljundit, lisaks praktiline klamber, mis muudab taskulambi hõlpsasti kaasaskantavaks.
Fenix E20 V2.0 on kerge EDC-taskulamp, mis meeldib Fenixi entusiastidele ja neile, kes otsivad võimsat valgust igapäevaseks kandmiseks. Seda kõike tänu tõhusale valgusviljakusele, kergele ja käepärasele disainile ning mitmekülgsele kasutamisele.

Kerge nagu sulg


Fenix E20 V2.0 taskulambi korpus on valmistatud karastatud alumiiniumist, mis on läbinud HA-III kõva anodeerimise protsessi, mis muudab taskulambi toru ja pea vastupidavaks kriimustuste, kulumise ja mehaaniliste kahjustuste suhtes.
Kuna taskulambi suurust on vähendatud 27 mm võrra, on see käepärasem ja mugavam kasutada. Pärast uuendamist kaalub taskulamp vaid 42 g, mis on umbes 18650 aku kaal.
Alumiiniumi freesitud pind parandab haardumist ja takistab taskulambi käest välja libisemist. Taskulambi kasutamiseks on tagumine lüliti, mis vastutab valguse aktiveerimise ja režiimide vahetamise eest. Terasest eemaldatav klamber võimaldab taskulambi kinnitada vööle, taskusse või seljakotti.

Lai ja kaugeleulatuv


Valgusallikaks on võimas SST20 LED, mis kiirgab kõrgel režiimil 350 luumenit, mille heledus on 3950 kandelat ja ulatus 126 m. Valgus on ühtlaselt ja laialt hajutatud tänu patenteeritud kollimaatorläätsele, millel on Al + UV-kate.
Kollimaator, mis on ainult 3 mm paksune, vähendab valguskadu miinimumini ja tagab kuni 85° suuruse tõhusa valgusvihu laiuse. Kasutajale on saadaval 4 valgusrežiimi: öko, madal, keskmine ja kõrge. Kasulikuks funktsiooniks on ökovalgus, mida sageli nimetatakse „kuuvalguseks“ ja mille valgusvoog on 1 luumen.
Selles režiimis võib taskulamp töötada kuni 200 tundi. Selline väike valgus on piisav, et diskreetselt valgustada käekotti, puusanääret või avada ukselukku.

Populaarsed pulgad


Taskulambi toiteks saame kaks AA leelispatareid, mida saab asendada Ni-MH akudega. Sellise toiteallika eeliseks on selle lihtne kättesaadavus, odavus ja kerge kaal.

Üks lüliti


Taskulambi juhtimine toimub tagumise lüliti abil, mis vastutab valguse aktiveerimise/deaktiveerimise ja režiimide vahetamise eest (ühe poolklikiga). Lihtne kasutajaliides koos ühe käega kasutatava tagumise nupuga suurendab igapäevase kasutamise mugavust.

Ohutusfunktsioonid


Taskulambil on mitu ohutussüsteemi, sealhulgas tagasipoolsuse kaitse, madalpinge hoiatus ja „nutika kaitse“ ülekuumenemise eest.
Kõrge IP68 kaitseklass muudab taskulambi vastupidavaks täielikule vette uputamisele (kuni 2 m sügavusele), tolmu ja mustuse eest ning kukkumisele.
Fenix E20 V2.0 on kerge ja käepärane taskulamp, millel on tõhus valgusvoog, mis sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks, edc-varustuse osana või varulambina.

TEHNILISED ANDMED:
Režiimide arv: 4
Maksimaalne tööaeg [h min]: 200
Maksimaalne valgusvoog [lm]: 350
Maksimaalne ulatus [m]: 126
LED-tüüp: Luminus SST20
IP-kaitseklass: IP68
Akutüüp: ühekordsed patareid (primaarne), laetav aku (sekundaarne).
Aku toide: AA × 2
Toiteallikas: patareid
Valgusnurk [°]: maksimaalselt 85 (lai)
Värv: must
Maksimaalne valgustugevus [cd]: 3950
Korpuse materjal: anodeeritud duralumiinium
Pudistuskindlus [m]: 2
Kogupikkus [mm]: 127
Kaal ilma akuta [g]: 42
Pea läbimõõt [mm]: 21
Korpuse läbimõõt [mm]: 17
Garantiiaeg: 5 aastat alates tootjast.
Tootja: Fenixlight Limited, Hiina
Seeria: E
EAN: 6942870307381
Tarnija sümbol: E20 V2.0

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Fenix E20 V2.0 LED Taskulamp

Kauba ID: 6835317
Kategooria: Taskulambid, pealambid ja prožektorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,24 x 0,25 m, 0,5 kg
Kaal umbes: 42 g
Kaubamärk: Fenix
Tüüp: Taskulambid
Vaade: Fenix, taskulambid taskulambid, pealambid ja prožektorid
Element komplektis: Täpsustamata
Mõõtmed: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fenix tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Fenix E20 V2.0 LED Taskulamp
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki