Multifunktsionaalne laser taskulamp Superfire G20, USB, 470lm

Täpsustused:
Tüüp: LED-valgustid, Laetavad taskulambid
Element komplektis: Ei
Mõõtmed: 39 x 25 x 130
Kauba ID: 5053872
2759
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Multifunktsionaalne laser taskulamp Superfire G20, USB, 470lm

Superfire G20 taskulamp

Taskulamp Superfire G20 üllatab vaatamata väikesele suurusele suurepäraste võimalustega. Lisaks tavalisele valgustusele pakub see ka punast laserit ning tänu oma IP44 veekindlusele saate seda kasutada peaaegu igas olukorras. Seade võib töötada ühe laadimisega kuni 3-6 tundi ning vajadusel saab seda kasutada ka praktilise toitepangana. Taskulambi kasutamist hõlbustavad praktilised elemendid nagu spetsiaalne klamber, konks ja magnetalus.

2 valgusallikat ühes seadmes

Latern kiirgab valgust nii ülalt kui ka küljelt. Saate selle intensiivsust vabalt oma ootuste järgi reguleerida. Lisaks on külgvalgustil kõrge värviedastusindeks (CRI), mis antud juhul on isegi 90+. Nii et te mitte ainult ei näe kõike selgelt, vaid naudite ka tõelist värviküllust.

Kasulik ka esitluste ajal

Taskulamp on varustatud ka punase laseriga. Nii saate seda edukalt kasutada mitte ainult valgusallikana, vaid ka praktilise indikaatorina. Kas annate loenguid, seminare või ettekandeid? See käepärane aksessuaar tuleb kindlasti kasuks - see aitab teil muuta iga etenduse atraktiivsemaks ja näidata publikule, millele nad peaksid tähelepanu pöörama.

2 intuitiivset nuppu

Taskulambil on ainult 2 nuppu, mis muudab selle kasutamise uskumatult lihtsaks. Ülaltoodu abil saate laserpointeri hõlpsalt sisse lülitada. Allolevat kasutatakse tavalise valguse sisselülitamiseks. Sellele klõpsates saate ka valguse heledust kiiresti reguleerida. See on kõik, mida vajate, et kasutada ära Superfire G20 ainulaadseid võimalusi!

Töötab ka avariitoiteulatusena

Taskulambi liitiumaku saate laadida USB -kaabli abil. Pärast ühe laadimist võib seade töötada 3 kuni 6 tundi. See pole veel kõik! Superfire G20 ei paku mitte ainult valgustust - see on ideaalne ka toitepangana. Te ei pea enam muretsema, et nutitelefon lakkab töötamast, kui seda kõige vähem ootate - saate seda taskulambi abil hõlpsalt laadida.

Usaldusväärne isegi vihmas

Kaitseaste IP44 tähendab, et saate G20 kasutada ka karmides tingimustes. See ei puutu kokku vihma ega pritsmetega. Ärge muretsege, saate seda kasutada peaaegu igas olukorras. Ükskõik, kas ilm muutub või eriti keeruline maastik, annab see funktsionaalne Superfire teile vajaliku valguse ja muidugi ei vea teid alt.

Praktilised disainielemendid

Taskulambi väljatöötamise käigus on hoolitsetud ka selle eest, et see saaks mitmeid praktilisi funktsioone. G20 põhjas on tugev magnet, mis võimaldab seadme kinnitada teie valitud metallpinnale. Nii saate mugavalt valgustada näiteks auto sisemust. Taskulambil on ka spetsiaalne klamber, mille abil saate selle riiete või seljakoti külge kinnitada ja käed vabastada. Lisaks võimaldab praktiline konks riputada Superfire G20 kuhu iganes soovite.

Võrratu mugavus

Seadme korpus on valmistatud alumiiniumisulamist, mis muudab selle äärmiselt vastupidavaks ja kulumiskindlaks. See üllatab ka meeldiva puudutusega tekstuuriga, tänu millele sobib G20 ideaalselt kätte ja ei libise välja. Taskulambi kasutamise mugavuse tagab ka selle kerge kaal 220 g, kompaktne suurus ja kergelt lapik kuju. Kõik see tähendab, et seade avaldab muljet oma kaasaskantavusega - saate selle alati endaga kaasa võtta.

Tehnilised andmed

Tootja: Superfire

Mudel: G20

Valgusallikas: LED

Nimivõimsus: 5W

CRI: 90+ (külgvalgus)

Teoreetiline heledus: kuni 470 lm

Kestus: 3-6h

Kukkumiskaitse: kuni 1 m

Veekindel: IP44

Mõõdud: 39x25x130 mm

Kaal: 220g

Materjal: alumiiniumsulam

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Laetavad taskulambid

Üks asi, mis peaks kindlasti olema igas kodus, on taskulamp. Lõppude lõpuks ei tea te kunagi, millal elekter kaob või kui on pime, peate minema õue või võib-olla pimedasse keldrisse. Taskulamp on asendamatu abivahend ka jahil, kalal või matkal, sest see kestab kaua ja annab valgustust erinevates kohtades. Üks populaarsemaid ja praktilisemaid taskulambi tüüpe on laetavad taskulambid. Sõltuvalt nende akust, võivad need täislaadimisel töötada üle 54 tunni. Meie valikus on väga erinevaid mudeleid - alates kõige lihtsamatest, väikestest ja kergesti kasutatavatest taskulampidest kuni professionaalsete, suuremate ja võimsate akudega taskulampideni, mis suudavad eredalt valgustada ka väga suuri ruume. Laetavatel taskulampidel võivad olenevalt mudelist olla mugavad käepidemed, ripatsid ja neid saab kinnitada ka pähe.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Multifunktsionaalne laser taskulamp Superfire G20, USB, 470lm

Kauba ID: 5053872
Kategooria: Taskulambid, pealambid ja prožektorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,24 x 0,25 m, 0,5 kg
Valgustuse aeg: 480 min
Kaal umbes: 220 g
Kaubamärk: Superfire
Tüüp: LED-valgustid, Laetavad taskulambid
Vaade: Superfire, led-valgustid taskulambid, pealambid ja prožektorid, Superfire, laetavad taskulambid taskulambid, pealambid ja prožektorid
Element komplektis: Ei
Mõõtmed: 39 x 25 x 130
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Superfire tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Multifunktsionaalne laser taskulamp Superfire G20, USB, 470lm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki