Taskulamp läheduslülitiga Superfire X30, USB, 500lm, 130m

Täpsustused:
Tüüp: LED-valgustid, Laetavad taskulambid
Element komplektis: Ei
Mõõtmed: 60 x 45 x 35
Kauba ID: 5001932
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
1719
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. maist

000

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Taskulamp läheduslülitiga Superfire X30, USB, 500lm, 130m

Välklamp

Superfire X30 on kompaktne esilatern, mida saate kaasa võtta kõikjal, kuhu lähete. See mahub taskusse, seljakotti, rahakotti või isegi kotikesse. Peapael võimaldab teil taskulampi pea kohal kanda ja kasutada, kui peate mõlemad käed vabastama. Lisaks saame tänu taskulambi asukoha reguleerimisele 45 kraadi piires reguleerida valguse langemisnurka vastavalt oma vajadustele.

Läheduslüliti

Taskulamp on varustatud läheduslülitiga, mis võimaldab taskulampi sisse lülitada, lehvitades käega taskulambi ees. See funktsioon on eriti kasulik, kui teie käed või määrdunud kindad muudavad lüliti vajutamise keeruliseks.

Kiire laadimine

Taskulamp töötab ühe 1200 mAh akuga. Aku saab mikro -USB -pordi kaudu kiiresti laadida. Taskulambi laadimiseks pole vaja spetsiaalset laadijat - ühendage lihtsalt mikro -USB -kaabel toitepanga, laadija või arvutiga. Laadimise ajal näitab punane tuli aku laetust ja kui aku on laetud, süttib tuli roheliselt

Tugev valgus

USA Cree XPG LED tagab võimsa valguse ja pika eluea. Lisavarustusse kuuluv COB -paneel pakub laia valgusnurgaga valgust, täiuslikult valgustab ümbritsevat piirkonda ning võimaldab ka punase tule sisselülitamist, mis on kasulik keerulistes tingimustes või eriolukordades. Valguse heledus on 500 luumenit ja tegevusulatus on 130 meetrit. Taskulambil on 5 valgustusrežiimi. 3 režiimi kasutatakse heleduse reguleerimiseks (tugev, keskmine, nõrk) ja kahte viimast kasutatakse punase tule sisselülitamiseks. Taskulambi lülitit kasutatakse režiimide vahel vahetamiseks.

Superfire X30 atribuudid

Täiustatud disain, reguleeritav töönurk ja punase ja valge kombinatsioon eristavad X30 teistest tänavavalgustitest.

Sisaldab:

  • Esilatern
  • USB kaabel

Spetsifikatsioonid:

Mudel: X30

Valgusallikas: CREE XPG LED (ülemine lamp) + COB (peamine lamp)

Nimivõimsus: 5

Tööaeg: 160 minutit

Luumen: 500

Kukkumiskindlus (meetrites): 1

Suurus (mm): 60x45x35

Kaal (g): 58

Veekindel: IP44

Maksimaalne. tala kaugus: 60-130

Laadimisport: mikro -USB

Aku maht (mAh): 1200

Valgustusrežiimid: 5 režiimi (põhituli> lisatarvikud> põhi- ja lisaseadmed> punane tuli> punane vilkur, anduri kaugus 10 cm, režiimimälu funktsioon)

Materjal: ABS plastik

Laadimisaeg: 167 minutit

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Laetavad taskulambid

Üks asi, mis peaks kindlasti olema igas kodus, on taskulamp. Lõppude lõpuks ei tea te kunagi, millal elekter kaob või kui on pime, peate minema õue või võib-olla pimedasse keldrisse. Taskulamp on asendamatu abivahend ka jahil, kalal või matkal, sest see kestab kaua ja annab valgustust erinevates kohtades. Üks populaarsemaid ja praktilisemaid taskulambi tüüpe on laetavad taskulambid. Sõltuvalt nende akust, võivad need täislaadimisel töötada üle 54 tunni. Meie valikus on väga erinevaid mudeleid - alates kõige lihtsamatest, väikestest ja kergesti kasutatavatest taskulampidest kuni professionaalsete, suuremate ja võimsate akudega taskulampideni, mis suudavad eredalt valgustada ka väga suuri ruume. Laetavatel taskulampidel võivad olenevalt mudelist olla mugavad käepidemed, ripatsid ja neid saab kinnitada ka pähe.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Taskulamp läheduslülitiga Superfire X30, USB, 500lm, 130m

Kauba ID: 5001932
Kategooria: Taskulambid, pealambid ja prožektorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,24 x 0,25 m, 0,5 kg
Valgustuse aeg: 160 min
Kaal umbes: 58 g
Kaubamärk: Superfire
Tüüp: LED-valgustid, Laetavad taskulambid
Vaade: Superfire, led-valgustid taskulambid, pealambid ja prožektorid, Superfire, laetavad taskulambid taskulambid, pealambid ja prožektorid
Element komplektis: Ei
Mõõtmed: 60 x 45 x 35
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Superfire tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Taskulamp läheduslülitiga Superfire X30, USB, 500lm, 130m
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki