IMOU Cruiser IPC-S22FP WiFi P&T kaamera 2MP 3,6 mm (89 °) fikseeritud objektiiv

Täpsustused:
Tüüp: Turvakaamerad
Kauba ID: 144922
6470
Lisa korvi
856 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

24. maist

000

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: IMOU Cruiser IPC-S22FP WiFi P&T kaamera 2MP 3,6 mm (89 °) fikseeritud objektiiv

Imou Cruiser 2MP WiFi turvakaamera pakub Full HD 1920 &times; 1080 videosalvestust ning koost&ouml;&ouml;s uudse videokodeeringuga j&otilde;uab Sinuni h&auml;mmastavalt detailne pilt, isegi &ouml;&ouml;sel. Kaamerapea on v&otilde;imeline horisontaalselt p&ouml;&ouml;rlema 355 kraadi ulatuses ning vertikaalselt 90 kraadi, tagades v&otilde;imalikult suure vaatev&auml;lja.<br /><br /><strong>Neli nutikat &ouml;&ouml;režiimi</strong><br /><ul><li>Infrapuna režiim: t&auml;iustatud infrapuna algoritmid tagavad selge mustvalge pildi isegi t&auml;ielikus pimeduses.</li><li>V&auml;rvirežiim: t&auml;nu kahele sisseehitatud valgustile saad n&uuml;&uuml;d ka &ouml;&ouml;sel v&auml;rve n&auml;ha. Selle režiimiga saad oma koduhoovi mugavalt valgustada.</li><li>Nutikas režiim: saad nautida mustvalget ja v&auml;rvilist pilti vastavalt vajadusele. Valgustid l&auml;hevad automaatselt t&ouml;&ouml;le, kui on tuvastatud kahtlane liikumine.</li><li>V&auml;ljal&uuml;litatud režiim: kui Sul ei ole &otilde;uevalgustust tarvis, saad valgusreostuse v&auml;hendamiseks kasutada mugavalt seda režiimi.</li></ul><br /><strong>Ilmastikukindel disain</strong><br />IP66 ilmastikukindel disain v&otilde;imaldab Cruiser 2MP kaamerat kasutada igasugustes tingimustes. Lisaks on turvakaameral ilmastikukindel nupp algseadistamiseks, et vajadusel p&auml;&auml;seks sellele kiiresti ja mugavalt ligi.<br /><br /><strong>Kahesuunaline k&otilde;ne</strong><br />Imou turvakaameral on sisseehitatud k&otilde;lar ja kajav&auml;hendusega mikrofon, et saaksid muretult suhelda oma lemmiklooma, pereliikme v&otilde;i hoopis kutsumata k&uuml;lalisega.<br /><br /><strong>Nutikas liikumisandur</strong><br />Turvakaamera teavitab Sind kohe, kui on tuvastanud inimese liikumise. Nutikas liikumisandur v&auml;hendab t&otilde;husalt igasuguseid valeh&auml;ireid.<br /><br /><strong>Tuvastuspiirkond</strong><br />Saad mugavalt valida piirkonna, kus Cruiser 2MP liikumisele reageerib. Sellisel juhul ei tule &uuml;htki teavitust, kui tuvastatakse liikumine tuvastuspiirkonnast v&auml;ljaspool. <br /><br /><strong>Suurep&auml;rane WiFi &uuml;henduvus</strong><br />Kaks v&auml;list antenni tagavad stabiilsema videosalvestuse. Lisaks toetab turvakaamera WiFi kuumkohta &ndash; seega saad salvestusi vaadata ka siis, kui interneti&uuml;hendus on parasjagu kadunud.<br /><br /><strong>Turvaline salvestuste hoidmine</strong><br />Lisaks microSD-kaardile toetab turvakaamera Imou Cloud salvestusruumi kasutamist ja &uuml;hilduvate salvestusseadmete kasutamist. See v&otilde;imaldab turvalisuse suurendamiseks videoid lokaalselt salvestada.<br /><br /><strong>Erinevad kinnitusviisid</strong><br />Kaamerat on v&otilde;imalik kinnitada nii lakke, seinale kui ka posti k&uuml;lge.

Üldine tooteinfo: IMOU Cruiser IPC-S22FP WiFi P&T kaamera 2MP 3,6 mm (89 °) fikseeritud objektiiv

Kauba ID: 144922
Kategooria: Valvekaamerad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,2 x 0,2 m, 0,2 kg
Tüüp: Turvakaamerad
Vaade: Imou, turvakaamerad valvekaamerad
Kaubamärk: Imou
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Imou tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

IMOU Cruiser IPC-S22FP WiFi P&T kaamera 2MP 3,6 mm (89 °) fikseeritud objektiiv
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki