NSPanel Smart Scene seinalüliti Sonoff, 6920075776393

Täpsustused:
Tüüp: Kaamera tarvikud
Kauba ID: 5645442
4849
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

8. juulist

199

Omniva pakiautomaat

8. juulist

219

DPD pakiautomaat

8. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

8. juulist

259

Kuller

8. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

8. juulist

199

Omniva pakiautomaat

8. juulist

219

DPD pakiautomaat

8. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

8. juulist

259

Kuller

8. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: NSPanel Smart Scene seinalüliti Sonoff

Sonoff NSPaneli seinalüliti

Kogege, kui lihtne ja mugav võib nutika kodu haldamine olla. Sonoffi seinalüliti on teie enda juhtimiskeskus, millega saate oma seadmeid juhtida, konkreetset stseeni valida ja isegi ilmateadet kontrollida. Seade toetab Wi-Fi-ühendust ja ühildub eWeLinki rakendusega ning Amazon Alexa, Google Assistanti, Siri ja Alice'i assistentidega. Samuti on see varustatud kasutajasõbraliku HMI-paneeli, puuteekraani, 2 füüsilise lüliti ja termostaadiga.


HMI paneel – teie seadmete mugav juhtimine

Nüüd saate oma seadmeid mugavalt juhtida ja valitud nutikaid stseene vaid mõne puudutusega aktiveerida. Sonoff seinalüliti on varustatud puutetundliku ekraaniga HMI-paneeliga, mis tagab kiire juurdepääsu paljudele kasulikele funktsioonidele. Selle abiga saate hõlpsalt juhtida valgustust, reguleerida kliimaseadme tööd ja palju muud! Veelgi enam, ekraani all on 2 füüsilist nuppu, mis võimaldavad teil iseseisvalt juhtida kahte seadet – näiteks seda, mida kasutate kõige sagedamini.

Lihtsam valgustustöö

Lüliti sobib suurepäraselt valgustuse juhtimiseks. Tänu HMI paneelile võimaldab see kiiresti ja mugavalt juhtida sellega seotud nutipirne või LED-ribasid, samuti reguleerida nende parameetreid. Vaid mõne puudutusega saate näiteks valgust heledamaks muuta, hämardada, muuta selle värvitemperatuuri või värvi. Nüüd saate mõne hetkega luua ainulaadse atmosfääri igaks sündmuseks!


Looge nutikaid stseene ja ajakavasid

Kohandage oma nutiseadmed oma elustiiliga. Lüliti võimaldab luua valitud seadmete töögraafikuid. Näiteks saate oma magamistoa valguse automaatselt välja lülitada kell 23.00, kui lähete magama. Saate luua ka nutikaid stseene. Selle abil saate näiteks ühe nupuvajutusega sisse lülitada kütte ja pehme, vaikse valgustuse, kui vaatate filmi. NSPanel toetab kuni 8 vidinat.

Kaugjuhtimispult rakendusega

Jätke piirangutega hüvasti ja hallake oma nutiseadmeid kõikjal, kus soovite – isegi siis, kui olete kodust eemal, näiteks puhkusel, tööl või kohvikus. NSPanel ühildub rakendusega eWeLink, nii et saate oma seotud seadmeid nutitelefonist juhtida. Vaid mõne klõpsuga saate sätteid reguleerida või kontrollida, kas teie kodus on tuled välja lülitatud.

Juhtige oma seadmeid häälkäsklustega

Kas teie käed on hõivatud ja peate tuled välja lülitama? Või äkki lebate mugavas voodis ja soovite kütte välja lülitada? Sa ei pea enam iga kord oma istmelt liikuma ega oma nutitelefoni järele sirutama! NSPanel hoiab teie seotud seadmeid ooterežiimis ja ühildub Google Assistanti, Siri, Amazon Alexa ja Alice'i häälassistentidega, mis tähendab, et saate neid häälega juhtida. Vaid mõne sõnaga saate tuled või konditsioneeri sisse lülitada!

Võimalus varustust grupeerida

Kas soovite valgustid sisse lülitada kogu majas või valitud ruumides, näiteks köögis ja esikus? Enam ei pea iga lampi või pirni eraldi sisse lülitama! Sonoff NSPaneli lüliti võimaldab rühmitada sama tüüpi seadmeid, nii et saate juhtida mitte ainult iga seadet eraldi, vaid ka kõiki korraga. Samuti saate valitud seadeid igal ajal hõlpsalt muuta.

Sisseehitatud termostaat

Seade on varustatud termostaadi ja täiustatud anduritega, mis tuvastavad ümbritseva õhu temperatuuri ja aitavad teil seda soovitud tasemel hoida. Siduge oma kütteseade või kliimaseade sellega ja pange need automaatselt tööle vastavalt oma eelistustele. Samuti saate määrata erinevatele kellaaegadele erinevaid temperatuure. 20°C keskpäevast õhtuni? 23°C öösel? NSPanel hoolitseb selle eest, et teie kütteseade ja kliimaseade säilitaksid soovitud temperatuuri!

Kontrollige ilmateadet reaalajas

Majast lahkumas? Nüüd piisab, kui heita pilk NSPanelile, et teada saada, kas vihmavari tasub kaasa võtta. Seade toetab Wi-Fi-ühendust, nii et see suudab kuvada mitte ainult kuupäeva ja kellaaega, vaid ka ilmateateid reaalajas. Seadme ekraanilt leiate teavet koduse ja välistemperatuuri kohta. Lisaks võimaldab spetsiaalne ikoon kontrollida, kas väljas on päikesepaisteline ilm, pilves või vihma.

Lai ühilduvus

Looge oma unistuste nutikas kodu, kus elate hästi. NSPanel ühildub enamiku Sonoffi toodetega, nagu lülitid, pistikupesad, lambipirnid või LED-ribad. Samuti võimaldab see mugavalt juhtida valitud Philips Hue seadmeid. Kõik see annab teile palju võimalusi luua teile täiuslikult kohandatud targa kodu süsteem.

Kasti


NSPaneli lüliti

2x kruvi

Kasutusjuhend

Spetsifikatsioon

Bränd
Sonoff

Mudel
NSPanel-EU

Sisend
100-240V ~ 50/60Hz 4A max.

Väljund
100-240V ~ 50/60Hz, 2A / kanal, kokku 4A

LED-koormus
150W 110V / kanal, 300W 110V kokku

Wi-Fi
IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz

Bluetoothi ​​standard
4.2 BLE

Ekraan
3,5-tolline TFT

Kuva eraldusvõime ioon
480x320 pikslit

Toetatud süsteemid
Android, iOS

Korpuse materjal
PC V0 + CRS + karastatud klaas

Mõõtmed
86x86x41,7 mm

Sertifikaadid
CE, CQC, SRRC, RoHS 

Üldine tooteinfo: NSPanel Smart Scene seinalüliti Sonoff

Kauba ID: 5645442
Kategooria: Valvekaamerad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,2 m, 0,2 kg
Nutiseade: Jah
Tüüp: Kaamera tarvikud
Vaade: Sonoff, kaamera tarvikud valvekaamerad
Kaubamärk: Sonoff
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sonoff tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

NSPanel Smart Scene seinalüliti Sonoff
4

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(0)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Hannes T.
15.05.2023

Valik: 6920075776393

kaup korralik ja tarne kiire

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki