Juhtmevaba kaamera 5GHz/2.4GHz Wi-Fi, 4MP Argus PT 2K Dual, IR kuni 10M, Type-C

Täpsustused:
Tüüp: Turvakaamerad
Kauba ID: 8614161

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Juhtmevaba kaamera 5GHz/2.4GHz Wi-Fi, 4MP Argus PT 2K Dual, IR kuni 10M, Type-C

Toote kirjeldus: Juhtmevaba kaamera 5GHz/2.4GHz Wi-Fi, 4MP Argus PT 2K Dual, IR kuni 10M, Micro SD

Ideaalne toa, laste ja loomade jälgimiseks, samuti välitingimustes õueala perimeetri jälgimiseks. Sisseehitatud Wi-Fi funktsioon võimaldab teil kaameraga juhtmevabalt kõikjalt ühendust luua. Kaameral on mälukaardipesa, nii et videote salvestamiseks pole teil vaja täiendavaid salvestusseadmeid. Reaalajas videoid ja salvestisi saate vaadata, kui ühendate oma telefoni kaameraga.

Juhitav kaamera perimeetri kaitseks.

Seda kaamerat saab pöörata horisontaalselt 355 ° ja vertikaalselt 140 °, mis võimaldab teil jälgida suuremat ala ja juhtida kaamera liikumisi. Täislaetud kaamera tööaeg on tavalises režiimis 1–4 nädalat. Kaamera on vastupidav veele ja muudele välistele teguritele, mistõttu sobib see kasutamiseks nii väljas kui ka siseruumides. 4MP 2K eraldusvõimega kaameral on valgustundlik CMOS  sensor ja see kasutab ka IR-valgustust, mis muudab selle täiuslikuks pimedas filmimiseks. Kui kaamera tuvastab liikumise, hakkab PIR-anduri abil kaamera pilti mälukaardile salvestama ning saadab signaali ka otse telefoni. Kõik, mida peate tegema, on teostada lihtne seadistamine ja ühendada see WiFi-võrguga. Seda veebikaamerat saate juhtida Google assistant või Alexaga.

Selle kaamera WiFi-signaali kaugus on 60 meetrit, kuid pidage meeles, et keskkond mõjutab Wi-Fi-signaali tugevalt. Selle kaamera tegelik suhtluskaugus sõltub kaamera töökeskkonnast. Seega, kui teil on WiFi-signaali tuvastamisega probleeme, soovitame ruuterit värskendada või viia see Wi-Fi-kaameratele lähemale.

Isiku/auto tuvastamine

Eristab inimesi ja sõidukeid teistest objektidest. Täpsemad hoiatused.

2K 4MP Super HD

2X selgem kui 1080p HD. Rohkem detaile, parem visuaalne kogemus.

Kahe sagedusalaga WiFi

2,4/5 GHz WiFi lihtsaks ja paindlikuks traadita seadistamiseks.

Komplekt sisaldab:

  • 1x Argus PT kaamera
  • 1x Nõel
  • 1x Kinnitus
  • 1x Paigaldusmall
  • 1x Reolink kaitstud ala kleebis
  • 1x Kiire ühendamise juhend
  • 1x Kinnituskruvide pakk
  • 1x USB kaabel

Reolink

"Reolink" on Hiina valvekaamerate ettevõte, mis asutati 2009. aastal eesmärgiga luua parimaid turvatooteid tarbijatele üle maailma. Nende hulka kuuluvad juhtmevabad kaamerad, WiFi-kaamerad, SIM-kaamerad ja laetavad akud. 100% juhtmevabad kaamerad saab paigutada kõikjale sise- või välistingimustesse. WiFi või PoE videovalvesüsteemid pakuvad ööpäevaringset valvet, 7 päeva nädalas ja pidevat salvestamist. Reolinki Plug and Play tehnoloogia pakub isetegemise kasutajatele suurepärast mugavust ilma ümberseadistamise või kohandamiseta ning uusima 4K-tehnoloogiaga integreeritud võrguvideosalvesti (NVR) ja IP-kaamera pakuvad suurepärast vaatamiskogemust nutitelefonis või tahvelarvutis. Reolink arendab uuenduslikke ja täiustatud tehnoloogiaid katkematu toiteallika pakkumiseks– nutikas ja kulutõhus lahendus. Pakkuge oma klientidele nutikaid ja lihtsaid lahendusi ning muutke oma kodu ja kontor turvalisemaks ning mugavamaks.

Juhtmevaba kaamera 5GHz/2.4GHz Wi-Fi, 4MP Argus PT 2K Dual, IR kuni 10M, Type-C Reolink

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Juhtmevaba kaamera 5GHz/2.4GHz Wi-Fi, 4MP Argus PT 2K Dual, IR kuni 10M, Type-C

Kauba ID: 8614161
Kategooria: Valvekaamerad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,225 x 0,135 m, 0,92 kg
Nutiseade: Ei
Tüüp: Turvakaamerad
Vaade: Reolink, turvakaamerad valvekaamerad
Kaubamärk: Reolink
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Reolink tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Juhtmevaba kaamera 5GHz/2.4GHz Wi-Fi, 4MP Argus PT 2K Dual, IR kuni 10M, Type-C
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki