Turvakaamera 4G LTE Starlight

Täpsustused:
Tüüp: Turvakaamerad
Kauba ID: 7612575
26800

SJH hind

27999
Lisa korvi
1013 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

24. maist

000

Kuller

27. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

27. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Turvakaamera 4G LTE Starlight

- Teie valik: 4G LTE Starlight kaamerat toetavad Vodafone, O2, EE, Three ja EIOTCLUB. Komplekt sisaldab MVNO EIOTCLUB ettemakstud 4G LTE mobiilset SIM-kaarti 100 MB tasuta andmeside jaoks 7 päevaks. Samuti pole lepingut ega aktiveerimis- ega varjatud tasusid. Lisaandmed on ostmiseks saadaval.

- Vaata rohkem kogu päeva 2K-värvi: andke endale võimas 2K-värvitäpsus 24 tundi ööpäevas Starlight Sensoriga. 120° vaateväljaga näete rohkem oma ümbrust, et oma varasid paremini kaitsta.

- Nautige igavest energiat: vältige pidevat aku vahetamist, kui aku kestab kuni 3 kuud. Kui paigaldate „eufyCam“ päikeselaadija (ei ole kaasas), ei pea te tänu „Forever Powerile“ enam kunagi akut vahetama.

- Võimas tehisintellekt, kõrge mugavus: sisseehitatud tehisintellektiga filtreerige kuni 95% valehäiretest ja saate ainult olulisi hoiatusi. Kui midagi läheb valesti, saate suhelda kahesuunalise heliga või jälgida sisseehitatud GPS-iga 4G LTE Starlight kaamerat.

- Hankige kaugjuurdepääs ilma pilveta: vältige pilve tasusid sisseehitatud 8 GB kohaliku salvestusruumiga ja vaadake kõiki oma salvestisi tasuta.

Üldine tooteinfo: Turvakaamera 4G LTE Starlight

Kauba ID: 7612575
Kategooria: Valvekaamerad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,84 x 0,26 x 0,99 m, 0,5 kg
Tüüp: Turvakaamerad
Vaade: Starlight, turvakaamerad valvekaamerad
Kaubamärk: Starlight
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Starlight tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Turvakaamera 4G LTE Starlight
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki