Lõikeketas 230 mm WellCut® WCA23019

Täpsustused:
Tüüp: Lõikeriist
Ettenähtud: Lõikekettad
Kauba ID: 9807942

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Lõikeketas 230 mm WellCut® WCA23019

Selle WellCut® 230 mm metallilõikekettaga saate oma metallitööd kiiresti ja sirgelt lõigata. See WCA23019 230 mm abrasiivne lõikeketas nurklihvijale sobib ideaalselt terase, roostevaba terase, alumiiniumi ja vase lõikamiseks. Selle kitsas 1,9 mm lõikekoht tagab kiire ja tõhusa lõikamise. Kuna see vastab ohutusnõuetele EN12413, võite olla kindel, et see abrasiivne metallist lõikeketas lõikab ohutult ja tõhusalt. Sellel suure jõudlusega 9-tollise nurklihvija metallist lõikekettal on vastupidavaks kasutamiseks sisemine võrgusilma tugevduskiht; lõikeketta abrasiivne alumiiniumoksiidi kate tagab pika, usaldusväärse kasutuse ja töökindluse. Tänu oma mõõtmetele 230 x 1,9 x 22,23 mm sobib see õhuke metallist lõikeketas enamiku standardsuuruses nurklihvijate ja bensiinimootoriga ketaslõikuritega. Kuna kõik WellCut® lõiketerad on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, on teile tagatud optimaalne jõudlus ja suurepärane lõikehinna suhe.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Lõikeketas 230 mm WellCut® WCA23019

Kauba ID: 9807942
Kategooria: Käsitööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,3 x 0,3 m, 0,1 kg
Tüüp: Lõikeriist
Vaade: TOUGH MASTER, lõikeriist käsitööriistad
Ettenähtud: Lõikekettad
Kaubamärk: TOUGH MASTER
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik TOUGH MASTER tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lõikeketas 230 mm WellCut® WCA23019
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki