WC loputusraam Viega Prevista Dry

Täpsustused:
Tüüp: Kokkupandavad raamid
Seeria: Prevista Dry
Kauba ID: 7419625
19500
Lisa korvi
737 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Postkontor

14. maist

199

Kuller

14. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. maist

199

Kuller

14. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: WC loputusraam Viega Prevista Dry

Usaldusväärne „Viega“ kvaliteet

Üks süsteem kõigi juhtumite jaoks

Kiire ja lihtne paigaldus

Maksimaalne ökonoomsus

Veenev teenindus

Täielik ühilduvus

Individuaalne disain

Kõrged kvaliteedistandardid

Koos bidee ühendusega

Mõõtmed (kõrgus x laius x sügavus): 1120 x 500 x 120 mm

 

Viega Prevista

Lihtsam paigaldamine, maksimaalne disainivabadus: Viega kasutas selle uue peidetud moodulsüsteemi väljatöötamiseks oma kogemusi ja klientide ideid. Tulemus: „Viega Prevista“. Uue põlvkonna manustatud moodulid. See säästab aega ja tagab teile suurima mugavuse.

Hubane Viega Prevista
 

Valmistatud Saksamaal ("Made in Germany")

Loputuspaak on valmistatud Saksamaal. Aastatepikkune tootmiskogemus tagab selle vastupidavuse. Lisaks kontrollitakse iga loputuspaaki lekete ja jõudluse suhtes enne tarnimist, et tagada maksimaalne ohutus ja kvaliteet.

Selge paigaldus

Kõik liikuvad ja käsitsi paigaldatavad konstruktsiooniosad on värvitud kollaseks. Uue juhtimiskontseptsiooni eelised ilmnevad eriti selgelt uues vee äravoolumehhanismis.

Konkurentsitult paindlikud loputusmahud

Loputuspaak mahutab 3,5–7,5 liitrit vett täielikuks loputamiseks ja 2–4 ​​liitrit vett osaliseks loputamiseks. Individuaalseid seadistusi saab teha mitmes etapis 0,5l sammuga.

 
Mõnus Viega Prevista
 

Loputuspaak. Kolm kasutust.

Graatsiline ja paindlik: Viega on oma valikut radikaalselt lihtsustanud. Kipsplaadi moodulite kasutamiseks on kolm võimalust kipsplaadi viimistluseks ja paigaldamiseks telliskivisse. Süsteemide tuumaks on uus „Prevista“ loputuspaak. Seda saab paigaldada ilma tööriistadeta ja see ühildub kõigi „Visigni“ nuppudega.

Uus "Prevista" loputuspaak on Viega uute süvistatavate moodulite aluseks – olenemata sellest, kas plaanite vannituba kipsplaadi viimistlusega või soovite seda paigaldada müürides. See on sama kõigis „Prevista“ wc-pottides. Täite- ja tühjendusklapid ning juhtimismehaanika on kõigil mudelitel samad.

Kasutamine

Paakide valik on oluliselt lihtsustatud. Peidetud moodulite kasutamiseks on kolm võimalust. Kipsplaadi viimistluse puhul on „Prevista Dry“ seinapaigalduseks ja aluse paigalduseks, „Prevista Dry Plus“ aga profiilipaigalduseks. "Prevista Pure" on mõeldud müüri sisse paigaldamiseks. Kõikidel süsteemidel on sama loputuspaak. Nii saate lühikese ajaga kokku panna ja paigaldada süvistatavate moodulite süsteemi.

 
Mõnus Viega Prevista
 

„Prevista Dry“

Uued eelkrohvitud moodulid Prevista Dry seina paigaldamiseks ja aluse paigaldamiseks hõlbustavad tänu mitmetele uutele funktsioonidele paigaldamist kipsplaadi viimistluskonstruktsioonidesse. Need on vastupidavad ja seetõttu väga töökindlad. Tänu lihtsale paigalduskontseptsioonile säästab see uus süvistatav moodulsüsteem palju aega ja raha. Samas saab seda paindlikult kohandada kõikidele vajadustele.

Kiire ja lihtne paigaldus

Pärast eelpaigaldustöid, näiteks aukude puurimist, saab „Prevista Dry“ paigaldada kolme tööriistaga: kokkupandav mõõdulint, vesilood ja 13-suurusega mutrivõti. Nagu loputuspaagi puhul, on kõik elemendid, mida saab paigaldada ilma tööriistadeta, kollased. Ja seinale paigaldatakse „Prevista Dry“ peaaegu automaatselt: sellised lahendused nagu seinakonsool säästavad oma paindlikkuse tõttu lisaaega.

Funktsioonid suurema mugavuse tagamiseks

Oluline tulevikuteema on põlvkonnale sobiv vann. „Viega Prevista“ modifikatsioon on selleks kõige paremini ette valmistatud seeriakõrguse reguleerimise funktsiooniga, mis pakub ka võimalust paigaldada kõikide kuulsate tootjate tualetid hügieenilise dušiga.

 

Presvista nupud

Kvaliteetsed materjalid igale maitsele. Alates spoonitud puitpindadest, harjatud roostevabast terasest kuni klaasi ja kvaliteetse plastini – uued „Visigni“ allavajutatavad nupud on saadaval väga erinevatest materjalidest. Need pakuvad igale maitsele sobivat disaini ja sobivad kokku ka kaasaegse tehnikaga.

Kõik nupud ühilduvad „Prevista“ loputuspaagiga ja neid saab paigaldada suures osas ilma tööriistadeta.

Prevista nupud leiate SIIT.

 

Üldine tooteinfo: WC loputusraam Viega Prevista Dry

Kauba ID: 7419625
Kategooria: WC-poti lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,12 x 0,5 x 0,12 m, 10 kg
Päritolumaa: Saksamaa
Tüüp: Kokkupandavad raamid
Vaade: Viega, kokkupandavad raamid wc-poti lisatarvikud
Kaubamärk: Viega
Seeria: Prevista Dry
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Viega tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

WC loputusraam Viega Prevista Dry
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki