Õhukuivati ja õhupuhati TTK 27 HEPA

Täpsustused:
Tüüp: Niiskuse imejad
Kauba ID: 8633071
16500
Lisa korvi
807 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

9. maist

000

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Postkontor

10. maist

199

Omniva pakiautomaat

10. maist

219

DPD pakiautomaat

10. maist

249

Kuller

10. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Postkontor

10. maist

199

Omniva pakiautomaat

10. maist

219

DPD pakiautomaat

10. maist

249

Kuller

10. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Õhukuivati ja õhupuhati TTK 27 HEPA

Ideaalne kombinatsioon tervisliku toakliima tagamiseks: 12 l õhukuivati ja HEPA õhupuhasti 95 % tõhususega, mis kaitseb hallituse, bakterite, viiruste, tolmu, õietolmu ja allergeenide eest.Oskuslikult kombineeritud: 95 % HEPA-filtriga õhukuivati ja õhupuhasti.Siseruumide õhu nautimine. Selle ja veel rohkemgi võimalikuks tegemine silmapaistval viisil - multifunktsionaalse disainiga õhukuivatid TTK 27 HEPA ja TTK 64 HEPA. Kombineeritud seadmed, mis on varustatud koguni kahe tehnoloogiaga õhu kvaliteedi püsivaks parandamiseks, kõrvaldavad ebatervisliku niiskuse elu- ja äriruumides, kontorites, kauplustes, kütmata talveaedades, keldrites, samuti garaažides. Lisaks puhastatakse ruumiõhk integreeritud HEPA-filtris ja eemaldatakse 95 protsenti patogeensetest bakteritest/viirustest, hallitusseente idudest, õietolmust, kodutolmust, tahkete osakeste, allergeenidest ja muudest saasteainetest. Püsiv tervisekaitse kõigile ruumis viibijatele - märgatav kergendus eelkõige allergikutele ja kodutolmuallergikutele. Kaasaegsed õhukuivatid on saadaval sirgjoonelise kuubikujulise disainiga, kaldservadega ja struktureeritud pinnaga kahes versioonis ja seadme suuruses.

 

Kõik sees - tervislikuma toaõhu ja parema elukvaliteedi saavutamiseksHügrostaatiga juhitav automaatne õhukuivatussüsteem koos soovitud niiskustaseme sihtväärtustega (30 % kuni 80 %), digitaalsed õhukvaliteedi andurid, neli töörežiimi, sealhulgas öine režiim, ja kaks ventilaatori astet tagavad usaldusväärse õhukuivatuse ja õhupuhastuse protsessi. Järelevalveta pidevaks tööks on seade ülevoolukaitsega varustatud lisaks tagaküljel oleva voolikuühendusega, mille abil saab õhust väljavoolatud kondensaadi vooliku kaudu püsivalt ära juhtida. Praktiline funktsioon on eesmine värviline LED-ekraan, mis näitab ruumiõhu kvaliteedi seisundit kolmes värvitoonis (sinine, roheline, punane). LED-valgustusega segmendinäidik teavitab teid praeguse niiskuse protsentuaalsest täpsusest, eelseadistatud sihtniiskusest ja järelejäänud töötundidest (aktiveeritud 24-tunnise taimeri abil), mis võimaldavad ajajuhtimisega sisse- või väljalülitamist.

Nähes ruumi õhku teiste silmadega: Õhukvaliteedi andurid

  • Me ei saa ruumiõhu järgi öelda, kas see on liiga niiske või haigustekitajatega saastunud, lihtsalt seda vaadates. Tavaliselt võite märgata, et õhus hõljuvad nähtamatult hallituse eosed või viirused, kui on juba liiga hilja.

Ruumikuivati TTK 27 HEPA märkab seda, mida meie ei märka. Selle digitaalsed niiskusandurid mõõdavad pidevalt toa niiskustaset. Eriti mugav on eesmine värviline LED-ekraan, mis näitab ruumi praegust niiskust:

- Sinine: Näitab, et õhuniiskus on liiga madal/kuiv (alla 50 %).- Roheline: Näitab optimaalset niiskustaset (vahemikus 50-70 %).- Punane: Näitab, et õhuniiskus on liiga kõrge (üle 70 %).Õrn pesu kuivatamine õhukuivatite abilLisaks ruumiõhu kuivatamisele saab õhukuivatajat mugavalt kasutada ka pesu kuivatamiseks - kas abistavalt või tavalise kuivatusmasina täieliku asendajana. Pesu kuivatamise funktsioon (mida nimetatakse ka pesukuivatusrežiimiks või SuperDry-funktsiooniks) on võrreldav traditsioonilise õhkkuivatusega väljas.

Kuivatusseadmete eeliseks on, et nad kuivatavad pesu sama õrnalt kui looduses väljas. Värvid säilitavad oma sära ja riiete eluiga on pikem kui tavapäraste kuivatite puhul - ja seda kõike oluliselt väiksema energiatarbimisega.

Lisaks sellele saab isegi tundlikke materjale, nagu vill, siid või sünteetilised kiud, kuivatada probleemideta. Erinevalt puhtast õhukuivatusest tundub pesu nahal palju pehmem ja meeldivam.

Pesu kuivatamist saab teostada ka ilma täiendava pesukuivatusfunktsioonita õhukuivatite abil. Õhuniiskuse sihtväärtus tuleb siis seadistada vastavalt soovitud jääkniiskusele:

 - Kapp kuiv: 46 % suhteline õhuniiskus- Triikraud kuiv: 58 % suhteline õhuniiskus- Nahk kuiv: 65 % suhteline õhuniiskus Puhastatud ja kuivatatud ruumiõhk teeb vahetIga inimene vajab sisse- ja väljahingamiseks 10 000-20 000 liitrit õhku päevas. Kui õhk on liiga niiske ja saastavate osakeste või haigustekitajatega saastunud, paneb see meie immuunsüsteemi proovile ja - halvemal juhul - kutsub esile hingamisteede haigusi. Samuti võivad mööbel, inventar ja isegi hoone konstruktsioon kahjustada, kui õhuniiskuse tase on pidevalt liiga kõrge (> 60 protsenti).

Kombineeritud kaitse niiskuse ja haigustekitajate vastuUsaldage oma tervise ja sisustuse kaitsmiseks ning ruumiõhu kvaliteedi lihtsaks ja mugavaks jälgimiseks TTK 27 HEPA väga tõhusa HEPA õhupuhastustehnoloogiaga. Kombineeritud õhupuhastus- ja niiskustehnoloogiaga takistab see multitalent usaldusväärselt ebatervislike hallitusseente teket ja sellega seotud niiskusprobleeme, nagu hallituse teke, hallituseplekid ja niiskus. Viirusi kandvad aerosoolid, viirused (näiteks SARS-CoV-2 ja gripiviirused), bakterid, hallitusseente eosed, tahked osakesed, kodutolm, loomakarvad ja muud õhus levivad haigustekitajad eemaldatakse ruumiõhust topeltfiltrisüsteemiga, mis koosneb eelfiltrist ja väga tõhusast HEPA-filtrist. Lisaks sellele väheneb tolmulestade ja allergeenide kasv. Igakülgselt puhas asi.

Automaatne taaskäivitusfunktsioonElektrikatkestusest tingitud ootamatu väljalülitamise korral paneb automaatne taaskäivitusfunktsioon (või "mälufunktsioon") seadme taaskäivitama eelnevalt valitud seadistusega kohe, kui vooluvõrk on taastunud. Tänu sellele sobib õhukuivati ka kombineeritud kasutamiseks koos taimeriiga.

Tervislik lahendus tervisliku sisekliima tagamiseksVisuaalselt atraktiivsetele 2-in-1 õhukuivatitele/õhupuhastitele TTK 27 HEPA ja TTK 64 HEPA on ühiseks tunnuseks ulatuslikud mugavusomadused, kõrge kasutusmugavus ja meeldivalt madal müratase. Seetõttu soovitatakse õhupuhastid kasutada ka müratundlikes keskkondades.

Hügrostaatiga juhitav automaatne õhukuivatus:Hügrostaatiga juhitavas automaatses kuivatusrežiimis töötab TTK 27 HEPA pidevalt, kuni saavutatakse soovitud õhuniiskuse väärtus. Seda väärtust saab reguleerida 5 % kaupa vahemikus 30 % kuni 80 %. Seejärel lülitub kompressor automaatselt välja. Kui sihtväärtus uuesti ületatakse, lülitub seade automaatselt sisse. Nii tagab TTK 27 HEPA alati ideaalse ruumi õhuniiskuse taseme vastavalt teie vajadustele.

Pidev töö: Kondenseerunud vesi seintel, klaaspindadel või soojussildadel ja ebapiisav ventilatsioon on samal ajal sagedased niiskuskahjustuste põhjused. Niiskuskahjustused tekivad ka siis, kui vesi satub keldrisse väljastpoolt läbi ebapiisavalt isoleeritud seina või üleujutuste ja tugevate vihmahoogude ajal. Selliste keskkondade püsivalt kuivana hoidmiseks on TTK 27 HEPA varustatud võimsa pideva töörežiimiga. Kui see töörežiim on valitud, kuivatatakse ruumiõhk pidevalt maksimaalse võimsusega.

Öörežiim:Liigsest õhuniiskusest, ebameeldivatest lõhnadest või ummistunud õhust tingitud halb õhukvaliteet võib põhimõtteliselt uneaega rikkuda. Öörežiimil puhastab ja kuivatab TTK 27 HEPA õrna õhuvoolu ja hämaras juhtpaneeli abil õhku. Hea une jaoks, et laadida oma patareisid.

Pesu kuivatamise funktsioon:Pesu õrnaks õhukuivatamiseks soovitame pesukuivatusrežiimi. Pesu kuivatamise funktsioon (mida nimetatakse ka riiete kuivatamise režiimiks või SuperDry-funktsiooniks) on võrreldav traditsioonilise õhkkuivatusega väljas. Sellised õhukuivatid nagu TTK 27 HEPA pakuvad pesu sama õrnalt kuivatada kui looduses väljas.

24-tunnine taimeri:On põhjust, et TTK 27 HEPA lülitatakse sisse või välja pärast eelseadistatud arvu tunde. Magamistoas soovitame kuivatamise ja puhastamise kombineeritud toimimist, et võimaldada rahulikku undamist. Päeval seevastu ei ole vaja seadet töös hoida, kui olete majast väljas. Samamoodi on kontori või töökoha õhu kuivatamine ja puhastamine vajalik ainult tööajal. Nende ja muude rakenduste jaoks on TTK 27 HEPA varustatud programmeeritava 24-tunnise taimeriga. See võimaldab teil eelseadistada töötundide arvu kuni automaatse sisse- või väljalülitumiseni 1 tunni kaupa.

Eluruumisõbralik disainiga õhukuivati TTK 27 HEPA veenab nii oma veenva välimuse kui ka tehniliste omaduste poolest. Seade reguleerib ruumi õhuniiskust tervislikule tasemele ja kaitseb tänu HEPA-filtrile viiruste, bakterite, hallitusseente ja muude õhusaasteainete eest.TTK 27 HEPA - eriseadmete omadused

  • Disain ja funktsioonid: Värviline LED-ekraan näitab ruumi praeguse õhuniiskuse seisundit. LED on sinine, kui ruumi õhuniiskus langeb alla 50 %. See on roheline, kui õhuniiskus jääb vahemikku 50-70 %. Punane tähendab, et õhuniiskus on tõusnud üle 70 %.
  • TTK 27 HEPA juhtpaneel on selge kujundusega ja kergesti mõistetav. Digitaalne ekraan näitab teileruumi suhtelise õhuniiskuse praegust väärtust, eelvalitud õhuniiskuse väärtust ja taimeri seatud tundide arvu.
  • Lihtsalt vahetatav HEPA-filter eemaldab ruumiõhust kuni 95 % kõigist õhusaasteainetest (nt bakterid, viirused, õietolm, hallitusseente eosed, tahked osakesed, allergeenid). Lihtsalt eemaldatav eelfilter hoiab endas linte ja loomakarvu ning seda saab kiiresti ja hõlpsasti pühkida või pesta.
  • Eemaldatava veepaagi mahutavus on 2,5 liitrit. Seade peatub automaatselt, kui paak on täis ja näitab seda LED-i abil. Kondensaatvee pidevaks ärajuhtimiseks saab seadme tagaküljel ühendada toru.
  • Hügrostaatiga juhitavas automaatses kuivatusrežiimis töötab TTK 27 HEPA pidevalt, kuni seadistatud suhteline õhuniiskus jõuab vahemikku 30-80 %, mille järel lülitub kompressor automaatselt välja. Kui sihtväärtus uuesti ületatakse, lülitub seade automaatselt sisse.
  • Kasutage praktilist taimeri funktsiooni, et lülitada seade sisse või välja pärast kindlaksmääratud arvu tundide möödumist. Aega saab programmeerida 1 tunni kaupa (1 kuni 24 h). Taimeri kasutamine hoiab ära ebavajalikud tööperioodid ja võimaldab teil kohandada õhukuivatust teie individuaalse elurütmiga.
  • TTK 27 HEPA-d võib kasutada ka ruumiõhu pesukuivatina, et kuivatada märga pesu eluruumides või abiruumides. Nii kiirendate riiete kuivatamise protsessi ja takistate, et riietes sisalduv niiskus ei kondenseeruks ruumis ja ei muutuks hallituse tekkepõhjaks.
  • Pidevas režiimis kuivatab TTK 27 HEPA ruumiõhku pidevalt töötades. See sobib eriti hästi keldri- või laoruumidesse, kus liigne niiskus põhjustab hallituse teket. Et te ei peaks pidevalt veepaaki tühjendama, saab ühendada kondensaadi äravooluvooliku.
  • Kas kodus, kontoris või magamistoas - TTK 27 HEPA õhukuivati tagab alati optimaalse ruumikliima tänu hügrostaatiga juhitavale automaatsele õhukuivatussüsteemile, pidevale suhtelise õhuniiskuse taseme mõõtmisele ja näitamisele õhukvaliteedi andurite abil, HEPA õhupuhastusele, pesukuivatusfunktsioonile ja taimerfunktsioonile.
  • Selleks, et vältida soovimatu ja tervisele ohtliku hallituse teket stuudiotes, kütmata talveaedades, vannitubades või niiskusele algselt avatud jahedates nurkades ja seintel, soovitame kasutada õhukuivatajat pidevalt ja kohe algusest peale.

Mõned praktilised eelised:

  • Kombineeritud õhukuivati HEPA õhupuhastiga (95 % tõhus HEPA-filtreerimine bakterite, viiruste, õietolmu, tahkete osakeste, tolmulestade, hallitusseente ja muude allergeenide ja saasteainete vastu).
  • Hügrostaatiga juhitav automaatne õhukuivatussüsteem koos sihtväärtuse eelvalimisega vahemikus 30-80 % suhtelise õhuniiskuse kohta 5 % sammudes.
  • Kui soovitud niiskuse väärtus on saavutatud, lülitub kompressor automaatselt välja. Ventilaator töötab edasi. Kui väärtus ületatakse, lülitub seade automaatselt sisse.
  • Sobib kuni 15 m² / 37 m³ suurustele ruumidele.
  • Kuivatusnäitajad max. 12 liitrit / 24 tundi
  • Õhukvaliteedi näitamine värvilise LED-iga
  • Pidev töö katkestamatuks õhukuivatamiseks järelevalveta ruumides
  • Taimeri funktsioon (1-24 tundi)
  • Öörežiim (ülivaikne)
  • Automaatne taaskäivitusfunktsioon (mälufunktsioon)
  • Ülevoolukaitse - seade lülitub välja, kui veepaak saavutab täisvõimsuse
  • Hoiatussignaal, mis näitab veepaagi täitumist
  • Veepaak: umbes 2,5 liitrit
  • Kaks ventilaatori astet
  • Ühendatavus äravooluvoolikule pidevaks tööks
  • Rõivaste kuivatamise funktsioon

Üldine tooteinfo: Õhukuivati ja õhupuhati TTK 27 HEPA

Kauba ID: 8633071
Kategooria: Niiskusekogujad ja õhukuivatid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,29 x 0,29 x 0,54 m, 11 kg
Värv: Valge
Juhtimine: Elektrooniline
Soovitatav ruumi ala: 15 m²
Päritolumaa: Saksamaa
Töötlikus: 12 l/24h
Õhuvool: 90 m³/h
Müratase: 45 dB
Mahuti: 2 l
Tüüp: Niiskuse imejad
Vaade: Trotec, niiskuse imejad niiskusekogujad ja õhukuivatid
Kaubamärk: Trotec
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Trotec tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Õhukuivati ja õhupuhati TTK 27 HEPA
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki