Õhupuhasti Amica APM 3011

Täpsustused:
Tüüp: Õhupuhastid
Võimsus: 22 W
Kauba ID: 6655957

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Õhupuhasti Amica APM 3011

IonEffect - õhu ioniseerimine

Kui teie kodus on väikesed lapsed ja allergikud ning palju elektroonilisi seadmeid, nagu telefonid, monitorid ja kodumasinad, siis puutute kokku seadmete positiivsete ioonidega, mis tõmbavad ligi saastet ja soodustavad seega infektsioone ja allergiat. Õhupuhastaja ioniseerimisfunktsioon seisneb negatiivsete ioonide tekitamises, mis võimaldab tal lagundada kahjulikke aineid, nagu lestad, hallitusseened ja seened, mis on erinevate allergiate põhjuseks. Ioniseerimine muudab õhu värskeks nagu pärast tormi, mistõttu on kergem töötada, magada ja hingata.

 

4 filtreerimistasandit

Neli filtreerimistasandit tagavad teie hingamise kvaliteedi! Esiteks eemaldab eelfilter suuremad tolmuosakesed. PET-filter püüab kahjulikke PM 2,5 tolmu. Seejärel püüab HEPA H13 kinni kuni 99,7% saasteainetest ja lõpuks eemaldab süsinikufilter selle, millega eelmised filtrid ei saanud hakkama: orgaanilised gaasilised saasteained, lenduvad ühendid, nt mürgistest kemikaalidest, samuti ebameeldivad lõhnad ja sigaretisuits. Selle kaitsega saate tõeliselt sügavalt hingata!

 

HEPA-filter H13

Lõpuks saate sügavalt sisse hingata puhast õhku - puhast, sest sertifitseeritud HEPA H13 FILTER püüab kinni kuni 99,7% saasteainetest! Teie korteris ei ole enam õietolmu, lesta ja tolmupilvi! Laste toas, elutoas või magamistoas - tagage hingamise kvaliteet ja ohutus. Saaste vähendamine parandab teie ja teie lähedaste heaolu, eriti kui nad kannatavad allergia all.

 

Õhukvaliteedi andur

Ei ole kindel, milline töörežiim sobib teie kodukeskkonda? Amica õhupuhastaja aitab teil otsustada. Paneelil on indikaator, mis muudab värvi sõltuvalt ruumi õhukvaliteedist. Roheline tähendab väga head õhukvaliteeti, seega piisab madalast tasemest. Oranž näitab, et tasub lülituda keskmisele või kõrgele režiimile, samas kui punane teavitab teid, et kasutage turborežiimi.

 

Puhastusastme reguleerimine

Tänu puhastusastme reguleerimise funktsioonile saate kontrollida seadme tööastet. Valige režiim vastavalt oma olukorrale ja vajadustele. Kui tunnete selgelt sigaretisuitsu või muud ebameeldivat lõhna, valige turborežiim. Puhasti ventilaatoril on neli erinevat kiirust (Low, Mid, High ja Turbo) ning alati on olemas IonEffect lisafunktsioon!

 

Turborežiim

Mõnikord on vaja õhku peaaegu kohe värskendada - võite tunda sigaretisuitsu või lämmatavat lõhna puhastusvahenditest. Kas te tahaksite akna laialt avada - mis siis, kui saaste tuleb väljastpoolt? Sudu, tolm ja heitgaasid ei paranda teie korteri atmosfääri. Seejärel lülitage turborežiimile ja filtreerige õhku kiirendatud kiirusega! See režiim on soovitatav ka siis, kui õhusaaste indikaator on punane.

Üldine tooteinfo: Õhupuhasti Amica APM 3011

Kauba ID: 6655957
Kategooria: Õhupuhastajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,1 x 0,19 m, 3 kg
Soovitatav ruumi suurus: - m²
Maht: - l
Tüüp: Õhupuhastid
Vaade: Amica, Õhupuhastid
Kaubamärk: Amica
Võimsus: 22 W
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Amica tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Õhupuhasti Amica APM 3011
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki