Õhupuhasti Hoover HHP75CAH011

Täpsustused:
Tüüp: Õhupuhastid
Võimsus: 56 W
Kauba ID: 6246407
47400

1 tk on jäänud

Lisa korvi
1791 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Postkontor

9. maist

199

Kuller

9. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. maist

199

Kuller

9. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Õhupuhasti Hoover HHP75CAH011

H-PURIFIER 700
H-PURIFIER 700 on ühendatud Hooveri õhupuhastaja, mis on loodud pakkuma suurepärast ja intelligentset õhupuhastust: ainulaadne lahendus saasteainete ja hooajaliste allergiate vastu, et muuta kodune keskkond turvalisemaks ja tervislikumaks. 330 CADR* (m3/h) võimaldab puhastada 20 ruutmeetri suurust ruumi vaid 9 minutiga. See sisaldab ka difuusorit värskete lõhnade ja probiootikumide eraldamiseks ning õhuniisutajat, mis tagab teile ja teie perele alati täiusliku niiskustasakaalu. 
UNEREŽIIM
Seadke õhupuhastaja puhkeolekusse, et käivitada vaikne, kuid tõhus 8-kordne õhupuhastus öösel: magate rahulikult ja hingate puhast õhku nii päeval kui ka öösel. 
MAX REŽIIM
Seadistage maksimaalne režiim ja laske õhupuhastil töötada täiskiirusel. Sobib ideaalselt avatud ruumidesse, et eemaldada sigaretisuitsu või köögis tekkivad lõhnad toiduvalmistamise ajal. 
ROHKEM SENSORSÜSTEEMI
H-PURIFIER 700 multiandurisüsteem on komplekt nutikaid andureid, mis jälgivad siseõhu kvaliteeti reaalajas, jälgides saasteaineid (PM 10 ja PM 2,5), lõhnu ja gaase (LOÜ-d), temperatuuri ja niiskust. . Äärmine täpsus tagab suure tõhususe ja väldib hooldustöid. 
ÕIETOLMU PÜÜDMINE JA DEAKTIVEERIMINE
HEPA 13 filtril on ainulaadne ja tõestatud töötlus, mis püüab kinni filtrisse sattunud õietolmu ja inaktiveerib selle, pakkudes allergikutele kõrgetasemelist kaitset ja võimaldades neil filtrit täiesti ohutult kasutada. H-PURIFIER 700 on ideaalne õhupuhastaja astmaatikutele ja allergikutele. 
ALLERGIARÕNGA REŽIIM JA KASUTAJA ALLERGIAPROFIIL
Kui H-PURIFIER 700 on edukalt ühendatud hOn tarkvaraga, on teil võimalus kohandada seadeid ja luua oma kasutaja jaoks allergiaprofiil, seadistades õhus lenduvad ained, mille suhtes te olete allergiline. Rakendus hOn jälgib õietolmu sisaldust õhus ja suhtleb õhupuhastiga. Õietolmuallergia režiim aktiveerub automaatselt ja H-PURIFIER 700 töötab õietolmu taseme vähendamiseks ja allergiliste sümptomite vältimiseks. 
ÕHUNIISUTAJA
Õhupuhastamine ja õige õhuniiskuse tasakaal teie kodu mugavamaks, eriti laste ja allergikute jaoks. H-PURIFIER 700 on varustatud niisutajaga, mis suurendab õhuniiskust, et parandada õhu kvaliteeti ja vähendada kuivast õhust tingitud terviseprobleeme. Seda funktsiooni saab aktiveerida ja kontrollida toote kasutajaliideses, määrates ühe kolmest võimalikust niiskustasemest või isikupärastades niiskuse seaded hOn rakenduse abil. 
H-BIOTICS
H-BIOTICS on looduslik probiootikumide segu, mida saab pihustada õhku, et muuta esemed ja pinnad hügieenilisemaks ning pärssida kahjulike mikroorganismide, näiteks mikroobide ja bakterite kasvu. Probiootikumid koosnevad "headest" bakteritest, mis ruumis olevatel pindadel ja esemetel olles võivad tappa halbu baktereid, muutes ruumi hügieenilisemaks. H-Biootikume saab levitada, käivitades konkreetse ja spetsiaalse manustustsükli, kasutades töötlemisüksuse ekraanil olevat difuusori funktsiooni või kasutades hOn rakendust. 
VEEBIPÕHINE KOGEMUS: HON APP
Parandage oma õhupuhastuskogemust hOn rakenduse abil. Juurdepääs maailma kasulikele funktsioonidele: puhastusrežiimide ja -seadete kaugjuhtimine, õhupuhastaja difuusori aktiveerimine ja ajakava rakendused. Lisaks võimaldab hOn rakendus koguda sise- ja välisõhu andmeid, jälgida reaalajas teavet sise- ja välisõhu saastatuse, niiskuse ja temperatuuri kohta ning esitada statistikat ja prognoose. 
Omadused:
    • Ühendatavus Täiustatud kaugjuhtimispult ja täiendav sisu
    • PM-andur: PM 10 Jah
    • PM-andur: PM 2,5 Jah
    • CO-andur - hoiatus Jah
    • Õhukvaliteedi LED-indikaator Jah
    • Filtri hooldushoiatus Jah
    • Sisse tõmmatav toitejuhe Jah
    • Temperatuuri ja niiskuse andur Jah
    • Filtri kasutusaja indikaator Jah
    • Õhukvaliteedi kuvamine reaalajas Jah 
    • Filtreerimiskihid 3
    • Puhastatav väline filter Jah
    • Hepa-filter H13 Jah
    • Õietolmu inaktiveerimine Jah
    • Aktiivsöefilter Jah 
    • Sobib ruumidesse kuni 110 m²
    • Gaasi eemaldamine: VOC Jah
    • CADR (puhta õhu tarnekordaja - m3/tunnis) 330
    • Ülipeente osakeste eemaldamine 99,97 
    • Toote kõrgus (mm) 745
    • Netokaal (kg) 9,6
    • Toote sügavus (mm) 317
    • Brutokaal (kg) 12.8
    • Toote laius (mm) 280 
Tootja kohta:
Hoover on kvaliteetne, kaasaegse disainiga, praktiline ja seda on lihtne kasutada. Hoover tooted on välja töötatud kasutades uusimat tehnoloogiat, et hõlbustada Teie igapäevaseid tegevusi. Lisaks lahendab Hooveri kasutatav tehnoloogia mitte ainult täna tekkinud probleeme, vaid prognoosib ka tulevasi vajadusi. 

Üldine tooteinfo: Õhupuhasti Hoover HHP75CAH011

Kauba ID: 6246407
Kategooria: Õhupuhastajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,4 x 0,8 m, 12 kg
Soovitatav ruumi suurus: 20 m²
Maht: - l
Regulaator: andurite
Värv: Hall
Laius: 28 cm
Kaal: 9.6 kg
Müratase: 21 dB
Ionisaator: Jah
Soe aur: Ei
Külm aur: Ei
Hüdrostaat: Ei
Nanosilveri tahmakassett: Ei
Veesoojendus: Ei
Taimer: Jah
Aroomiõlide anum: Ei
Kaugjuhtimispult: Jah
Tüüp: Õhupuhastid
Vaade: Hoover, Õhupuhastid
Kaubamärk: Hoover
Võimsus: 56 W
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hoover tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Õhupuhasti Hoover HHP75CAH011
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki