Õhupuhasti Jimmy AP36

Täpsustused:
Tüüp: Õhupuhastid
Võimsus: 50 W
Kauba ID: 8245401
7550
Lisa korvi
789 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Õhupuhasti Jimmy AP36

Jimmy AP36 õhupuhasti
Looge oma kodus tervisele ohutu keskkond ja vabanege kahjulikest teguritest, nagu allergeenid, tolm, PM2,5 ja lõhnad. „Jimmy AP36“ õhupuhastil on CADR 300 m3/h ja see toetab uuenduslikku formaldehüüdi eraldamise tehnoloogiat. Tänu nutikatele funktsioonidele ja režiimidele on selle jõudlust lihtne kohandada vastavalt teie vajadustele. Seade sobib kõige paremini 25-36 m2 suurustesse ruumidesse.

Tõhus puhastus
Mis paneb „Jimmy“ brändi puhasti nii hästi tööle? Seade kasutab kahte turbiini, tsentrifuugimistehnoloogiat ja HEPA-filtrit, et filtreerida tõhusalt välja kahjulikud osakesed. Vaatamata väiksusele iseloomustab seda tõeliselt kõrge kasutegur - CADR (puhta õhu juurdevoolu kiirus) väärtus ulatub isegi 300 m3/h! See tähendab, et see tuleb hästi toime tolmu, suitsu, õietolmu, bakterite, allergeenide, PM2,5 ja formaldehüüdiga.

3-astmeline filtreerimine
Kuid see pole veel kõik! Jimmy AP36 puhasti on varustatud 3-astmelise filtreerimissüsteemiga, mis välistab veelgi enam ohtusid tervisele. Filtri esimene kiht püüab kinni suuremad saasteained, näiteks juuksed. Teine HEPA-filter eemaldab sellised allergeenid nagu õietolm ja tolm. Kolmandas filtreerimisetapis kasutatakse aktiivsütt ja formaldehüüdi vähendavaid osakesi. Nii saate nautida optimaalselt puhastatud õhku oma kodus!

Eemaldab formaldehüüdid
Puhastage õhku veelgi tõhusamalt. Jimmy kaubamärgi seade kasutab uuenduslikku formaldehüüdi lagundamise tehnoloogiat, mis koos aktiivsöega võimaldab kahjulike ainete tõhusat eemaldamist. Kuidas see toimib? Ohtlikud osakesed lagunevad vee ja süsinikdioksiidi molekulideks. Mürgine formaldehüüd ei kujuta enam ohtu teile ega teie perele!

3 kiirust ja 3 režiimi, mille vahel valida
Kohandage puhasti jõudlust vastavalt oma vajadustele. „Jimmy AP36“ puhul saate valida 3 õhuliikumise kiiruse ja 3 töörežiimi vahel. Suitsurežiim võimaldab teil lühikese aja jooksul puhastada õhku näiteks sigaretisuitsust. Vaikne režiim vähendab seadme mürataset - ideaalne näiteks öösel magamaminekuks. Nutikas režiimis reguleerib puhasti automaatselt oma kiirust vastavalt hetke õhukvaliteedile.

Kontrollige õhukvaliteeti igal ajal
Nüüd saate filtreerimise tõhusust ühe pilguga kontrollida. „Jimmy AP36“ puhasti on varustatud nutikate anduritega, mis jälgivad õhu kvaliteeti reaalajas. Kõige olulisemat teavet annab sisseehitatud LED-ekraan, mis muudab värvi sõltuvalt mõõtmistulemustest. Kuidas see toimib? Kui õhu kvaliteet on hea, on ikoon ekraanil sinine. Oranž tähendab keskmist ja punane tähendab halba.

Ei sega teie puhkust
Jimmy AP36 suudab tõhusalt puhastada õhku ööpäevaringselt - isegi öösel. Pole vaja muretseda, et see häirib undamisega teid või teisi majapidamises elavaid inimesi! Seade on varustatud nutikate anduritega, mis tuvastavad keskkonnatingimusi reaalajas. Pärast pimeduse saabumist lülitub puhasti automaatselt vaiksele režiimile ja lülitab kõik näidikud välja. Magage rahulikult, kui Jimmy AP36 hoolitseb teie kodu õhu kvaliteedi eest!

Spetsifikatsioonid


Kaubamärk JIMMY
Mudel AP36
Värv Valge
Sobiv ruumi suurus on 25-36 m2
Osakeste CADR 300m3/h
Formaldehido CADR 40m3/h
Maksimaalne müratase 61 dB(A)
Mõõtmed 370x205x485 mm
Kaal 5,9 kg


 

Üldine tooteinfo: Õhupuhasti Jimmy AP36

Kauba ID: 8245401
Kategooria: Õhupuhastajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,32 x 0,32 x 0,26 m, 0,5 kg
Soovitatav ruumi suurus: 36 m²
Maht: - l
Regulaator: andurite
Värv: Valge
Laius: 20.4 cm
Kaal: 5.95 kg
Müratase: 61 dB
Ionisaator: Jah
Soe aur: Ei
Külm aur: Ei
Hüdrostaat: Ei
Nanosilveri tahmakassett: Ei
Veesoojendus: Ei
Taimer: Jah
Aroomiõlide anum: Ei
Kaugjuhtimispult: Ei
Tüüp: Õhupuhastid
Vaade: Jimmy, Õhupuhastid
Kaubamärk: Jimmy
Võimsus: 50 W
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Jimmy tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Õhupuhasti Jimmy AP36
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki