Ilmajaam Sencor SWS5400

Täpsustused:
Tüüp: Ilmajaamad
Õhurõhu mõõdik: Jah
Niiskuse mõõdik: Jah
Kauba ID: 4338797
4919
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. aprillist

000

Postkontor

16. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

16. aprillist

219

DPD pakiautomaat

16. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

16. aprillist

259

Kuller

16. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

16. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

16. aprillist

219

DPD pakiautomaat

16. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

16. aprillist

259

Kuller

16. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Ilmajaam Sencor SWS5400

Värviline LCD-ekraanSümbolitega ilmaennustus (päikeseline, vahelduva pilvisusega, pilves, vihmane, lumine)Sisetemperatuuri ja niiskuse näitVälistemperatuuri näitBaromeetriline trendinäitajaMaksimum / Miinimum mälu (24 tundi)
Sisetemperatuuri vahemik: -10°C kuni +50°CVälistemperatuuri vahemik: - 20°C kuni + 50°CVälistemperatuuri hoiatusfunktsioonSiseruumide õhuniiskus: 20–99% suhteline õhuniiskusTemperatuurinäit: °C / °FKolmetasemeline ekraani heledus: Hi/Lo/Off
Digitaalne kellaaeg, kuu- ja nädalapäevNädalapäev 10 keeles: EN, DE, FR, ES, IT, NL, DA, RU, CZ, NOÄratus ja äratuse edasilükkamise funktsioonIlmaprognoosi projektsioon aja või temperatuurigaProjektsiooni pööramise funktsioonRaadio teel juhitav kell DCF77 signaaliga  (võimalik käsitsi seadistamine)12/24 tundi valitav vormingTöölauale paigaldatavTraadita anduri aku tühjenemise indikaatorKomplektis 1 andurSignaali edastuskaugus kuni 70 m avatud alal
Juhtmeta andur 433 MHz Põhiseadme patareid: 2 x 1,5 V tüüpi AA (patareid ei kuulu komplekti)Põhiseadme toiteadapter: alalisvool 4,5 V / 150 mA, tarbimine: 0,68 WAnduri võimsus: 2 x 1,5 V tüüp AAA (patareid ei kuulu komplekti)Põhiseadme mõõdud (L/ K/ P): 141 x 92 x 51 mmPõhiseadme kaal: 173 g

Sencori kaubamärgi tegelik ajalugu algas 20 aastat enne selle ametlikku turuletoomist Jaapani sõjajärgses kontekstis. Nad on investeerinud miljardeid dollareid, et anda oma riigile uus algus ja keskendunud uuenduslikule, seni avastamata valdkonnale - elektroonikale.
Sõjaeelsete ettevõtetega (Panasonic, Hitachi, Sharp) kaasnesid uued - Sony, Akai, Sanyo, Aiwa ning alates 1969. aastast ka Sencor. See ettevõte alustas tegevust evolutsiooniliste muutuste ajal, millest sai Jaapani ja selle elektroonikaettevõtete jaoks suur pöördepunkt. Nad seisavad silmitsi tohutu väljakutsega - kellel on veel suhteliselt vähe kogemusi - hallata oma ressursse, et tulla toime elektrooniliste seadmete nõudluse tohutu kasvuga.
Sencoril on õnnestunud neile väljakutsetele vastu tulla ning ta toodab ja tarnib jätkuvalt laias valikus autotööstuse tooteid, elektroonikat, mobiiltelefone, videokaameraid, kaameraid, arvuteid, kööginõusid ja muid kodumasinaid üle maailma.

Ilmajaam Sencor SWS5400

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Ilmajaamad

Ilmajaam on vaatlusseade, mida kasutatakse ilmamuutuste reaalajas jälgimiseks ja asjakohaste hoiatuste edastamiseks. Ilmajaam koosneb tavaliselt temperatuurianduritest, ilmaandmete kogumise seadmetest, elektrisüsteemidest (nt päikeseenergia), sademete kaitsekastidest ja roostevabast terasest kronsteinidest. Meteoroloogilised andurid hõlmavad tuule kiiruse andureid, tuule suuna andureid, vihma- ja lumeandureid ning päikesekiirguse andureid. Ilmajaamade andureid on saadaval eri tüüpi vastavalt erinevatele kasutajate vajadustele. Ilmajaamad jagunevad kolme tüüpi: statsionaarsed ilmajaamad (mis jagunevad postile ja statiivile paigaldatavateks) ja teisaldatavad ilmajaamad. Meteoroloogiajaamad ja sademete seirejaamad võivad olla varustatud LED-ekraanidega, et näidata mõõtmisandmeid reaalajas.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Ilmajaam Sencor SWS5400

Kauba ID: 4338797
Kategooria: Termomeetrid ja niiskuse mõõtjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,25 x 0,15 m, 2 kg
Värv: Must
Nutiseade: Ei
Tüüp: Ilmajaamad
Vaade: Sencor, ilmajaamad termomeetrid ja niiskuse mõõtjad
Õhurõhu mõõdik: Jah
Niiskuse mõõdik: Jah
Kaubamärk: Sencor
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sencor tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (5)

Ilmajaam Sencor SWS5400
4.6

(5 ostja hinnangud)

5 tähte
(3)
4 tähte
(2)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Ольга Г.
12.04.2023

Kõik on super .... väike miinus, kohaletoimetamist on võimatu kiirendada, kuid üldiselt on see super

Aleksandrs K.
24.01.2023

hea kraam selle raha eest

Petras P.
21.12.2022

Olen teie teenusega väga rahul

Vytautas N.
31.07.2022

Kõik oleks hästi, aga LT ei saa üldse aja sünkroniseerimisega ühendust :-/ (põhjuseid on palju, kuigi analoog Oregon teeb seda ilma igasuguste piduriteta), kõik muu töötab kaebusteta.

Helle P.
13.07.2022

Tootega väga rahul.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki