Elektrijalgratas Ecobike D2 City 14 Ah, sinine

Täpsustused:
Raami materjal: Allumiinium
Käikude arv: 10
Rataste diameeter: 28 "
Soovitatav pikkusele: Täpsustamata
Kauba ID: 7294050
2 04900

HAH hind

2 60400
-21%

1 tk on jäänud

Lisa korvi
7743 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 23:59


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 17. maist

000

Kuller

Esmaspäeval, 20. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Esmaspäeval, 20. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Elektrijalgratas Ecobike D2 City 14 Ah, sinine

Kuulsus jalgrataste seas, tunnustatud norrakate poolt! Meie uus mudel sai kuulsa ettevõtte Tek.no sõltumatus testis hindeks 9/10. Kõik klientide jaoks olulised aspektid on luubi alla võetud, mille tulemuseks on selle töökindlus, mugavus ja universaalsus.

Tsiteerides testitöövõtjat: "...“EcoBike D2 City“ on hea universaalne hübriid, mis on selle hinna eest hea ost ja ratas, mida võime julgelt soovitada." Süsteemiga jalgratas usaldusväärselt kaubamärgilt - BAFANG! Reisimarsruudid koos uute tehnoloogiliste lahenduste abil koos Ecobike jalgratta mugavuse ja kasutusrõõmuga!

Ratas on mõeldud reisideks, nii väikesteks kui suurteks, tänu uuele kerele on ratas ülimalt stabiilne ja vastupidav ning kaasaegne disain jääb paljudele möödasõitjatele silma, sobides iga maastikuga.

Meie kollektsiooni uus tsentraalne ajam - BAFANG M420 (48V) - koos nutika abisüsteemiga võimaldab teil kogeda ainulaadset sujuvat rattasõidukogemust ning maksimaalne kiirus koos 48V 14Ah akuga PANASONIC elementides annab teile võimaluse jõuda õigeks ajaks mis tahes sihtkohta!

Värvilise ekraaniga juhtpaneel meeldib teile väga. See on varustatud hämaraanduriga, mis pimeduse saabudes lülitab ratta tuled automaatselt sisse. Kasutajasõbralik liides pakub lihtsat ja intuitiivset juhtimist ning elektritoe jaoks on palju funktsioone ja konfiguratsioonivalikuid.

Ecobike'is kohtub tehnoloogiline areng kirega jalgrataste vastu. D2 on selle suurepärane näide, kuna lisaks tõestatud tehnoloogiale pole puudust ka usaldusväärsetest komponentidest. Haarduvus on sellise ratta puhul kohustuslik. Oleme selle eest hoolitsenud SunTour SF15 NEX-E25 vedrustushargiga koos 63 mm käiguga ja TRC® 28x1,95 rehvidega. Kõrge turvalisuse taseme tagavad ALHONGA® hüdraulilised ketaspidurid. Keskmootoriga el.ratta käiguvahetaja peab olema väga vastupidav, D2 City jaoks kasutasime Shimano® DEORE mudelit.

Oleme varustanud ratta täisvalgustuse, porilaudade, pakiraamide ja mugava VELO® sadulaga, et igaüks meist saaks sõitmist nautida kohe kastist välja võttes!

Keskmine aku tööiga:

14 Ah PANASONIC 48V: 90-130 km (sisaldub ratta hinnas)

Üldine tooteinfo: Elektrijalgratas Ecobike D2 City 14 Ah, sinine

Kauba ID: 7294050
Kategooria: Elektrijalgrattad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 2,05 x 1,1 x 0,26 m, 35 kg
Tüüp: Unisex elektriratas
Kaubamärk: EcoBike
Raami mõõdud: 17 "
Ratta kaal: 27 kg
Jalgratta kahvel: SunTour SF15 NEX-E25 LO DS 700C (63 mm)
Pöiad: Pole täpsustatud
Võimsus: 250 W
Sõiduulatus: 140 km
Max kiirus: 45 km/h
Tagavahetaja: Shimano Deore RD-M6000 GS, Shadow Plus
Esivahetaja: Pole täpsustatud
Käiguvahetaja: Shimano Deore SL-M6000-R
Pidurisüsteem: ALHONGA HJ-HT472, ketas, hüdrauliline
Tagaamordid: Täpsustamata
Raami materjal: Allumiinium
Käikude arv: 10
Rataste diameeter: 28 "
Soovitatav pikkusele: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik EcoBike tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Elektrijalgratas Ecobike D2 City 14 Ah, sinine
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki