Telk Nils Camp NC6013 Rocker, roheline, M

Täpsustused:
Kohtade arv: 3
Veepidavus: 3000 mm
Kaal: 4.2 kg
Kauba ID: 7800195
8760
Lisa korvi
915 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

9. maist

000

Postkontor

10. maist

199

Kuller

10. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. maist

199

Kuller

10. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Telk Nils Camp NC6013 Rocker, roheline

Nils Camp NC6013 Rocker Camping tent sobib suurepäraselt kõigile, kellele meeldib veeta paar päeva mägedes või nädalavahetusel järve ääres. „Rocker“ on kahekordne telk, mis sisaldab rippuvat magamistuba ja vestibüüli, kus saate hoida kingi, seljakotte või muud varustust. Telk mahutab kolm inimest, garanteerides piisavalt ruumi ja magamismugavuse. Kõrge viimistluskvaliteet: Kõrge puhkemugavuse rasketes ilmastikutingimustes tagab veekindel kile ja põrand (veekindel 3000 mm H2O). Teisest küljest on magamistoa seinad hingavast kangast, et vältida magamise ajal kondensaadi teket. Tihendatud õmblused niiske ilma eest. Stabiilne struktuur ja lihtne üles panna: telk põhineb kolmel flaieriga integreeritud klaaskiudraamil. Tunnelid on õigesti märgistatud, et oleks lihtne õiget raami tunneliga sobitada. Tänu lüliti sees olevatele spetsiaalsetele kronsteinidele saate magamiskoha telki riputada. Kogu telk on kinnitatud naastudega koos lina kinnitavate nööridega. Kasutuslihtsus: Kiiktelgil on lisaks rippvoodile eesruum, et telgi sees saaks vabalt hoida matkavarustust või seljakotte ja jalanõusid. Tasub teada, et „Roker“-il on kaks eraldi sissepääsuga magamistuba, lisaks peasissepääs esikusse. Esimene sissepääs magamistuppa on eeskojast ja teine on telgi tagaosast, mis annab telgi kasutamiseks rohkem vabadust. Magamistoas on laeventilatsioon, mõlemad sissepääsud on suletavad sääsevõrguga. Kõik need lahendused toetavad kõrget ventilatsiooni ja õhuringlust, mis tagab pika ja mugava une. Lisaks on telgil kaks sisetaskut mugavate esemete hoidmiseks ja laealune hoidik lambi riputamiseks. Spetsifikatsioonid: Materjal: Kahekihiline Flysheet 190T polüester, PU kate veekindel 3000mm raam: Klaaskiud 2x O8,5mm / 1x O7,9mm põrand: PE-120G/M2, veekindel 3000mm nr. 3 inimesele Mõõdud: - Pikkus: 100 cm + 205 cm + 40 cm – Laius: 210 cm - Kõrgus: 130 cm Kokkupandud mõõdud: - Läbimõõt: 16,5 cm – Pikkus: 65 cm Kaal: 4,2 kg Tulekindlus: jah UV-kindlus: jah Teibitud õmblused: jah Sääsevõrk magamistoas: jah Ventilatsioonivõrk: jah Sisetaskud: jah 2x Valgustihoidja: jah

Puhkusetelgid

Valmistute lõbusaks väljasõiduks, kuid teil pole ikka veel telki? Siis olete jõudnud õigesse kohta, sest meie valikus on üle 400 erineva variandi, mis aitavad teil leida endale sobiva telgi. Olenemata sellest, kas otsite väikest ja kompaktset ühekohalist telki või soovite jagada telki 9 või enama inimesega, meil leidub igale grupile sobiv variant. Valida saate hüdrostaatilise survekindluse alusel, mis on matkatelkide eriti oluline omadus ja mis kirjeldab, kui palju vihma millimeetrites (mm) suudab väliskiht taluda. See tähendab, et mida suurem number, seda vastupidavam on telk sademetele. Valikus on ka lumekindlaid matkatelke, mis sobivad kasutamiseks ka kõige külmemates ilmastikutingimustes. Lisaks võib seda tüüpi telgil olla putukavõrk, erinev arv tuulutusavasid, taskuid ja muid praktilisi elemente.

Üldine tooteinfo: Telk Nils Camp NC6013 Rocker, roheline

Kauba ID: 7800195
Kategooria: Telgid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 1,2 x 0,6 m, 10 kg
Tüüp: Puhkusetelgid
Vaade: Nils, puhkusetelgid telgid
Väljapääse: 1
Vestibüüle: 1
Lumekaitse: Täpsustamata
Sääsevõrk: Jah
Ventilatsioon: Jah
Sisetaskud: Jah
Pikkus: 65 cm
Laius: 16 cm
Kõrgus: 16 cm
Pikkus: 205 cm
Laius: 210 cm
Kõrgus: 130 cm
Kihtide arv: 2
Väliskate: 190T PU polüester
Sisekate: Pole täpsustatud
Kaubamärk: Nils
Kohtade arv: 3
Veepidavus: 3000 mm
Kaal: 4.2 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nils tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Telk Nils Camp NC6013 Rocker, roheline
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki