Korvpalli pall Spalding Layup

Täpsustused:
Suurus: 5
Kauba ID: 7080207

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Korvpalli pall Spalding Layup

Spalding LayUp Basketball on kvaliteetne korvpall, mis on mõeldud igas tasemes korvpallihuvilistele. Tänu vastupidavale konstruktsioonile ja suurepärasele haardele tagab see korvpall optimaalse mängu väljakul. Olenemata sellest, kas oled algaja või kogenud mängija, Spalding LayUp Basketball on suurepärane valik suurepärase mängu jaoks.

  • Vastupidav konstruktsioon: Spaldingi, tuntud sporditööstuse kaubamärgi poolt valmistatud korvpall on ehitatud kestma, tagades pikaajalise jõudluse ja vastupidavuse.
  • Suurepärane haardumine: Spalding LayUp korvpallil on tekstureeritud pind, mis tagab suurepärase haardumise ja võimaldab paremat kontrolli ja käsitsemist väljakul.
  • suurus 5: See korvpall on ideaalne suurus noortele mängijatele või neile, kes eelistavad väiksemat palli, mistõttu sobib see igas vanuses ja oskustasemel mängijatele.
  • Usaldusväärne kaubamärk: Spalding on korvpallimaailmas usaldusväärne ja tunnustatud kaubamärk, mis on tuntud kvaliteetse ja sportlaste vajadustele vastava spordivarustuse tootmise poolest.

Üldine tooteinfo: Korvpalli pall Spalding Layup

Kauba ID: 7080207
Kategooria: Korvpallid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,18 x 0,2 m, 0,7 kg
Kaubamärk: Spalding
Suurus: 5
Vaade: Spalding, 5 korvpallid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Spalding tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Korvpalli pall Spalding Layup
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki