Multifunktsionaalne trenažöör Ferrum TX3

Täpsustused:
Kauba ID: 8036625
1 06000

SJH hind

1 09900
Lisa korvi
4006 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

23. maist

000

Kuller

24. maist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

24. maist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Multifunktsionaalne trenažöör Ferrum TX3

  • Lai valik harjutusi, mis nõuavad väga vähe ruumi.
  • Integreeritud jalapress kogu keha treenimiseks
  • Käe ja õlatõmbetrossid kahe iseseisvalt reguleeritava kaabliga.
  • Eemaldatav painutusmoodul
  • Trenažööri tarvikud: Lai poom, painutatud poom ja jalasilmus


Uus universaalne lihaste fikseerimise seade

Ferrum TX3 multifunktsionaalne trenažöör ei jäta ühtegi treeningu eesmärki täitmata. Selle kompaktse ja ruumi säästva multifunktsionaalse trenažööriga saad alustada oma keha vormimist kohe kodus ja ilma, et peaksid külastama jõusaali. Unusta liiklusummikud ja alusta treenimist igal soovitud hetkel. Treeningseadmel on palju erinevaid treeninguvõimalusi. Saad treenida konkreetseid lihaseid, kasutades isolatsiooniharjutusi või treenida kõiki peamisi lihasrühmi. Integreeritud jalapress ja kvaliteetne kaablirattatorn laiendavad treeninguvõimalusi peaaegu lõpmatuseni. Loo Ferrum TX3 abil kodus oma isiklik jõusaal!

Multifunktsionaalne jõusaal jõutreeningu harrastajatele

Ferrum TX3 erinevad tõuke- ja tõmbevõimalused annavad sulle palju erinevaid treeninguvõimalusi. Mitmeotstarbeline jõusaal sobib ideaalselt põhi- ja isolatsiooniharjutuste tegemiseks. Saad oma treeningute intensiivsust suurendada kiirreguleeritava kaalublokiga, et lisada oma raskustreeningutele lisakoormust. Kaasasolevate lisatarvikute, nagu painutus- ja sirgete käte tõmbepoomide abil saab kasutada mitmesuguste raskust kandvate harjutuste tegemiseks. "Ferrum TX3" abil on võimalik treenida kindlaid lihasgruppe.

Tugev iste
Tugevatest materjalidest valmistatud kvaliteetne, mugav iste mugava polsterdusega tagab suurepärase seljatoe jõutreeningu ajal. Ferrum TX3 sobib suurepäraselt kuni 1,88 m pikkustele trennihuvilistele.

Kõrge vastupanuga jalgade surumine osana kogu keha treeningust

Kvaliteetne jalapressimoodul aitab teil suunata oma jalalihaseid otseseks lihastugevdamiseks. See moodul on spetsiaalselt suunatud reie nelipealihasele. Jalapressi mooduli saab kiiresti eemaldada, et luua rohkem ruumi muude harjutuste jaoks alumise trossitõmbeseadmega.

Sportlik disain ja tüüpiline HAMMER kvaliteet

Tugeva viimistluse ja luksusliku disainiga Ferrum TX3 toob sinu koju vaieldamatu "vau"-efekti. Mitmeotstarbelisel jõusaalil on äärmiselt tugev südamik ja see on valmistatud väga vastupidavatest materjalidest. Kõrgekvaliteediline teraskonstruktsioon peab vastu igasugusele jõule. Trenažöör "Ferrum TX3" sobib kaalukategooriale kuni 120 kg.

Täiustatud liigutuste jada
Plastist rihmarataste sees olevad kvaliteetsed kuullaagrid tekitavad köietreeningute ajal äärmiselt sujuva ja ühtlase liikumise. Plastikuga kaetud terastrossid liiguvad sujuvalt ja tagavad optimaalse liikumisjärjestuse vabatreeninguharjutuste jaoks. Sulle meeldib treenida Ferrum TX3-ga, sest on raske leida teist treenerit, mis pakub nii palju treeninguvõimalusi kui selle tõmbetrossidega masina harjutused.

Kaks eraldiseisvat kalde reguleerimisega trosstõstukit

Kaks sõltumatut ja reguleeritava kõrgusega trossi kõrgema osa külgmistel rihmaratastel võimaldavad igal ajal jõutreeningu ajal treeningu nurka muuta. Sinu lihaseid testitakse ja treenitakse mitmel viisil. Tulemus: Kiirem lihaskasv. Saate liblikamooduli paremal poole kokku panna, et teha rohkem ruumi tõmbeharjutuste jaoks.

Ferrum TX3 multifunktsionaalse trenažööriga saavutad järgmised treeningueesmärgid:

lai, vormikas rindkere ja torso, lihaselised XXL-suurused käed ja lai V-kujuline selg
toonuses, lihaselised reied ja sääremarjad
Võimsad, lihaselised õlad
 

Üldine tooteinfo: Multifunktsionaalne trenažöör Ferrum TX3

Kauba ID: 8036625
Kategooria: Treeningkeskused
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,2 x 0,23 m, 45 kg
Raskuste kaal: 60 kg
Mõõtmed: 142 x 118 x 206 cm
Trenažööri kaal raskusteta, kg: 129 kg
Max kasutaja kaal: 120 kg
Treenitavad lihased: Igaüks
Ettenähtud kasutusala: Kodu jaoks
Komplektis: Pole informatsiooni
Kaubamärk: Hammer
Paki mõõdud: 210 x 100 x 160 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hammer tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Multifunktsionaalne trenažöör Ferrum TX3
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki