Agrokile umbrohu vastu naastudega, 1,1x50 m, 90 g / m2, must

Täpsustused:
Tüüp: Agrokile
Ettenähtud: Murule, Sirgendamiseks, Taimekaitse
Kauba ID: 3954893
3879
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. maist

000

Postkontor

17. maist

199

Kuller

17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

17. maist

199

Kuller

17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Agrokile umbrohu vastu naastudega, 1,1x50 m, 90 g / m2, must

Kate sobib suurepäraselt aianduseks, kui soovite suurepärast aeda, hoovi või umbrohuvaba peenart! Aitab säilitada õiget mulla niiskust ja temperatuuri, mis loob paremad tingimused taimede kiiremaks kasvuks ja paremaks kvaliteediks. Kaetud agrokile takistab umbrohtude kasvamist, nii et kulutate taimede eest hoolitsemisele vähem vaeva ja aega ning te ei pea kasutama herbitsiide. Pikisuunalised ribad hõlbustavad istutamise planeerimist.

  • Mõõdud: 1,1 x 50 m;
  • Grammatika: 90 g/m2;
  • Värv: must;
  • Komplektis 50 naastu.

Remonti pole vaja ainult maja sees. Aiatöö ei saa alati läbi ilma aiavaiade või kileta. Lehtede riisumine vastupidavale välikilele ühte kohta on suurepärane valik ning seejärel lohistada need teise kohta. Aiakilesid kasutatakse ka mulla katmiseks, et vältida umbrohu kasvu, jättes augud ainult istutatavatele taimedele. Hõredalt kootud sünteetilised kiled katavad põõsaid ja puid, et kaitsta nende vilju lindude eest. Kiled on saadaval erineva suuruse, tiheduse ja värviga.

Agrokiled - hädavajalik abimees aias. Seda kasutatakse aia- ja viljapuuaia taimede otseseks katmiseks, mulla ja põllukultuuride kaitsmiseks külma, tuule, kahjurite, umbrohtude, lindude ja järskude temperatuurimuutuste eest, tagades nii hea niiskustaseme ja kiirema kasvu. See kile katab taimed kohe pärast istutamist ja külvatud seemned idanevad kiiremini, sest mulla temperatuur hoitakse kõrgel ja taimed mitte ainult ei külmu, vaid juurduvad kiiremini. Sellist katet on väga lihtne peale panna - tuleb vaid maa tasandada ja kile servad kinni vajutada ning kastmisel pole seda vaja eemaldada, sest see on vett läbilaskev. Agrokile olulisemateks funktsioonideks on kaitse taimedele mitte jõudvate kahjurite eest ja hävitamine umbrohtude eest, mille seemned lihtsalt ei satu mulla sügavustesse. Need tööriistad on saadaval valge, musta või kahevärvilisena. Valget värvi iseloomustab valguse ja õhu läbilaskmiseks vajalike UV-kiirte õige reguleerimine. Mustad kiled multšivad mulda, hoiavad rohkem soojust ja umbrohi kasvab kõvemini. Kasutuslihtsus, vastupidavus UV-kiirgusele, kahjuritele ja külmale teevad agrokilest igal kevadel eriti atraktiivse toote soodsa mikrokliima arengu ja tervete taimede jaoks.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Agrokile umbrohu vastu naastudega, 1,1x50 m, 90 g / m2, must

Kauba ID: 3954893
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,1 x 0,1 x 0,1 m, 5 kg
Pikkus: 50000 mm
Laius: 1100 mm
Tootjamaa: EU
Tüüp: Agrokile
Vaade: Pole täpsustatud, agrokile aiatööriistad
Ettenähtud: Murule, Sirgendamiseks, Taimekaitse
Kaubamärk: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pole täpsustatud tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

Agrokile umbrohu vastu naastudega, 1,1x50 m, 90 g / m2, must
3

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(1)

50%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Vladimir B.
11.02.2023

Sul ei ole rinnet, sa jäid hiljaks/

ULVI K.
28.08.2022

Tere Kahjuks ma pole seda veel kasutanud aga olen kindel,et olen 100% rahul nagu kõigi teie toodetega olen olnud. Aitäh teile!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki